Hae
Prime Life by Umppu

Mun viimeaikaiset hiustyylit

Mulle tulee aina sellaisia hiusvaiheita, että haluan vaihdella tyyliä. Se on kai ainakin naisilla ihan sallitua?  Nyt oon jo hetken viihtynyt taas tummassa ja tässä lyhyemmässä tukassa ilman mitään lisukkeita, kuitenkin aina välillä kaipaan oranssia takaisin ja ehkä sen vielä joskus värjäänkin. Näiden värien ylläpito on vaan aina vaativaa ja oon ihan super laiska laittamaan omia hiuksia. Mitä vanhemmaks tulee, niin se oman pään laittaminen jää muutenkin aina viimeiseksi ja sitä painaa ihan järkyttävällä juurikasvulla kokoajan.

Musta olis ihana käydä säännöölisesti kampaajalla, mutta ikataulujen sovittaminen on aina aika haasteelista ja sekin on oikeastaan pakko tehdä työaikana. Mää tykkään kokeilla erilaisia lookkeja ja vaihdella tyyliä. Varsinkin joskus se piristää todella paljon. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin oikeesti Juuso värjää aika useasti mun hiukset meidän vessassa ja siitä on glamour kaukana. Perus suutarin lapsilla ei oo kenkiä meininkiä.

Nyt kun näitä kuvia tässä selailen, niin tulee mieleen viime syksy ja talvi. Se oli jotenkin ihan super pimeää aikaa ja ehkä just siks hain jotain piristystä näillä räväkämmillä väreillä hiuksissa. Mikä on ollut sun lemppari mun hiustyyleistä? Mua on aina houkuttanut sellainen laventelin violetti ja yhdessä vaiheessa mua kiinnosti keltaiset hiukset. Ei sitä tiedä, jos vielä tässä vanhoilla päivillä räväytän jotain uutta lookkia.

Tää haalea pinkkikin oli aivan ihana ja väri eli jokaisessa pesussa. Lähestulkoon aina kun pesit hiukset sait uuden lookkin tukkaan. Hiukset on meille yksi tärkeä asia. Jokainen tietää sen tukkapäivän…. bad hair day:n. Silloin vaikka olisit laittanut mitä tahansa päälle ja tukka ei ole hyvin ei siitä tuu yhtään mitään.

Moni ajattelee että kampaajalla käynti on kallista ja miksi sitä ei värjäisi kaupan värillä ja säästäisi? Ymmärrän toki, että kakilla ei ole mahdollisuus käydä kampaajalla, mutta se on silti asia mihinkä kannattaa panostaa aina mahdollisuuden tullen. Kun sulle tehdään upeat hiukset voin taata, että se piristää ja tekee sut onnelliseks. Se tukka kulkee sun mukana jokainen päivä ja jokaisessa tilanteessa. Se on yks sun tärkeimmistä asusteista.

Moni on valmis maksamaan vaatteista, kengistä ja esimerkiksi laukuista suuria summia, muttei kuitenkaan panosta hiuksiin? Miksi? Vanha sanonta hiukset on naisen kruunu pitää todellakin paikkaansa. Hiukset viimeistelee kokonaisuuden. Mun verkkovalmennuksiin onkin tulossa yksi osio, missä saat arkikampauksiin vaihtelua ja voit luoda aivan erilaisen lookin muutamassa minutissa, joilloinka hiuksistasi tulee sinun yksi huomiota herättävä asuste. Toivotaan, että sivut Beauty by U saadaa aiuki mahdollisimman pian ja pääsette testailemaan sivustojen hius ja meikkivinkkejä.

Ei oo muutenkaan enää montaa päivää, kun mun blogi muuttaa Terve.fi sivuston alle. Toivottavasti homma kulkee joutuin ja pääsen kirjoittelemaan normaalisti. Oletteko muuten itse huomanneet, että blogien lukeminen olisi jäänyt vähemmälle? Mikä on teidä suosikki kanava ylipäänsä, mitä tykkäätte seurata? Olisiko teillä jotain toiveita esimerkiksi mulle, mihinkä kanavaan kaipaisitte uudenlaista sisältöä? Mää tykkään kirjoittaa blogia ihan siitä syystä, että voin tehdä sen silloin kun itselle sopii. Se on myös vuosien varrella kehittänyt  mua ihan valtavasti, mun kirjoitustaitoa ja oikeinkirjoitusta, vaikka tiedä, että edelleen teksitin sisältää paljon virheitä.

Otan mielelläni teiltä lukijoita uusia ideoita vastaan. Ens viikolla meillä jatkuu kotona remontti ja mulla on vielä pari koulutusta liittyen hiuksiin. Tää syksy on ollut yhtä tukkaa, mutta mikäs siinä kun siitä tykkää. Olis ihana päästä vaikka joskun johonkin tv ohjelmaan luomaan ihmisille uusia lookkeja. Ammattilaisen silmä ja kädenjälki on kuitenkin aina hieman eri, kun se kotona laitettu.

 

Myös jos teillä on toiveita Beauty by U sivustolle, niin antakaa tulla. Haluan palvella kuluttajia mahdollisimman laajasti ja koittaa auttaa mahdollisimman monia hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Ja nyt kun joulukin alkaa lähestymään, niin yksi ihan super ihana lahja vinkki on antaa lahjakortti esimerkiksi kampaajalle tai hemmotteluun… tai miksei vaikka verkkovalmennukseen.? Pääset lahjan hankinnassa helpolla. Balmainilta on myös tulossa aivan upeita tuote settejä joulukamppanjaan ja odotan kokoajan, koska ne saapuu <3.

Lahjan voi vaikka piilottaa näihin ihaniin samettilaatikoihin*, mitkä löytyy Elloksen* valikoimista. Elloksella on myös alessa paljon tekstiilejä ja mattoja*. Multa on kysytty ehkä miljoona kertaa meidän olkkarin matosta* ja sekin löytyy nyt alesta ja voit säästää 156 euroa.. Paras matto, mikä meillä on koskaan ollut ja kestää todella hyvin lapsi arjessa. 

-Umppu

21 kommenttia

 1. Lallla kirjoitti:

  Luulen, että hyvin moni pienen lapsen äiti kaipaa vinkkejä ns. Mammahiuksien kesyttämiseen! Itse ainakin tuskailen näiden 3 sentin mittaisten haivenien kanssa, jotka toisinaan jotenkin onnistun saamaan kuosiin mutta vähintään 6 päivää viikossa hiukset ovat kuin pomminpurkajalla! 😀

 2. Hanna kirjoitti:

  Näytätpä kertakaikkiaan upealta!!
  Kertoisitko, mistä olet löytänyt ihanat sydän korvikset, jotka sulla yhdessä kuvassa on?

  Kaikkea hyvää sinne täältä ruudun toiselta puolelta <3

 3. Emilia kirjoitti:

  Mun mielestä toi musta sopii sulle nyt tosi hyvin, mut toisaalta siihen on tottunu niin ei ehkä osaa kuvitella muita värejä niin hyvin. Toi vaaleenpinkki sopii sulle myös mun mielestä hyvin! Joku violetin sävy vois olla kiva. 🙂
  Haluisin kans ite värjätä violetiks, mut mulla kans mustat hiukset ollu jo monta vuotta niin en tiiä miten hirvee prosessi se on alkaa vaalentaa sitä. 😀

 4. äippä kirjoitti:

  Onko sulla Umppu ikinä ollut polkkaa? Mä tykkään tuosta sun lyhyemmästä lookista ja ajattelin, että pitkä polkka sopisi sulle hyvin! Siten, että sen juuri saa kiinni koska tiedän äitinä että kotona on kiva saada se tukka ponnarille. Itseltä lähti just 15cm hiuksista ja jätettiin sen verran, että kiinni saa. Keveni pää huomattavasti ja kivaa vaihtelua koska kasvaa se aina takaisin ?

  • primebody kirjoitti:

   On mulla joskus ollut, mutta se ei jotenkin sytyttänyt… ja vaati hirveästi laittoa

 5. Sannak kirjoitti:

  Minusta olisi kiva saada noita jo instassakin vilahtaneita ja youtubesta löytyviä kampausvinkkejä lisää ja erityisesti aikuisen naisen tyyliin sopivia. Helppoja kampauksia, joita voisi itse soveltaa vaikka hääkampaukseen.
  Kampaajana sinulle varmaan kauhistus tällainen tee-se-itse hääkampaus, mutta vähävaraisena tai suomeksi sanottuna köyhänä on jostain pakko säästää. Kampaajalla olen käynyt viimeksi kai neljä vuotta sitten. Yksinkertaisesti kaikilla ei ole varaa.
  Kiva kuitenkin, että jaat vinkkejä ja ohjeita myös kaikkien saataville.

 6. Maukki kirjoitti:

  Pyörteet! Mitään vinkkejä miten ne saa kuriin :/

 7. Hanna kirjoitti:

  Moikka Umppu! Tykkään paljon sun blogista ja tyylistäsi kirjoittaa. On ihan parasta ettet silottele elämääsi ja kirjoitat samaistuttavia ja aitoja postauksia! Silti sulla on mielenkiintoisia juttuja laidasta laitaan ja mä tykkään paljon näistä sun hius- ja kauneusaiheisista postauksista. Täytyy vielä sanoa, että sulle sopii lookki kun lookki ja noi oranssit hiukset on totta vie ihanat ja saa meikäläisenkin haaveilemaan kampaajakäynnistä 🙂

 8. Pauliina kirjoitti:

  Toi vaaleanoranssi tukka oli aivan superihana ja sopi sulle tosi hyvin ?? Toi tosi paljon valoa ja pirteyttä kasvoille. Täältä peukut sen puolesta ❤️?

 9. Johanna kirjoitti:

  Hei! Teillä on tosi kivoja kampaus ideoita ja olenkin niitä testaillut, mutta leikkasin polkkatukan/pitkän polkan joten lyhkäsemmälle tukalle ois kiva saada kampaus vinkkejä ?

 10. Jultsi kirjoitti:

  Mä haluaisin oppia tekemään KESTÄVÄN tupeerauksen! Mun tukka on aika paksu, mutta hius on todella hienoa ja liukasta.. kun tuperaan, hius lässähtää melkeinpä heti.. sit myös ärsyttää hiusten sähköisyys.. kaikki hiustökötit lakat ym. Vaan pahentaa.

 11. Taru kirjoitti:

  Heips!

  Tummat hiukset on mun ehdoton lemppari ja omaan silmään käy sulle parhaiten (varmaan kun menee kulmien kanssa niin yks-yhteen).

  Beauty by U sivustolle olisi myös kiva saada lyhytukkasille hiustenlaittovinkkejä! Yleensä näissä huomioidaan hiukset joissa on pituutta, mutta kyllä lyhyemmässäkin tukassa voi saada eri lookeja aikaiseksi 🙂 Esimerkiksi hiusvahan/ geelin käytössä itse kaipaisin asiantuntevia vinkkejä.

  • primebody kirjoitti:

   Laitan tän mietintään. Videoissa teen itselleni, jotta se olisi muidenkin helpompi oppia. Mutta ehkä jollekin toiselle voisin näyttää

 12. H kirjoitti:

  Siis keltaiset!! Eikä mitkään neonkeltaiset vaan oikeasti keltaiset!!! Sopisi sulle täydellisesti ja oon itsekin katsellut inspiskuvia sellaisista hiuksista esim instassa. Mun mielestä muutenkin sille sopii aikalailla väri kuin väri, mutta jotenkin silmää miellyttää tuollainen vähän vaaleampi sävy! Ihanaa syksyä!

 13. Kati kirjoitti:

  Siulla on mukavan monipuolisia aiheita blogissa, tykkään lukea! Vaikea sanoa tosiaan aihetta mistä toivoisin kirjoittavan koska se tulee ”luonnostaan” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.