Hae
Prime Life by Umppu

Mulla menee ihan helvetin hyvin

Mulla on ollut nyt koko syksyn hyvä flow päällä. Tuntuu, että suuret vastoinkäymiset on selätetty ja moni asia löytää paikansa ihan luonnostaan. Mää oon ihminen, kuka tekee paljon asioita. Ennen, kun oon saanut jonkun asian valmiiksi niin mietin jo seuraavaa asiaa, mitä alan tekemään. Se on näköjään mun luonne ja tyyli. Mää en lähde koskaan oikeastaan tekemään mitään juttua mihinkä en itse usko pystyväni. Toki niitä hutejakin tulee, mutta ne lopetan usein yhtä nopeasti, kun aloitankin. Mää oon vuosien saatossa oppinut tunnistamaan myös sen hetken, kun menee liian lujaa. Vaikka mulle höllääminen on yks vaikeimpia asioita tehdä, niin osaan silti ottaa myös rennosti. Mulle myöskään se rentoutuminen ei tarkoita sitä, että oon tekemättä mitään ja makaan sängyllä katsoen kattoa. Se voi olla vaikka lumitöitä tai rikkaruohojen kitkemistä.

Vaikka syksy on mulle mielikuvana märkää ja pimeää, niin silti oon saanut taas super paljon energiaa uusiin asioihin. Mää teen asioita kokoajan niin, että mun olis tulevaisuudessa helpompi ja ehkä jollain tapaa väljempi olla. Työnteko on mulle todella tärkeä asia elämässä, koska sillä mää voin ilmaista itseäni ja toteuttaa luovaa työtä vaativia asioita. Mää tykkään tehdä töitä ja se työnteko on mulle myös osanlainen intohimo. Usein jos Suomessa kertoo tykkäävänsä työnteosta mielletään se työnarkomaniaksi. Sitä se ei kuitenkaan  mun osallani ole. Mun työ on tällä hetkellä todella monipuolista ja siitä voin kiittä ihan itseäni. Halusin muutosta liiketyöhön ja tein asioita sen eteen, että ne toteutuisi.

Minä siis ihan itse muutin omaa työtäni itselleni mieluisammaksi. Mää usein puhun siitä, kuinka mulle on tärkeää että työ on mielekästä ja silloin, kun se on mulle sitä, niin se ei tunnu työltä ollenkaan. Mää oon halunnut jo pitkään rauhaa ja nyt sitä saan. Hiuksia  ja siihen liittyviä asioita voi näköjään puurtaa ihan yksin ja rauhassa. Tää mun paita be the inspiration sopii niin hyvin tähän postaukseen. Tuntuu ihan tyhmältä kehua itseään, mutta tiedättekö, että mää oon aivan helvetin tyytyväinen itseeni ja siihen, mitä oon kaiken tän hulinan keskellä saanut aikaan.

Me itse teemme siitä elämästä sellaista kun haluamme. Joskus joutuu elämään sellaisia vaiheita, mistä ei niin pidä, mutta uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki järjestyy. Mää luotan itseeni ja tiedän, että asiat menee eteenpäin. Joskus saattaa tulla vähän takapakkia, mutta mitä sitten…. se on elämää. Kaikilla niitä vastoinkäymisiä joskus on.

Mää toivon että tää mun innokkuus tarttuis myös teihin ja saisitte inspiraatioo toteuttaa teille jotain  merkittävää. Mun elämäni kolme unelmaa on nyt toteutunut: perhe, oma liike ja omakotitalo ja on taas aika miettiä niitä uusia unelmia ja lähteä niitä kohti saavuttamaan niitä. Unelmat on mulle haaveita, eikä suinkaan pakonomaisia tavotteita ja niiden saavuttaminen tuntuu mahtavalta.

Mun on ehkä siks niin hyvä olla, että mulla on ne perus pilarit kunnossa mun elämässä ja voin pikkuhiljaa alkaa keskittymään itseeni. Mitä mää ihan oikeasti haluan! Vaikka se ei tarkoita, että unohdan perheen ja muut asiat, mutta vihdoin voin miettiä, että mitä mää… minä itse oikeasti haluan. Oon aina halunnut luoda uraa ja nyt mulla on sellaiset avaimet käytössä, mitkä mahdollistaa sen mulle. Uskaltakaa lähteä niitä omia haaveita ja unelmia kohti.

Asu Biancaneve* housut*

Kuvat Noora Näppilä

 

Lue edelliset postaukset:

Minkälaisen kampauksen voi tehdä vartissa?

Onko musta tullut keski-ikäinen

Vuosien työ. Tähän on tultu

Hirveät iltaraivot, kun eitaas jaksais

Joskus vanhempi on pahempi valmennettava, kun lapsi

-Umppu

3 kommenttia

  1. Aa kirjoitti:

    Vau upea teksti ja kuvat ??

  2. Hannis kirjoitti:

    Näytät kyllä tosi upealta näissä kuvissa! Eli se sisäinen hyvinvointi kyllä heijastuu myös ulospäin!

  3. Stiina kirjoitti:

    Samaa sanon, että näytät tosi hyvältä ja hyvin voivalta ?? se kyllä näkyy ulospäin miten ihmisellä menee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.