Hae
Prime Life by Umppu

Annoin sille mahdollisuuden.

Pariisi on ihana kaupunki. En tiedä miksi mua ei se silti ole koskaan kiinnostanut muuten matkailukohteena. Nyt kun olen käynyt sielä kaksi kertaa tämän vuoden aikana, niin aina tekee vaan enemmän ja enemmän mieli sinne uudelleen. Nyt jopa osaan pikkuhiljaa liikkua kaupungissa ilman karttaa. 

Pariisin katuja tallustellessaan on hallitseva muoti aivan käsin kosketeltavissa. Tyylikkäitä ja persoonallisia ihmisiä kadut täynnä. Mää sain niin paljon oivalluksia omaan työskentelyyn tältä reissulta, enkä muista koska olisin ollut näin innoissani. Kun monta ammattilaista lyödään yhteen jakamaan tietoa on se tiedonmäärä niin valtava, että hyvä kun pysyy mukana. Kynä sauhus hirveää vauhtia ja mulla on monta paperia muistiinpanoja. Moni asia on monessakin mielessä tuttua, sillä olen aloittanut hiusten parissa jo 90-luvulla, mutta asioiden uudelleen oivaltaminen eri näkökulmasta oli mahtavaa. 

Saimme kouluttautua Nabli Harlowin liikkeessä, mikä on Pariisin pääkadun Champs Elyseen viereinen katu. Salonki on monta sataa neliöö suuri, enkä edes tiedä kuinka moni sielä työskentelee. Paikka oli varattu vain meille. Nabli on mies Balmainin collectioneiden takana. Hän piti meille yhden päivän luennon, mutta sitten hänen piti kiirehtiä kuvaamaan Lenny Kravizin musiikkivideota. ”Mitenkä Lenny mahtoi olla tärkeämpi”? Hah :).  Hänellä on oma VIP huone, missä hän työskentelee. Ihmettelinkin miksi sielä oli paljon erilaisia rastoja :). Syy selvisi myöhemmin. Nabli on aivan uskomattoman inspiroiva persoona ja ainakin minun yksi uusimmista esikuvista alallamme ja kaiken lisäksi vielä aivan uskomattoman komea.

Balmain ei ole vaan hiustuotte, vaan se on todella suuri maailmanlaajuinen muotibrändi ja kuinka mahtavaa on olla osana sitä. En voi oikeastaan vieläkään uskoa, että minä Umppu Tampereelta olin juuri ihmisten kanssa, joidenka luomuksia näkyy isoilla valotauluilla, mainoksissa ja bannereissa. Balmain on ainut muotitalo, kenellä ylipäänsä on hiustuotteita markkinoilla. He ovat aikoinaan aloittanut peruukeista ja tuotteista catwalkien takana. Vuosi vuodelta se on kasvanut ja ainakin itse koen, että Balmainilla työskentely on jotain uniikkia ja ainutlaatuista verrattuna muihin. 

Tuoteperhe on ylellinen ja exlusiivinen. Sen kertoo jo se, että kaikki työvälineeni mitä käytän on kullattuja. Kuka itseään rakastava nainen ei haluaisi harjata hiuksiaan kullatulla harjalla? Hah :). Tuoksut tuotteissa on ylellisiä ja parfymimaisia. Ne eivät kuitenkaan ole liian voimakkaita. Balmain on myös tietääkseni yksi ainoista sarjoista, missä on olemassa hairparfym, eli hiuksille oma hajuvesi, millä voi korostaa tuotteiden tuomaa ylellistä tuoksua hiuksissa. 

Tänä päivänä Brändit on todella suuressa nosteessa. Ihmisillä on varaa kuluttaa enemmän ja tuotteita hankitaan myös trendien perusteella. Sosiaalinen media luo meille jatkuvasti uusia ikoneita. Ihmiset seuraavat omia esikuviaan ja haluavat ehkä palasen heidän arjestaan hankkimalla jotain samaa. He toimivat suunnannäyttäjinä ympäri maailmaa. 

Mun oma elämä on tietyllä tapaa hyvin tavallista perhe arkea. Lähes kaikki aika kuluu perheen ja työn parissa. Se ei silti tarkoita ettenkö itse nauttisi välillä ylellisyyksistä, koska se on siitä arjesta poikkeavaa luksusta. Mää nautin niistä pienistä asioista, mitkä kuuluu myös siihen arkeen. Esimerkiksi kun käyn saunassa, niin nautin siitä että pesen hiukseni laadukkailla tuotteilla, jotka tuoksuu ylellisiltä. Se tuoksu tuo mulle mieleen juurikin Pariisin ja muodin. 

Kun olin kotona pienimpien lapsien kanssa suurimman osan ajastani. Vietin ne päivät usein yöpuvussa ja joskus jopa useamman päivän putkeen. Peilistä katsoi todella väsynyt ja väritön hahmo. Kun oli jotain menoa ja meikkasin, sekä puin jotain kaunista päälle oli fiilis ihan eri. Tunsin sen haamun jälkeen oloni prinsessaksi. Itsensä laittaminen ei ole mielestäni ollenkaan turhamaista. Miks mun pitäis väkisin pitää meikittömiä päiviä ja kuvata itseäni silloin, jos en halua. Ei se tee musta yhtään sen parempaa ihmistä. Mun mielestä jos haluat pitää huolta itsestäsi ja nautit siitä niin go for it! 

Balmainin brändi edustaa juuri sitä mitä itse haluan olla ja siksi haluan tehdä sen parissa töitä. Suosittelen jokaisen testaamaan ja ihastumaan. 

Kuvat Noora Näppilä

Asu House of Brandon* Mekko* kengät Chloe

-Umppu

2 kommenttia

  1. Venla kirjoitti:

    Näytät aivan upealta, onnelliselta ja hyvinvoivalta 🙂

  2. Ninni kirjoitti:

    Minä jokaisen lapseni kanssa kun ovat olleet pieniä ja olen heidän kanssaan kotona ollut (3 kpl), tykkään lähes joka päivä meikata. En nyt ”juhlakuntoon”, mutta kuitenkin jotain. Olen tosi vaalea ja hailu siksi ilman meikkiä ainakin omasta mielestäni. Keskimmäiseni kysyy ”äiti miksi sä meikkaat?” ja minä vastaan ”koska haluan meikata”. Olo on niin paljon fressimpi jo vain sillä. Mies kyllä kanssa joskus kun emme ole mihinkään menossa eslm. viikonloppuna ”onko sun pakko meikata”, ei ole, mutta haluan, ihan vähän vain ?! Toki meikittömiäkin päiviä, kuten tänään, ainakin tähän kellonlyömään asti on ollut..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.