Hae
Prime Life by Umppu

Minkälaisen kampauksen voi tehdä vartissa?

 

 

Aikamoista haipakkaa ollut viimeiset kaksi päivää. Aloitimme kollegani Hannan kanssa meidän Prime educationin koulutuskiertueen keskiviikkona. Ensimmäinen koulutus oli Tampereella Biancaneven* ihanassa showroom miljöössä. Meillä oli vuorossa kampauskoulutus, missä  me toteutimme meidän malleille 15:ssä minuutissa kampauksia. Moni kampaaja pelkää tehdä kampauksia ja käyttää siihen meidän mielestämme aivan liian kauan aikaa ja halusimme tarjota ratkaisuja tähän ongelma. Me molemmat tykätään tehdä tosi paljon kampauksia ja ollaan tässä vuosien varrella löydetty sellaisia hyviä neuvoja, tipsejä ja vinkkejä mitenkä saa toteutettua upeita kampauksia käyttämättä niihin liikaa aikaa. Tää oli meille molemmille meidän ensimmäinen koulutus ja mielestänne onnistuimme siinä aika hyvin. Onhan se toisaalta jopa hieman jännittävää puhua oman alan kampaajille.

Se mikä tekee tästä meidän koulutuksesta hieman erilaisen on se, että me olemme tässä vain kaksin mukana. Meillä ei ole mitään isoa firmaa taustalla mikä hoitaa meidän puolesta järjestelyt vaan teemme kaikki itse. Keskiviikko meni käytännössä koko päivä roudaamiseen. Onneks mun perheautoon mahtuu tavaraa, sillä auto oli lastattu täyteen ruokapöydän tuoleja myöden tavaraa.

Meillä oli ihan oikeita malleja, mutta myös mukana muutama kampauspää. Siitä syystä, että ehdimme valmistelemaan kaikki valmiiksi. Usein suurissa koulutuksissa mallien pohjatöissä kouluttajilla on käytössä assareita. Toisaalta itse en edes haluaisi että joku tekisi mulla kaiken valmiiksi, koska en silloin kokisi, että se olisi mun tekemä työ.

Koulutuksen jälkeen olimme molemmat ihan fiiliksissä siitä, että ylipäätänsä saatiin ensimmäinen koulutus lyötyä purkkiin ja se meni oikeastaan aika hyvin. Mää ehdin jo alkuun hermoilla, kun olin katsonut kelloa väärin ja kuvitteli, että meillä on tunnin vähemmän aikaa. Me tehtiin 10:n kampausta puolessatoistatunnissa, eli siinä ei jäänyt kun 15 minuuttia aikaa per kampaus. Me halutaan rohkaista näillä koulutuksilla kampaajia kokeilemaan hieman erilaisia juttuja  ja erilaisia tyylejä mitenkä toteuttaa kampauksia ja palvella enemmän asiakkaita lyhemmässä ajassa.

Aluksi ajattelin että omille kollegoille esiintyminen olisi jotenkin ehkä jopa ahdistavaa sillä kaikki tietää mitä teet etkä oikein voi fuskata missään asiassa, mutta hyvin se meni. Toivotaan että tosi moni kampaaja pysty inspiroitumaan meidän koulutuksesta ja saamaan uusia vinkkejä siihen omaa liiketyöskentelyyn. Seuraavaksi meillä on tulossa sosiaalisen median koulutus, missä me halutaan opettaa kampaajalle kuinka hyödyllinen ja tärkeä työväline sosiaalinen media on tällä hetkellä.

Kun sosiaalista mediaa oppii käyttämään kunnolla, niin se antaa uskomattoman paljon mahdollisuuksia esimerkiksi markkinoinnissa. On todella tärkeää osata ottaa hyvä kuva siittä omasta tehdystä lookista ja oppia  hyödyntämään sitä itse tekemää lookkia omassa markkinoinnissa. Musta ainakini  tuntuu aina tosi hyvältä, kun joku tulee mulle asiakkaaksi mun itse tekemällä kuvalla ja sanoo että mä haluun tällasen.

Mitä enemmän ylipäätänsä tehdään kampauksia, niin sitä enemmän ihmiset niitä haluaa. Mä toivoisin että ihmiset oppis enemmän ottamaan myös niitä kampauksia, esimerkiksi erilaisiin juhlatilaisuuksiin, koska sillä kampauksella viimeistellään se kokonaisuus. Mä ainakin itse haluan että mun tekemillä kampauksenilla nainen kokee olonsa itsevarmaks seksikkääksi ja hyvän näköiseksi. Hymy ja itsevarmuus on paras asuste, mitä nainen voi kantaa.

Löydät meidät instasta:

@prime_estrada

@primehairandbeautydesign

ja muistathan laittaa meidän youtube kanavan myös seurantaan.

Kiitos koulutuksen yhtestyökumppaneille: Biancaneve, SIM ja Hairbesties.

 

 

Tässä  muuten video mun Pariisin koulutusmatkasta Balmainilla Pariisissa. Vaikka itse teenkin nyt koulutuksi, niin käyn myös itse jatkuvasti kouluttautumassa. On ihanaa inspiroitua ja saada uusia ideoita omaan työskentelyyn. Tää on vaan niin mun ala, että työkään ei tunnu työltä.

-Umppu

3 kommenttia

 1. mariem kirjoitti:

  Tosi kiva video Pariisin matkasta. Jos näitä pystyt aina joskus kuvailla niin kiinnostusta katsoa olisi! Näki vähän behind the scenes koulutusmatkaa 🙂 Kivaa syksyä!

 2. ida ihana kirjoitti:

  Ei voi kuin ihailla!:) <3 Nimimerkillä juuri opetellut joitakin alkeellisimpia nutturoita ja ranskanlettejä youtube-videoista 😀

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Johanna kirjoitti:

  Upeita kampauksia!! Tietäisitpä minkälaisia kampauksia mulle on tehty kun olen tilannut pikakampauksen. Vain yksi kampaaja on käytännössä tiennyt mitä teki ja lopputulos oli niillä molemmilla kerroilla kun hänellä kävin niin todella upea. Muut kerrat sitten (ei ollut mahdollisuutta mennä tuolle vakkarille) olikin sitten jotain ihan muuta. Yhteen kampaamoon varasin ajan vielä hyvissä ajoin kun olin menossa häihin. Pyysin nimenomaan sellaista kampaajaa joka osaa tehdä lettikampauksen. Juu, olihan siinä kampauksessa letti mutta hieno se ei missään nimessä ollut. Tuntui että hänellä tuli jopa pikku paniikki ja työnsi vaan lisää lakkaa ja pinnejä sinne hiuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.