Hae
Prime Life by Umppu

Syksy on jees

Kun tossa hetki sitten ruikutin meidän syksystä, niin vedän todellakin sanani takaisin. Hitsi mikä viikonloppu. Ulkona ei tarvinnu edes takkia ja melkein teepaidalla olisi tarjennut. Me oltiin koko viikonloppu kotona ja touhuttiin lasten kanssa kaikenlaista. Rakastan omakotitalossa asumista se on vaan jotenkin niin siistiä. Me tehtiin Juuson kanssa ihan älytön kasa polttopuita talvea ajatellen, mutta jos nämä kelit jatkuu tällaisena niin eipä niitä juuri tarvitse. Mä olin jotenkin niin sairaan fiiliksissä jopa siitä, että mulla on himassa oma komposti, jos tämä saan tuoretta multaa. Mun ei enää tarvi raahata takakontillista mustaa multaa Plantagenista.
Mä laittelin kukille syys lannoitetta ja vähän uutta multaa siihen päälle. Meillä on sen verta iso piha, että haravoimme sen lehti puhaltimella. Touhusimme kaikenlaista ja leikimme lasten kanssa, että olemme retkellä ja söimme hieman evästä takapihalla. Ilma oli niin hyvä että siellä olisi voinut olla koko päivän. Sanoin myös kotia laitettua hieman eteenpäin.

Meillä on vielä edessä muutaman huoneen maalaus, jonka jälkeen voimme laittaa kaikki puuttuvat kalusteet paikoilleen. Tarkoitan nyt lähinnä sellaisia seinään kiinnitettäviä hyllykköjä ynnä muuta.
Kun puhutaan paljon ilmastonmuutoksesta, niin jos ei nyt ajatella niitä seurauksia niin vitsi mä nautin tästä ilmasta. Yleensä tähän aikaan vuodesta on ollut sitä jatkuvaa sadetta ja lonkeron harmaata päivää päivästä toiseen. Se vaikuttaa ainakin mun omaan fiilikseen ja mieliala on ihan super paljon parempi. Mä myös nautin siitä, ettei lapsia tarvi pukea kerta toisensa päälle jatkuvasti. Ulkona voi olla jopa ilman hanskoja, mikä on mahtavaa.
Mulla on jopa nyt ensimmäinen kerta, kun mulla ei oo mitään reissua varattuna. Yleensä tässä vaiheessa vuotta olen niin masentunut täällä Suomessa, mutta tänä vuonna tämä auringonpaiste tekee kyllä tehtävänsä ja fiilis on paljon parempi. Tuntui hassulta kun viikonloppuna kävimme Ikeassa perheen kanssa ja sinne oli tullut joulu osasto. Hamstrasin ihan hulluna kaikenlaista joulu kamaa, toki pääsääntöisesti töihin.
Mä oon aina tykännyt joulusta. En siitä syystä että se on sellaista älytöntä rahan menoa ja kaupallisen juhlan tuntumaa, vaan siitä että joka vuosi joulun alla on aikaa rauhoittua. On aikaa käydä sen vuoden tapahtumia läpi ja miettiä vähän seuraavaa vuotta. Mä kun tunnetusti painan aina tukka putkella eteenpäin, niin siinä joulun aikaan on hyvä hetki antaa jopa itselleen vähän kiitosta. Mitä kaikkea sitä onkaan tullut saavutettua vuoden aikana ja tehtyä. Tuppaa välillä unohtumaan vaikka on todella tärkeitä asioita. Mulle esimerkiks on tapahtunut tänä vuonna aivan todella todella paljon asioita ja paljon hyviä sellaisia ja on päässyt esimerkiksi uralla todella paljon eteenpäin verrattuna muihin vuosiin. Mulla on vihdoin sellainen olo että se kova työ mitä oon tehnyt palkitsee mua.Se ei oo missään tapauksessa ollut itsestäänselvyys.

Ja hei! Nyt House of Brandonilla kaikki lastenvaatteet -25%. Mahtava valikoima esimerkiksi ulkovaatteita. Koodilla KIDS25 saat alennuksen. Shoppaile TÄÄLTÄ*

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Krisu kirjoitti:

    Postausidea: ympäristöasiat ja ilmastonmuutos. Ahdistaako sua koskaan kun lentelet jatkuvasti ympäriinsä ulkomailla, vaikka lentoliikenne saastuttaa ja aiheuttaa valtavasti päästöjä maapallolla? Yksityisautoilut ja lihansyönnit on pientä lentämiseen verrattuna. Mietityttääkö yhtään millainen maapallo sun lapsilles jää tätämenoa? Yritetäänkö teidä perheessä mitenkään miettiä ympäristöasioita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.