Hae
Prime Life by Umppu

Nahkahousuissa se pierukin kiertää

Mulla tulee aina nahkahousuista mieleen mun Unski pappa. Papalla oli sellaisia letkautuksia, mitä papoilla ylipäänsäkkin on ja yks niistä oli, että nahkahousuissa se pierukin kiertää.  Toinen oli että: tässä markka, mutta älä laita sitä minnekkään. Postaukseni ei sinänsä liity pieruihin sen enempää, mutta nahkahousuihin se liittyy. Mää en oo ikinä ollut sellainen nahkatakki tyttö. Mulla on ollut niitä monia, mutta ne ei vaan jostain syystä  ole päässeet ikinä käyttöön. Mutta kun puhutaan alapäästä, niin erilaiset nahkahousut on mun uus villitys ja oonkin syttynyt niihin ihan uudella tavalla.
Mulla on töissä aina käytössä samat vaatteet mitä oikestaan pidän muutenkin arjessa. Joka kerta kun laitan jonkun vaatteen töihin, niin mun pitää ottaa se riski, että ne voi mennä pilalle. Pilalle menolla tarkoitan sitä, että saataan tiputtaa niihin väriä, jolloinka niihin tulee rumia laikkuja. Mää oon joko töissä tai kotona ja kotona oon aina collareissa. Kesä oli niin lämmin, että piti vain miettiä millä kuteilla pystyi töissä ylipäänsä olemaan ja se olikin ongelma, sillä hiukset menevät ihon sisään ja niitä saa nyppiä pinseteillä irti päivän päätteeks.  Nyt syksyn tullen on mahdollista fiilistellä paljon enemmän pukeutumista ja mulla on uusimapana juttuna tää nahkahousu villitys.
Tai no ei nyt sentää, jos ihan tarkkoja ollaan niin mun housut ei varmaan oo nahkaa edes nähnytkään, mutta siltä ne näyttää ulospäin. Nahkahousut meidän alalla on ihan nappi valinta töihin. Arvaatteko miks? Ne hylkii hiuksia, jolloinka jalat ei kutise, eikä sun tarvitse raapia sääriä verille iltaisin.


Nahkahousut on lämpimät ja muutenkin miellyttävät päällä. Tai ainakin nämä.  Niistä ei värikään kulu samalla tapaa kun esimerkiksi mustista farkuista. Jos mää löydän jonkun hyvän alaosan, niin usein käytän sen ihan loppuun. Jotkut materiaalit, oikein imee itseensä niitä karvoja ja ne ei lähde edes pesussa pois ja on käyttökelvottomia. Siks mulla on töissä myös essu melkein koko päivän päällä. Nää on näitä ammatin tuomia hassuja juttuja.
Tää koko syksy on ollut kyllä kummallinen. Aamulla, kun heräsin oli meidän piha täynnä lunta. Ens viikoks on luvattu taas jo reilusti plussaa. Syksy on kerrassaan hellinyt ainkin ilmojen puolesta, eikä ainakaan mulle oo tullut sitä ikuista sää masennusta. Jos satutte muistaan, että viime syksynä satoi varmaan 2 kuukautta putkeen.
Vähän on seinät kaatunut päälle, kun kaikki lapset on olleet kipeenä, mutta tänään on onneks kaikki kuumeettomia ja menosta päätellen ihan terveitä. Jos sais huomisen viikon aloitettua taas puhtaalta pöydältä. Ens viikolla on meidän ja mun syksyn viimeiset koulutukset kampaajille ja sitten aloitan kyllä rauhoittumisen kohti talvea ja joulua.
Jouluks ei oo mitään suunnitelmaa. Viime joulu oli jotenkin tosi raskas, kun olin kaks viikkoa kipeenä ja sen infernaalisen väsymyksen kourissa ja silloin sanoin, että ens joulun oon kyllä vaan ihan kotona. Silloin en vielä tiennytkään, että asutaan täällä mun lapsuuden kodissa. Mää muistan kun aina joulun alla halusin nukkua olkkarissa, kun sielä oli ihanimmat tuoksut. Joulukuusi ja hento hyasintin tuoksu leijaili ja fiilis oli jotenkin ihanan tunnelmallinen. Ehkä saan kokea taas sen saman fiiliksen tänä jouluna.

 

Kuvan asu: Housut* House of Brandon*,  House on Brandonilla nyt koodilla: HALLOWEEN20 saat -20% koko kaupan valikoimasta. (ei koske dr. denim tuotteita). Paita Kenzo* Kengät Moschino*. Baby shopista koodilla MIDSEASON15 saat -15% lisä alennusta. Shoppaile TÄÄLTÄ*

Kuvat Noora Näppilä

 


Laitan taas tänne pikkujoulukauden lähestyessä yhden kampaus videon, jos joku sais vaikka vähän inspistä kokeilla itselleen helppoa lettinutturaa.

Yksi kommentti

  1. Jyri kirjoitti:

    Oli sen verran mielenkiintoinen otsikko, että oli luettava teksti läpi. Ja eräälle bloggaajalle olen luvannut kommentoida kaikkia lukemiani tekstejä, joten pakko kirjoittaa jotain. Itse tykkään, että nahkahousut näyttävät erittäin hyvältä. Pakko myöntää, että kääntävät yleensä pään. En ole ikinä tullut ajatelleeksi, että kampaajat käyttävät ihan käytännön syistä nahkahousuja, vaikka olen kyllä asiaan kiinnittänyt huomiota.
    Mukavaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.