Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Arkea pakoon Sveitsiin

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

Olimme perheen kanssa viikonlopun vietossa Hotell Sveitsissä. Päätimme hieman juhlistaa yhdessä esikoisen 10- vuotis synttäreitä perheen kesken ja tehdä kaikenlaista hauskaa, mitä Vili halusi. Ei sitä aina tarvitse lähteä minnekään kauas, sillä läheltäkin löytyy aivan huippu kivoja paikkoja. Hotell Sveitsi sijaitsee Hyvinkäällä ja hotellin yhteydessä on vaikka minkälaisia palveluita, mitkä soveltuvat lapsiperheille. Ympärillä oleva luonto on kaunista ja se tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia. Lähdimme lauantaina aamupäivästä ajelemaan kohti Hyvinkäätä. Lapsilla oli hieman vaikea koko automatka, sillä he tiesivät että pääsevät purkamaan energiaa SuperPark Sveitsiin. SuperParkissa on kaikenlaista tekemistä lapsille. Löytyy erilaisia trampoliineja, kiipeilypaikkoja, pelejä, skeittiramppeja, ja kaikenlaista muuta touhuttavaa. En tiedä oliko vanhemmat enemmän hiessä kun lapset, sillä kolmen perässä juokseminen vaatii itseltäänkin ihan hyvää suorituskykyä ja kuntoa. Pikkuset ovat arkailemattomia ja silmät pitää olla selässäkin kokoajan. Heti sisääntullessa on alue, missä on esimerkiksi trampoliinit alle 7-vuotiaille. Muuten ehkä näille  pikkusille meno on hieman liian hurjaa, jos SuperParkissa on paljon ihmisiä.

Isommat voi ottaa mukaan omat potkulaudat ja mennä niillä niille tarkoitetulla radoilla. Juuso tykkää myös touhuilla Vilin kanssa ja ne viiletti kaksin menemään paikasta toiseen. Parkissa oli samaan aikaan myös muutaman synttärit ja näköjään niitäkin voi sielä juhlia. Ihan hyvä vinkki itsellekkin, koska kaverisynttäreitä meillä ei ole pidetty kotona sitten viisvuotis synttäreiden jälkeen.

Hotell Sveitsi oli mulle aika uusi paikka. Tai oikeastaan en ollut kuullut sitä aiemmin. Hotelli on ihanan rauhallisella alueella ja jotenkin kaikista ikkunoista näkyy silmiä hivelevä luonto maisema. Meidän porukalla on aina hieman vaikea saada sellainen huone, minne kaikki mahdumme. Tässä huoneessa meillä oli  mukavasti tilaa ja kaikilla oli oma sänky. Hotellin henkilökunta on erittäin mukava ja auttavaista ja meidät toivotettiin sydämellisesti tervetulleeksi. Hotelli on sisältä erittäin kaunis ja kauniiksi laitettu. Huoneet olivat mukavia ja ylellisiä. Olimme sen verran ajoissa perillä, että olimme päättänyt jo etukäteen mennä ensin SuperParkkiin ja sen jäljeen ottaa vasta huone. Kun saimme kamat purettua lähdimme yhdessä syömään hotellin ravintolaan. Meillä oli pöytävaraus Hotell Sveitsin ravintola TILA:ssa. Söimme pitkästä aikaa oikein pitkän kaavan mukaan alkupaloineen ja pääruokineen. Ruuat olivat todella hyviä, maukkaita ja kauniita, mutta harmikseen niin täyttäviä että jälkiruokaa emme enää mahtuneet syömään. Mulle arjen luksusta on mennä istumaan valmiiseen pöytään. Se että joku tekee minulle ruuat valmiiksi ja korjaa astiat on vaan välillä rankan työviikon jälkeen super luksusta.

Hotellin yhteydessä on elokuvateatteri  BioRex Sveitsi ja käytiin vielä illalla hakemassa sieltä karkkia ja popcornia huoneeseen. Lapset katselivat Pipsa possua hetkenaikaa ja sammui kun saunalyhdyt touhukkaan päivän jälkeen.

Mulle hotelleissa aina se kohokohta on aamupala. Kiireisenä ihmisenä se valitettavasti on usein se minkä skippaan paukkuvan aikataulun vuoksi, mutta jos siihen on mahdollisuus niin syön itseni aivan ähkyyn. Aamupala tarjonta oli loistava. Valikoimaa riitti ja lapset saivat masut täyteen. Hotellin yhteydessä on myös uimala, minne pääsee pulikoimaan. Päätettiin meidän viikonloppu reissu pulikoinilla hotellin uimalassa. Sovittiin että piipahdetaan nopeasti sielä, että saadaan lapset päikyille autoon kotimatkalle. Siinä kun hirveellä raivolla pakkasin kellukeet, uimavaipat ja muut kamat, niin huomasin pukkarissa, että mulla oli jäänyt omat uikkarit hotelliin, aivain Juuson taskussa ja Juuso jo altaassa. Päätin kokeilla onnea ja pesin jalat oikein kunnolla ja olin altaan vieressä vaatteet päällä. Tilanne vaati vähän säätämistä :). Oltais voitu olla pidempäänkin, mutta koitetaan pitää niistä rutiineista kiinni myös viikonloppuisin päiväunien suhteen. Lapset eivät olis malttaneet lähteä pois uimasta sitten millään. Uimalassa oli kiva lastenallas, liukumäkiä, uimaratoja ja kaikenlaista muuta.

Oli kyllä kaikinpuolin kiva viikonloppu yhdessä perheen kanssa. Tää on tosi kiva paikka etenkin lapsiperheille. Löytyy ihan jokaiselle jotain tekemistä. Me ja meidän lapset tykkäs tosi paljon.

Sveitsissä on loisto syyslomatarjous: majoitus ja SuperPark 65/hlö. Käy lukemassa lisää täältä*

-umppu

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.