Hae
Prime Life by Umppu

Pariisi! Olit juuri sitä mitä toivoin

Viikonloppu ja vähän enemmänkin on nyt vierähtänyt Pariisissa. Olin täällä muutaman hyvin intensiivisen päivän Balmain koulutuksessa, tai olen siis edelleen, koska huomenna aamulla lähden vasta kotiin. . Koulutuksessa tai oikeastaan koulutuksissa tuli todella paljon asiaa. Ymmärrän englantia suht hyvin, mutta kun käännät sitä päässäsi lähestulkoon 10 tuntia päivässä, niin loppupäivästä on jotenkin todella uupunut. Pää on niin täynnä tietoa, että se melkein halkeaa.

Aloin Suomen Balmainin kouluttajaksi vuoden alusta. Uskon, että nyt vasta saamme käyntiin kunnolla tämän Balmain homman myös Suomessakin. Totta kai minulla on oltava tietoa ja oppia mitä jaan sitten muille kampaajille ja kollegoilleni. Kävimme täällä hyvin tarkasti läpi tulevat syksyn trendit ja uutuudet. Harjoittelimme erilaisia leikkaus tekniikoita, viimeistely tekniikoita, myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua, hiusten hoitamista, pidennyksiä, kiharuusta ja mitä kaikkea muuta mahtuikaan näihin muutamaan päivään.

Mä todella nautin täällä olosta, sillä mikään ei ole motivoivampaa, kun se että on sellaisia ympärillä ihmisiä ympärillä joidenka intohimo on yhtälailla hiukset kun minulla itselläni.

Meillä oli useita eri kouluttajia ja kaikilla hieman erilainen tyyli ja erilaiset vahvuudet ja uskon että juuri se oli tämän koulutuksen paras juttu, sillä jokainen heistä antoi paljon kaikkea uutta. Olimme kahdessa eri koulutus paikassa, sillä meitä oli tällä kertaa niin suuri ryhmä että ennen mahtuneet siihen tilaan, missä aiemmin olemme olleet.

 

Nämä ihmiset on niitä, ketkä luovat ne upeat lookit sinne catwalkeille. Mulla tuli kaiken tulevan suhteen hyvin itsevarma olo ja sellainen fiilis, että tuskin maltn odottaa Suomeen paluuta. Mää tiedän, että mulla on paljon annettavaa eteenpäin ja yhdessä me kaikki kampaajat pääsemme paljon paremmin eteenpäin. Mää oon jo pitkään sanonut, että mä en ole vaan kampaaja. Mää oon ihminen, kuka haluaa luoda asiakkaille persoonallisia tyylejä omalla vakaalla ammattitaidolla. Tehdä jotain ainutlaatuista ja uniikkia. Balmain brändinä on juuri se mitä itse haluan edustaa ja minkä alla tunnen ensimäisen kerran kuuluvani täysin jonnekkin.

Balmain on hisbrändinä myös lähimpänä muotia, sillä varmasti jokainen yhtään muotia seuraavaa tunnistaa Balmainin vaate brändin. Syksyyn on tulossa niin paljon kaikkea uutta ja ehkä sain pienen inspiksen leikellä myös tosi lyhyitä hiuksia. Mää nautin tästä fiiliksestä ja tunteesta, mikä mulla täällä oli. Tutustuin myös aivan ihanaan Islantilaiseen kollegaan, jonka kanssa ollaan varmasti yhteyksissä jatkossakin. Mää tiedän, että omalla innollani saan varmasti innostuun muutkin ympärilläni.

Hiusten kanssa työskentely on toisaalta todella yksinkertaista. Täytyy vaan oivaltaa asioita ja kaikki muuttuu paljon helpommaksi. Pitää olla rohkea ja kulkea sitä omaa polkua eteenpäin ja uskaltaa. Mää oon aina tehnyt niin ja aion jatkossakin tehdä. Nyt mää käperryn peiton alle ja katon Netflixiä. Palaan vielä pariisiin.

-Umppu

3 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  Moro Umppu!
  Aattelin kommentoida sun blogiin.
  Mun kommentti ei kyllä kuulu tähän postaukseen mut antaa mennä tämän kerran.
  Oot loistava bloggaaja! Aina vähän väliä palaan tsekkaamaan:ootkohan taas postannut.:) Sun blogissa on kiva asenne, ja tän lukemiseen jää koukkuun. Oot myös mun mielestä yks kauneimpia bloggaajia ja sulla on suloinen perhe 🙂
  Kiva että jaksat pitää blogia! Tsemppii syksyyn ?
  Terkuin parikymppinen lukijasi

 2. ida ihana kirjoitti:

  Musta on aina niin hienoa ja inspiroivaa, kun ihmiset ovat löytäneet työstä sen oman juttunsa ja tykkäävät täysillä siitä mitä tekevät 🙂 Sä selvästi kuulut niihin, kuten onnekseni mäkin, vaikka eri alalla olenkin.

  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.