Hae
Prime Life by Umppu

Ei mennyt taas ihan putkeen meidän reissu..

Kun Koskiset reissaa, niin kommelluuksilta ei voida välttyä. Matka levis ihan käsiini heti alkutekijöissä. Ajateltiin kun lähdemme Tampereelta, niin meidän ei kannata lähteä hirveän ajoissa kentälle, mikä tietysti koitui kohtaloksi. Tsekkattiin itsemme ja minä olin menossa lasten kanssa jo edeltä turvatarkastukseen, kun Juuso huusi että Umppu takasin. Muutossa meidän passit oli mennyt jotenkin sekaisin ja meillä oli mukana minulta uusi sekä vanhentunut passi ja Vilin passia ei ollenkaan. Siinä tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun lähteä kotoa hakemaan passia. Isäni hälytettiin hakemaan passi meiltä ja ajamaan Juusoa vastaan. Me odotettiin kentällä ja ehkä pientää soijaa pukkas siinä vaiheessa. Aika oli todella kortilla ja jos emme olisi olleet Apollomatkojen Tampereen lähtöjen ansioista Tampereella, saati asuneet samassa kaupungissa, niin emme olis ehtineet lennolle. Oli aika kuumattavaa odottaa siinä lasten kanssa ja kuunnella samalla kapteenin kuulutuksia we wait only ten more minutes.  Kyselin kokoajan väliaikatietoja puhelimella ja ”koitin pidätellä konetta”.Ehdittiin ihan viime hetkellä koneeseen, joka lähti kaiken lisäksi etuajassa. Lento lähti vasta illalla ja onneksi kaikki lapset nukkuivat koneessa. Koneen laskeuduttua lähdimme bussilla kohti Santa Helena hotellia, mikä oli alle tunnin ajomatkan päässä. Emme oikeastaan tehnyt muuta kun painoimme suoraan nukkumaan, sillä kello oli varmaan 2.30 yöllä. Aamulla heräsimme siihen kun lapset huusivat ja kiskoivat verhoja auki: nyt on aamu herätyyyyys.

Lähdimme siitä heti melkein aamiaiselle. Parasta reissuissa on valmis aamiainen. Tarjonta oli erittäin hyvää ja mahat pullollaan menimme uiskentelemaan koko päiväksi. Hotellilla on kolme isoa uima-allasta. Huomaa että sesonki on nyt ohi ja täällä on aika rauhallista, mikä sopii meille oikein hyvin. Lastenallas on todella iso ja ympäristö on muutenkin turvallinen.  Avaraa tilaa on paljon ja lapset pysyvät kokoajan silmien alla. Lapset olisivat voineet olla vedessä tunnetusti  koko päivän.

Vikke nukkuu päikkärit aurinkopedillä varjon alla ja muut otti sen aikaa vähän rennommin. Olen käynyt täällä saarella niin monta kertaa, että tiedän hyviä tipsejä täällä reissussa. Joka kerta meidän on pakko käydä piipahtamassa Jumbossa. Se on sellainen kauppa, mistä löytyy ihan mitä vaan ja kaikki on aivan älyttömän halpaa. Käytiin hakemassa lapsille hieman leluja, jolla he voivat täällä huoneessa leikkiä.  vikelle autoja ja Vivianille meikkejä. Jumbon jälkeen hieman levähdimme ja lähdimme illallisella. Meillä tosiaan on puolihoito, minkä kuuluu aamiainen ja illallinen. Hotelli on todella hieno kaunis ja moderni. Meillä on todella tilava huone, missä on kaksi erillistä makuuhuonetta olohuone ja keittiö nurkkaus. Jos vin jotain negatiivista sanoa, niin meidän huone kolmannessa kerroksessa ja tänne ei ole hissiä. Voimme säilyttää kuitenkin  rattaita rappusten alapuolella ja lapsethan rakastavat kiipeilyä….minä en. On vaan niin ihanaa olla lomalla ja nautiskella. Aikatauluton elämä on joskus välillä aivan täydellistä. Meillä ei ole mitään suunnitelmia koko reissuun, jotenka teemme ihan fiiliksen mukaan.

Yksi kommentti

  1. Nanna kirjoitti:

    Huh, hyvä että kerkesitte kuitenkin matkaan! Meillä vähän samantapanen viime reissuunlähtö, tai oikeestaan koneeseen kerittiin hyvin mutta lähtöpäivänä ei meinattu löytää passeja mistään vaikka koko kämppä oli suunnilleen käännetty ympäri. Oltiin jo yhteydessä kentän poliisiin et mites ne pikapassit ny sieltä saakaan. Kuitenkin tajusin vielä kattoo yhen käsilaukkuni, jota ei sitte ollukaa läytetty sitten edellisen reissun ja onneks passit löytykin sieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.