Hae
Prime Life by Umppu

7h+k Studio Postaussarja

Tässä postaussarjassa 7h+k laitan ennen ja jälkeen kuvia remonttikohteista, meidän (mun lapsuudenkoti) kodista vuosimallia 1983. Nyt vuorossa mun työhuone. Meidän kodin perimmäinen huone on aina ollut työhuone jo lapsuudesta asti ja sama toiminta sielä jatkuu edelleen. Kun aiemmin kerroin siitä, että alan tekemään erilaisia verkkovalmennuksia ja ylipäänsä teen tätä somea toisena työnä, niin mulla ei ole ollut siihen minkäänlaista tilaa kotona. Huoneessa oli vanha kellastunut parketti ja tämä oli ainut huone, mikä oli täysin alkuperäiskunnossa. Halusin siitä raikkaan ja valoisan. Tykkään ammattilaisissa siitä, että he myös ehdottavat ja olen aina valmis uusille ideoille. Mulla oli visio, mihinkä tehtiin hieman muutoksia. Luulin että katto olisi tarvinnut uusia, mutta siinä selvittiin vain maalauksella. Seinissä on vanha lasikuitutapetti, mikä on varmaan kaikkien remontoijien kauhu… seinät maalattiin valkoisella ja vanha valkoinen sai uuden freesin pinnan.

Lattia vaihdettiin valkoiseksi laminaatiksi. Laminaatti siitä syystä, että teen huoneessa töitä ja suihkin erilaisia aineita ja laminaatista lähtee esim hiuslakka hyvin pois. Tavallaan ihan pienellä sai niin erinäköisen lopputuloksen. Kattoon tuli hieman paksumpi koristelista, mitä on kodissa kaikissa muissa huoneissa. Lattiaan perus valkoiset listat. Työhuoneessa on ollut ennen työtaso, minkä vuoksi seinässä menee sähkölista, missä on pistorasioita. Senkin sai maalattua ja kusen virttämä kotelo sai uuden elämän. Se tulee jatkossakin olemaan tarpeellinen.

Olin aivan super tyytyväinen kädenjäljestä ja voin todella suositella  jälleen kerran Maalausliike Vainiomäkeä eteenpäin. Työn jälki oli ihan 5/5! Onhan se kuutenkin aina pikkusen eri näköinen, kun ammattilainen sen tekee, kun että itse teet.

 

Mulla on ollut aina haaveissa saada tehdä kotona töitä. Oon toki niitä tehnytkin tähän asti, mutta että mulla olis sellainen tila, mikä on tehty ja suunniteltu niin, että se palvelee sitä työntekoa. Mää oon huomannut itessäni sen, että töissä sekä kotona on jatkuva pieni häly taustalla ja välillä tarvitsen ihan täyden hiljaisuuden. Meillä on vihdoin kotona sen verran tilaa, että yksi huone on mahdollista hyödyntää työtilana ja sellaisena ettei tavaroita tarvitse jatkuvasti purkaa ja asentaa uudelleen. Tää huone sijatsee myös aivan toisella puolella taloa ja vaikka joku lastenhuoneessa kiljuis kurkku suorana niin se ei kuulu tänne.

Mää sain vihdoin kotiin oman studion, mistä oon aina haaveillut. Saan kaikessa rauhassa touhuta ja kukaan ei keskeytä. Mulla aukeaa pian omat sivut Beauty by U ja tämä huone valmistui juuri kun nakutettu, koska saimme kuvattua sielä ensimäiset verkkovalmennus materiaalit purkkiin eilen. Fiilis oli jotenkin niin rauhallinen ja suorastaan nautin siitä täydellisestä hijaisuudesta.

Vaikka remontti ei sinänsä ollut iso, niin huoneen luonne muuttui ihan täyisin. Tuntui, että se suureni monella neliöllä ja raikkaus, mikä tuli valkoisesta maalipinnasta ja lattiasta on ihana. Mää oon tästä huoneesta niin innoissani. Mää pystyn olemaan täällä monen oven takana piilossa ja huoneeseen on tavallaan oma sisäänkäyntikin. Aina remontin ei tarvi olla kallis ja uuvuttava. Joskus selviää ihan pikku jutuilla. Mää oon niin onnellinen siitä, että päätimme tai päätin ulkoistaa remontin, koska priimaa pukkaa ja aikaa säästyy.

 

Lue edellinen postaus postaussarjasta 7h+k makuuhuone kuin hotelli

Sisustus inspiraatioo löytyy myös Ellokselta*. Sielä on ihania uusia syksyn juttuja ja hyviä tarjouksia. Valo näyttelee nykyään sisustamisessa suurta roolia ja itsekkin valosisustamista inspiroituneena tilasin kotiin muutamia uusia ihania valaisimia. Shoppaile TÄÄLTÄ*

-Umppu

 

4 kommenttia

 1. Justina kirjoitti:

  Aivan ihana, jälleen kerran!

 2. Maikki kirjoitti:

  Kaunista!
  Sinulla on sisustussilmää!

 3. Hanna kirjoitti:

  Hei,
  mistä nuo lamput on hankittu? Antavatko sopivasti valoa meikkaukseen? Tytär on tuollaisia haikaillut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.