Hae
Prime Life by Umppu

Mun blogi muuttaa.

Mon mieltää hyvinvoinnin aina liittyvän vain ruokaan ja urheilun ja ehkä siihen mielen tasapainoon. Se on silti hyvin paljon muutakin. Mun mielestä suurin asia hyvinvoinnissa on se, että sinulla on hyvä olla. Ainakin itselläni siihen vaikuttaa ensisijaisesti se, että mulla on hyvä olla kotona ja mun perhe voi hyvin. Kun tavallaan se pohja on vakaalla pohjalla, niin sitten voi keskittyä niihin yksittäisiin asioihin. Kun perhe asiat ovat tasapainossa, niin silloin ainakin minun on paljon helpompi keskittyä vaikka liikkumiseen ja niihin parempiin valintoihin.

Kun aloitin kirjoittamaan blogia fitfashionilla lähes  8 vuotta sitten, tai itseasiassa nyt päästin pienen valheen, sillä kirjoitin aiemmin blogiani Blogspotissa.  No kuitenkin. Fit fashion oli todellakin aluksi portaali, missä oli Fitnesskseen ja urheilun liittyviä blogeja. Kuitenkin vuosien varrella myös niiden takana kirjoittajat ja elämäntilanteet muuttuu vuosien varrella. Esimerkiksi itselleni Fitness ei näyttele oikeastaan minkäänlaista roolia blogissani tällä hetkellä.

Minulle tarjoutui mahdollisuus, missä minulla on mahdollista siirtää oman blogini uudelle sivustolle, mitä olen  muutenkin miettinyt tässä jo jonkin aikaa. Marraskuussa siirryn uudelle alustalle terve.fi. Aluksi se kuulosti mun mielestä lähinnä joltain ”mummo sivustolta”, kunnes se ideologia selvitettiin mulle vähän tarkemmin. Siellä olevat blogit ovat kaikki aktiivisia, mikä on mulle itselleni tätä työtä ammatikseni tekevänä hyvin tärkeä asia. He kirjoittavat laajalti erilaisista aiheista terveyteen ja hyvinvointiin liittyen ja tällä en nyt tarkoita sitä fitnestä. Jospa saisin itsestänikin vihdoin sen ”bikinifitness” liitteen haudattua.  Olen miettinyt jo pitkään, mitä blogilleni teen taikka minne sen siirrän ja tämä on nyt se minun seuraava tuleva koti. Blogin siirtoon ei liity mitään draamaa ja edelleen työnantajani säilyy samana.

Mulle itselleni on erittäin tärkeää, että bloggaan sellaisessa yhteisössä missä kaikilla on samanlaisia fiiliksiä. Mä tykkään siitä että kun on joku portaali alla minkä sivuilla bloggaat, niin silloin olet myös itse aktiivinen. Aina mietin että jaksaako kukaan lukea niitä blogeja, jotka päivittävät kerran kuukaudessa jotka alkaa aina lauseella: että viime kerrasta onkin vierähtänyt jo hetken aikaa. Mä teen tätä kuitenkin työkseni, enkä harrastukseni ja siksi kaipaan sitä tietynlaista aktiivisuutta ympärille. Terve.fi sivusto toimii samanlailla A-lehtien alla, niin kuin olen tähänkin asti toiminut. Toisaalta on hauska saada uusia ihmisiä ympärillä ja ehkä sitä kautta tavoittaa muitakin lukijoita blogiin. Onneksi meiltä fitfashionilta siirtyy myös paljon blogeja tälle terve.fi sivustolle.

Mulla on myös tulossa paljon muuta uutta syksyllä. Kun olen monesti kirjoittanut siitä, että olen kokenut hyvin ahdistavana sen, että minulle tulee erilaisiin kanaviin kyselyitä hiuksiin liittyen, enkä millään voi vastailla niihin keskellä yötä niin keksin niihin ratkaisun. Alan tekemään pian hiuksiin liittyviä verkkovalmennuksia. Mitenkä saat onnistumaan jonkun tietynlaisen kampauksen, kiharat ja ensinnäkin minkälaisia tuotteita tulisi käyttää. Olen huomannut että ihmiset tarvitsevat paljon enemmän tietoa esimerkiksi hiusten laittamisesta, mutta olen aina ajatellut, että minä en ole se oikea henkilö neuvomaan, mutta sitähän minä juuri olen. Olen hius-alan ammattilainen.  Nyt jokainen voi katsoa videot step by step ja mun ei tarvi vastata niihin kysymyksiin keskellä yöllä some kanavissa.

Päätin että perustan täysin oman sivuston tälle, mikä saadaan pikkuhiljaa julkaisukuntoon. Aion tehdä sinne erilaisia verkkovalmennuksia kuluttajille, missä kaikki voivat opetella hiustenlaittoa ihan alusta saakka. Aion kertoa minkälaisia tuotteita olisi hyvä käyttää.  Millä ja mitenkä esimerkiksi saat tehtyä kestävät kiharat ja aion myös opettaa miten tehdään nopeasti ja helposti todella kestävä ihan tavallinen arki meikki. Sun ei tarvi olla mikään superlahjakkuus. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kertoa mitä kaikkea haluaisit oppia hiustenlaitosta!!. . Hinnat tulevat olemaan edullisia.  Sellaisia mitkä kaikkien on mahdollisuus hankkia. Oon joskus kirjoittanut,  että en ole kampaaja verkossa, niin nyt sitä kuitenkin olen.Haluan auttaa mahdollisimman monia hiusten parissa ja kertoa kuinka he saavat laitettua itselleen  parempia ja kestävämpiä kampauksia.

Minulle tulee omat sivustot, minne tulee erilaisia ja eri aihepiireihin liittyviä tallenteita. Niitä voi jokainen katsoa ihan mihinkä aikaan itse haluaa ja mihinkä aikaan itselle sopii.  Kaikkea uudenlaista siis tulossa näin syksyllä työrintamalle. Kun palaamme täältä reissusta niin lähden sen jälkeen heti suoraan kahdeksi päiväksi Pariisiin Balmainin koulutukseen. Kesä on nyt ohi ja katse jo pitkällä syksyssä ja talvessa. Mahtavaa saada uusia mielekkäitä kuvioita.

Kuvat Noora Näppilä

Vaatteet House of Brandon*, missä on nyt alessa paljon kaikkea makeaa relettä. Housut* Body* Hattu H&M, Kengät Chloe

-Umppu

3 kommenttia

 1. Elisabet kirjoitti:

  Moi!
  Ei sun aiheeseen nyt liity niinku yhtään, mutta koen, että sul varmasti kokemusta, kun ootte matkustelleet paljon ja lentäneet lasten kanssa. Miten saatte heidät oikein viihtymään lentokoneissa, onko kikkakolmosia? Meillä on tulossa 4,5h lento vauhtitaaperon kanssa ja olen kauhuissani.

  • primebody kirjoitti:

   Ne on tottunut siihen matkusteluun niin lähes aina matkat sujuu tosi hyvin. Paljon vaan tekemistä lapselle. Jos tuntuu ihan toivottomalta niin sitten vaikka pädi mukaan. Usein se on niin jännä paikka että lapset on suht rauhallisia koneessa 🙂

 2. BATblogger kirjoitti:

  Soon loistavaa! Kiitos vastauksestasi, primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.