Hae
Prime Life by Umppu

Nyt on sitten kaikki lapset..

Nyt se sitten lähti. Tuntuu että meidän perhe menee nyt eteenpäin ja on todellakin ihan oikeasti aika unohtaa kaikki vauvoihin liittyvä. Moni saattaa muistaa kuinka suuri ongelma mulle oli tutista luopuminen Vivianin kanssa… Luulen, että silloin siihen aikaan vaikutti suurimmaks osaks mulla  väsymys ja tietynlainen ärtymys mikä oli jatkuvaa ja kuormittavaa. Jo ajatus siitä ettei mulla oo mitään hätäkeinoa siinä vaiheessa, kun kaksi suutaa huutaa kurkku suorana…. tuntui ihan rehellisesti sanottuna pelottavalta.

Aina kun haen lapsia päiväkodista, niin Vikke on ensimäisenä  huutamassa  ”äiti tutti”. Eilen oli sellainen päivä, että kun hain  lapsia päiväkodista niin hän ei sitä kysynyt ja päätin että nyt saa tutinsyönti loppua. Päiväkodissa Vikke ei tuttia ole syönytkään, mutta kotona aina iltaisin nukkumaan mennessä. Eilinen oltiin siis koko päivä ilman ja yö ja siinä se sitten olikin. Nyt vaan kaikki tutit roskiin ja siitä sitten eteenpäin. Sitä aina vanhempana kuvittelee kaikenlaista, mikä ei edes oikeasti pidä paikkaansa.

Jotenkin huvittavaa kuinka iisisti kaikki meni ja menee näin kolmannen kanssa. Ei sitä jaksa paljon ressailla. Seuraava homma onkin sitten vaipat.. Se onkin sitten oma ohjelmanumeronsa, kun näitä kahta alat samaan aikaan opettaan. Toisaalta en ota sitten  minkäänlaista ressiä asian suhteen. Meidän lapset on ollut kaikki tosi pienestä asti motorisesti hirveen kehittyneitä, mutta tää vaippa asia on kaikilla ollut vähän hitaamman puoleista.

Mulla on aivan järkyttävä matkakuume. Selailin eilen ihan vaan huvikseni hotelleja hotels.comista…. Me annettiin Vilille synttärilahjaks reissu Lontooseen niin, että me lähdettäisiin sinne vaan kolmistaan ilman pikkusia. Lentoja sai suht edullisesti ja hotelleja myös. Tai en tiedä tuntuko summat vaan halvalta, kun kaks oli poissa varauksesta. Katsotaan jos vielä tän vuoden puolella ehdittäisiin sielä piipahtaan. Meillä on vielä meidän kirppispotti säästössä, jotenka matkarahat on jo valmiina.

 

Mää oon viikonlopun jäljiltä vieläkin jotenkin vähän tööt. Onneks tää viikko on töiden osalta pikkusen iisimpi, ettei tarvi sen kummemmin ressailla. Toki mulla on mun ensimäinen Balmain koutus, jonka pidän ihan yksin. Toisaalta se tuntuu hurjalta, mutta taas toisaalta ei. Pahin säätö on kuitenkin nyt takanapäin syksyn suhteen ja nyt vaan odotellaan kaiken valmistuvan. Mää oon ihan fiiliksissä kaikesta tulevasta. Mun tavoitteet ja suunnitelmat on vihdoin alkanut rullaamaan kovalla vauhdilla eteenpäin.

On tosi jees olla. Kodin muutama juttu, kun vielä saadaan kuntoon niin voi alkaa miettimään loppuvuotta ja jopa ihan joulua. Joulunaikaan ajattelin että silloin saa ihan kunnolla rauhoittua ja ladattua akkuja. Kun on vahva usko siihen omaan tekemiseen, niin moni asia vaan rullaa eteenpäin.

Yöunet on jäänyt vähän vähille viimeaikoina, mutta nekin tasoittuu. Pääsen onneks vetään pikku välikuoleman ripsihuoltoon Katille Studio Småhån tänään ja mulla alkaa taas tauon jälkeen Fustra mitä oon todellakin odottanut. Ihana vaikkakin kiireinen syksy on kulunut ihan hujauksessa.

Asu Biancaneve* Kuvaus Noora Näppilä*

 

-Umppu

Lue edellisiä postauksia:

Älä kaiva itsellesi kuoppaa

NFE fitness veikonloppu Lahdessa

Mulla menee ihan helvetin hyvin

Minkälaisen kampauksen voi tehdä vartissa?

Onko musta tullut keski-ikäinen?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.