Hae
Prime Life by Umppu

Verta imevät menkkapikkarit

Kirjoitin tuossa taannoin postauksen: että puhutaanpa vähän kuukautisista. Kuukautiset on tietyllä tapaa semmonen vaiettu aihe, mistä  ei juurikaan julkisesti puhuta, mutta lähestulkoon jokainen nainen voi sanoa jopa kärsivänsä niistä kerran kuukaudessa. Voi olla että valitsin nyt sanani väärin, mutta en tiedä kyllä ketään kuka niistä kuukautisista nauttii, jotenka siksi käytin kärsii sanaa. Mä luin  ihan sairaan mielenkiintoisen, mutta omituisen artikkelin verta imevistä meenkkapikkareista.
Nämä uudet super mega menkkapikkarit lupaavat kerätä itseensä verta kahden tamppoonin verran. Mä en voi uskoa tätä todeksi. Enkä kyllä lähtis kokeileenkaan näitä ennenkö tietäisin jonkun muun kokeilen ensin :). Mä vihaan kuukautisia ja mua ärsyttää ne joka kerta, kuten esimerkiksi taas tänään. Kivut on kamalat ja mikään ei oo hyvin. Ne ei katoa mun mielestä edes sekunniks.  Mä oon aina ennen niitä jotenkin tosi kireänä. Naamaan puhkee joku megaluokan finni, vatsaa turvottaa ja mulla on ihan sairas nälkä koko ajan.


Mutta miten ylipäätänsä päästään asiaan  eli menkapikkarit, niin ihan varmasti jokaisella naisella kenellä kuukautiset on löytyy kaapista erinäisiä menkkapikkareita. No on parhaimpia pikkareita, vaikka usein aivan sairaan rumia. Ne on  ihanan pehmeet päällä ja mukavan kulahtaneet. Voisiko niistä käyttää jopa sanontaa pierun polttama?. Mua kiinnostaa todellakin nämä verta imevät menkkapikkarit ja se olisiko niistä vastinetta niille luotto pikkareille tai oikeastaan, mitä niille tapahtuu sen jälkeen, kun ne on imeneet sitä verta. Tyhjennetäänkö niistä jokin säiliö? Painavatko ne aivan helvetisti ja täyttyessään niin, että näyttää että sinulla on penis pimppi sijaan?
Joudutko itse käsittelemään tämän veren, sen jälkeen kun housusi ovat  niin sanotusti täynnä? Onko sulla aina mukana vaihto pikkareita,  kun yhdet housut täyttyy? No mitä teet niillä vanhoilla täysinäisillä? Tungetko ne verisenä taskuun vai laitatko ne koiran kakka pussiin ja käsilaukkuun? Mitä jos oot sellaisessa tilaisuudessa, että sä et pääse vaihtaan niitä sun pikkuhousuja? Käykö niin, että kohta sun housut on ihan veressä… eikä edes se vaihto pikkarit pelasta tilannetta? näille on luvattu kahden vuoden kesto. Alkaako imukyky pettään, kun ne rapistuu? Siis mitä ihmettä ihan oikeesti? Eiks joskus kehitelty jotain alushousujakin, että kun pieraisee niin se pieru ei haise pahalle? No enivei itse pidättäydyn tuossa kuukautiskuppissa. Jotenkin koen sen miellyttävämpänä ja turvallisempana vaihtoehtona kun nämä menkka verenimijäpikkarit.


Se on kuitenkin totta, että kuukautisten aikana varsinkin niitä siteitä käyttävillä tulee paljon roskaa ja esim muovijätettä. Mä tykkään itse käyttää kuukautiskuppia  siitä syystä, että se on helppo kantaa mukana ja sulla ei tarvitse olla niitä kuin se yksi, paitsi jos käy niin kun mulla ja heität sen vessanpönttöön :). Sen saa säilöttyä hyvin huomaamattomasti käsilaukkuun ja jos pelkää ylivuotoa voi sen varmistaa esimerkiksi siteellä.
Nämä verenimijä menkkapikkarit eivät siis saaneet minulta ainakaan vielä ihan täyttä tukea ja ymmärrystä. Varsinkin kun kärsin todella runsasta vuodosta, niin en voi yksinkertaisesti ottaa sitä riskiä, että valun yli ja kuinka helkkarin kalliiksi se tulisi, että jokaisten kuukautisten aikaan menisi monta vaatekertaa pilalle.

Tää mun TAKKI* on House of Brandonilta*, missä on nyt kaikki takit koodilla: TAKIT15 -15% ALESSA. Shoppaile täältä*

kuvat Noora Näppilä 

-umppu

5 kommenttia

 1. Hartsu kirjoitti:

  Luin kanssa noista ja mietin että ois hyvät semmosille päiville kun ei oo ihan varmaa alkaako menkat tänään?mutta mielenkiintoiset kyllä ois kokeilla

 2. Linda kirjoitti:

  Mä oon ihan ihastunut näihin thinx merkin pikkareiden vaivattomuuteen, ensimmäiset kaks paria tilasin ehkä puoltoista vuotta sitten ja parhaillaan postissa noutoa odottaa uudet kolme! Kesken päivän en oo kokenut tarpeelliseks pöksyjä vaihtaa, eikä ohivuotoja oo tarvinnut kuparikierukan aiheuttaman veritulvankaan kanssa stressata. Pöksyt on tuntunu yllättävän fresseiltä päällä, toisinku vaikka siteen kanssa jonka tiedostaa jotenki koko ajan ja ällöttää sen tuntuma iholla. Näiden pidemään käytössä olleiden kanssa huomaa ettei enää pidä vuotoa yhtä tehokkaasti. Käytön jälkeen huuhtelu veden alla ja pesukoneeseen vaan. Usein meen pelkillä pöksyillä mut esim kuukupin kanssa oon vähän skeptinen kun usein tulee hutivuotoa niin kevyemmät tällaiset on hyvänä bäkuppina ettei käy köplästi. Tulipa ylistyspuhetta mutta en oikeesti kyllä vaihtas enää muuhun, oon niin mukavuudenhaluinen! 😀

 3. Kati kirjoitti:

  Haha 😀 huippu, kiitos tästä!
  Mie olin hyvin luomu toisen tyttären jälkeen ja mentiin melkein koko vaippa-aika kestoilla. Innostuinpa sitten ite kokeilemaan kestositeitä ja olihan ne kuukautiset sillon hauskat kun sai housuihin vaikka mitä kuosia. Paras oli kuitenkin ehdottomasti musta coolmax kangas pimppaa vasten. Trikoisiin kun kuukautistavara tulee niin nyt sitä ajatellessa puistattaa. Coolmax imaisi sen kuitenkin sit alempaan kerrokseen.
  Joo, se oli aikaa se. Enää en kestositeisiin lähtis, vaati tiettyä aivojen lukittamista se niiden esipesu ennen koneesern laittoa. Joten tän sun postauksen jälkeen innolla odotan jostain lukevani menkkapikkareista lisää 😀
  Tampaxit paras itselle koska sillon olo on kutakuin sellanen ettei housussa oo mitään ylimäärästä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.