Hae
Prime Life by Umppu

Toinen loppuu ja toinen alkaa

 

On ollut kyllä kaikinpuolin ihana loma. Valitettavasti sekin lähenee pian loppuaan. Me ollaan todellakin nautittu ja otettu rennosti koko viikko yhdessä perheen kanssa. Lapset on uineet ja leikkineet aamusta iltaan. Eilen lähdettiin sellaiselle juna retkelle, mikä kävi Kreikkalaisella viinitilalla sekä luostarissa. Reitti kesti yhteensä noin kolmisen tuntia. Kun olimme  päässyt junaan, niin molemmat pienemmistä lapsista nukahti. Mikäs siinä kun pieni tuulenvire ja tasainen hytkyntä. Olis maistunut itsellekkin pikku torkut.  Oli ihan hauska päästä kiertämään saarta hieman erilaisia paikkoja näkemällä. Lapset viihtyvät yllättävän hyvin reissulla, vaikka se kestikin muutaman tunnin.

Keskellä junamatkaa alkoi aivan jumalaton kaatosade. Saimme kaikki oppaalta jätesäkit,  mihinkä teimme päälle reijät ja istuimme käytännössä köyhän miehen kertakäyttösadettakki päällä koko perhe. Kun ilma on lämmin niin pieni sadekaan ei haittaa. Luostari oli todella korkealla vuorilla, jonka päältä näki Hanian keskustaan. Se on oli todella kaunis paikka. Kun ostin meille junaan lippuja, niin en edes katsonut minne juna meitä vie. Mulla oli liian paljaat olkapäät, mutta sain onneksi oppaalta huivia hartioiden peitoksi, että pääsin käymään sisällä. Näky oli todella vaikuttava. Sieltä ei ole yhtään kuvaa, koska kuvaaminen sielä oli kielletty. 

 

Tänään vietetään meidän viimeistä lomapäivää. On jotenkin hirveän haikeaa jättää nämä maisemat, koska tietää, että se arki siellä kotona taas odottaa. Mulla itselläni on hieman hektinen viikonloppu, sillä kun palaamme perjantaina Suomeen illalla, niin lähden lauantai iltana Pariisiin koulutukseen.

Pariisin reissu tulee olemaan todella intensiivinen. Olen perillä lauantai iltana ja sunnuntai, sekä maanantai on molemmat koulutuspäiviä. Vaikka ymmärrän englantia koko ajan paremmin ja paremmin, niin silti on aika uuvuttavaa kääntää jatkuvasti kieli päässäni suomeksi ja samalla oppia pari päivää putkeen. Odotan koulutukseltaan todella paljon ja mielestäni se on hyvä, että se on tällä hetkellä kaksipäiväinen sillä viime kerralla tuntui, että se jäi jotenkin hieman kesken. Mulle on tänä vuonna tapahtunut paljo asioita, mistä olen haaveillut ja nyt ne toteutuu. On niiden eteen tehty kyllä töitäkin.

Mikään lomareissu Pariisi ei suinkaan tule olemaan, vaan keskityn siellä syksyn ja talven uusiin trendeihin mitä Balmain haluaa tuoda esille. Opettelemme uudet lookit ja erilaisia tekniikoita. Sen jälkeen tuon  trendit mukanani Suomeen ja pidän täällä Balmainin koulutuksen kampaajille. On aivan mahtava nähdä taas paljon ihmisiä ympäri maailmaa, joille hiukset on  sydämen asia. Siellä on myös hyvä ja mahdollisuuksia verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin ja saada jopa sitä kautta uusia ystäviä.

Balmain on ainut muotitalo, minkä brändiin kuuluu myös hiustuotteet. Ne on alunalkaen kehitetty catwalkien taakse tukemaan muotinäytöksiä, mutta sarjan laajentuessa ja kysyvyyden lisääntyessä siitä on luotu kokonainen tuoteperhe,  mitä on saatavilla kampaamoista ympäri Eurooppaa. Nyt Balmainilla on myös lanseerattu värit. Tykkään sarjasta itse siinä mielessä, sillä siinä ei ole mitään ylimääräistä. Sarjan kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja rakastan niitten ylellistä tuoksua. No mutta  näistä sitten lisää Pariisista. Nyt  jatkan nauttimista viimeisestä lomapäivästä ja käännän vasta huomenna ajatukset tulevaan Pariisin koulutus matkaan.

Lue reissustamme lisää:

Ei ole olemassa laatuaikaa vaan aikaa

Ei mennyt taas ihan putkeen meidän reissu

-Umppu

3 kommenttia

 1. Kirsi kirjoitti:

  Mitä kaikkea kasvoihisi on pistetty? Jotenkin kovin vahamaisen/luonnottoman näköinen?

  • primebody kirjoitti:

   Olipas kauniisti kommentoitu toisen ulkonäöstä 🙂 onneks vaan minä itse joudun elämään kasvojeni kanssa.

 2. Jensku kirjoitti:

  Olisiko sinun mahdollista joskus tehdä postausta, jossa kerrot kaikki hyvät (ja ei niin hyvät ;-D) vinkit lapsien kanssa matkusteluun ja etenkin lentämiseen? Olette tehneet paljon reissuja joten teidän perheellä olisi ainakin kokemuksia asiasta. Meillä edessä ensimmäinen lentomatka lomalle etelään 1v 8 kk ikäisen pojan kanssa tammikuussa, ja lento hiukan jännittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.