Hae
Prime Life by Umppu

Aivan älytön kohu turhasta

Kukaan ei ole voinut välttyä aivan älyttömiin lähteneeseen kohuun Maria Veitolan ja Sara Siepiin liittyen. Itse en nähny jaksoa, mutta se oli pakko katso jälikäteen, koska siitä niin paljon puhuttiin. Maria Veitola on mun yksi suosikki haastattelioista kautta aikojen. Se on nainen kuka kysyy rohkeasti ne kysymykset haastatteltaviltaan, mitä muut ei kysy. Hän kysyy asiat suoraan.. ei loukaten.  Kun olin katsonut haastattelun niin mietin, että mitä kohtaa en tässä nyt ymmärtänyt. Mitenkä mun mielestä se ei poikennut mistään Marian aiemmista haastatteluista. Mää en nähnyt mitään ansaa, enkä myöskään mitään muutakaan, kun normaalin hieman uteliaan haastattelun.

Tämän ohjelman luonne on kuitenkin se, että ihmisiltä kysellään asioita, mitkä kansaa kiinnostaa.  Ei ketään kutsuta ohjelmaan ja esitetä kysymystä: mitenkä hoidat sun viherkasveja?. Jos ihan totta puhutaan, niin  mua henkilökohtaisesti kiinnosti aivan jokainen kysymys minkä Maria ohjelmassa esitti, mutta en saanut niihin vastausta. Mua kiinnostaa ihan jokaisen ”julkkiksen” kohdalla se, että mistä he saavat juurikin rahansa siihen matkailuun ja niihin käsilaukkuihin, sillä lähes jokainen tätä elämäntyyliä  sosiaalisessa mediassa esittävä on myös iltapäivälehtien otsikoissa esillä maksamattomien verojen takia ja näitä on nähty vuosien varrella lukuisia.

Tavallaan jos itsekkin hankkisin kuukausittain monen tuhannen euron laukkuja olisi se hyvinkin mahdollista silloin, jos en maksaisi niitä veroja. Niiltä otsikoilta voi siis välttyä maksamalla ensin ne pakolliset maksut (mitkä kaikkien on pakko maksaa)  ja sitten ostaa ne laukut, jos siihen on varaa. Painotan sitä, että jos sulla on maksamattomia veroja ja ostat niillä rahoilla jotain muuta, niin sitä kutsutaan yli varojen elämiseksi.  Mää koin että tässä haastattelussa haastateltavalle tuli fiilis ”hitto mää jäin nyt kiinni” siitä illuusiosta mitä luon mun seuraajilleni. Nyt ne ihan oikeasti tietään mun salaisuuden. Ehkä mää olisi kaivannut sitä rehellisyyttä. On se elämä sitten rikkaan poikaystävän kustantamaa tai jotain muuta.

Jos sää myönnät ääneen, että sun sosiaalinen media on tarkoitettu luomaan inspiraatioo ja hyvää fiilistä, mutta se on kaukana sun todellisesta elämästä ja samalla oot sitä mieltä, että nuorille annetaan vääristynyt kuva elämästä sosiaalisenmedian kautta ja silti olet yksi heistä joka sitä edesauttaa, niin mitä kohtaa mää en taaskaan ymmärtänyt.


Mää en itse tiedä, miltä tuntuu olla julkkis, enkä tiedä miltä olisi tuntunut istua siinä Veitolan penkissä, mutta sen tiedän, että siihen on valmistauduttava niin, että kysymyksiin mitä esitetään niin vastataan. Mun mielestä tässä olisi voitu esimerkiksi ottaa sellainen kulma, että seuraajia on paljon ja haluan tarjota heille kaikille jotain, sillä instagram on mun yksi suurimmista työvälineistä.

Mun omista  seuraajia on esimerkiksi suurinosa (yli 80%) naisia ja tiedän, että heitä esimerkiksi ei kiinnostais mun tissivako tai kaula-aukot sitten ollekaan. Jos haluaisin paljon mies seuraajia, niin tiedän mitenkä niitä siaisin. Muuttaisin vaan mun kuvien luonnetta ja esittelisin enemmän paljasta pintaa, mihinkä kuitenkaan koe tarvetta. Mun seuraajat ei myöskään seuraa mua laukkujen takia, eikä mun niitä edes tee mieli esitellä kenellekkään. Mää itse luon mun instagramissa mun elämästä sellaisen kuvan, mitä se todellisuudessa on. Mää nimenomaan istun siinä sohvalla ja syön niitä juustonaksuja yöpaidassa jos mua huvittaa.

Mää en käytä mun ottamissa kuvissa valoa, korostusta, filttereitä ja terävöitystä koska kuva ei silloin edes ole sellainen, mikä se on ottamishetkellä. Miks mun aivoon ei mee se, että esitetään jotain muuta mitä ei olla, mutta kuitenkin sanotaan että se ei oikeesti sellaista elämää mitä elän. Näillä täydellisillä somekuvilla juurikin luodaan ihmisille niitä ulkonäköpaineita ja ylipäänsä paineita siitä, että et ole mitään jos sulla ei ole tiettyjä asioita. 

Niitä paineita mitä samassa hengenvedossa halutaan kaikella mahdollisella tavalla välttää ja olla esimerkkinä nuorille.

Mää oon itse ollut muutaman kerran televisiossa suorassa haastattelussa ja radiossa ja joka kerta mua on jännittänyt niin paljon, että hyvä etten oo alleni paskonut. Ei siihen pysty koskaan täysin ennalta varautumaan, vaikka asiat kerrottaisiinkin etukäteen. Vaikka olisit miettinyt vastaukset kuinka valmiiksi tahansa, niin silti live tilanteessa voi tulla kohtia, mikä muuttaa keskustelun luonteen. Mulla oli haastateltavasta henkilöstä juurikin sellainen kuva, mitä Maria sanoi instagramin välityksellä välittyvän. Se on se tietynlainen imago, minkä itselle luot omien kanaviesi myötä. nyt oli oiva tilaisuus hieman sitä avata, mutta näin ei käynyt.

Mää oon itse koittanut pysyä mahdollisimman rehellisenä ja avoimena, jättäen ne asiat kokonaan pois mitä en halua tuoda julki muiden ihmisten tietoisuuteen. Mää en koe tarvetta tehdä elämästäni sosiaalisen median avulla yhtään sen prameempaa, kun se on. Mää en käy brunssilla, koska mulla ei sellaiseen ole aikaa, vaan syön  jopa joskus lattialta lasten kuivuneita pinaattilättyjä. Mää voin kuvata sen mun tekemäni ruman hedelmälautasen mun someen, koska mun lapset rakastaa niitä, vaikkei ne ole kauniita sosiaalisessa mediassa. Mää voin tehdä sen siks, koska multa ei odoteta mitään enkä ole myöskään luonut itselleni mitään paineita  tai imagoa olla jotain muuta, kun mitä olen.

Miks ylipäänsä asioita tehdään sosiaalisenmedian vuoksi? Miksi nykyään kaikki juhlat tehdään ja toeutetaan niin, että ne näyttää somessa hyviltä? On ne sitten lasen synttärit tai jotkun muut juhlat, mitkä on rakenettu ihan väärin perustein, eli niin että niistä saadaan mahdollisimman kauniita kuvia. Voin tähän loppuun vielä sanoa, että olen utelias ihminen. Mua kiinnostaa paljonkin asiat. Mua kiinnostaa aina tietyllä tapaa elämän helppous. Mua kiinnostaa mitenkä joku voi elää prameeta elämää ”olematta töissä” tai ainakaan näyttämättä sitä. Mitä siis itse teen väärin, kun tuntuu että olen kokoajan töissä, enkä voi silti ostaa niitä laukkuja. Uteliaisuus ei ole ollenkaan paha luonteenpiirre.

Takki House of Brandon* Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

33 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Vaikken mikään Veitola-fani olekaan niin kyllä itsekin olen tässä asiassa enemmän Veitolan puolella. Kyllähän sen huomasi, että Sara jäätyi jo ensimmäisen kysymyksen jälkeen vaikka kysymys oli ihan tavallinen. Ehkä hän oli odottanut kysymyksiä, joihin on helppo vastata ja jäätyi kun tulikin heti kysymys, mihin voit vastata melkein mitä vain.

 2. word kirjoitti:

  NÄIN!
  Olen katsellut paljon kyseistä ohjelmaa muutenkin, ja mun mielestä Maria oli tässäkin kohujaksossa kuten muissakin – oma suora ja heittäytyvä itsensä. Toki, kun Sieppi oli kuin peura ajovaloissa, se korosti sitten tätä Mariankin asennetta muitten silmiin negatiiviseksi. Miettikääpä jos Sieppikin olisi ollut yhtä mukaan heittäytyvä ja avoin jne, tai jopa ampunut takaisin… Ei kukaan olisi tällöin tehnyt Marian haastattelutyylistä niin kohuttua – tai ainakaan niin moni ei olisi tehnyt.

  kuten monissa muissakin paikoissa täällä somessa, on osa jo fiksusti sanonut että Saralle annettiin heti se mahdollisuus kertoa mitä se elämänsä sitten oikeasti on. Minäkin järkytyin lähinnä siitä, että oikeastiko Siepille tuli yllätyksenä se milaisena hänen elämänsä suurimalle osalle kansaa näkyy ja meni hämilleen tästä. Nyt onkin hällä sitten korkea aika miettiä että pitäisikö edes _vähän_ laskea rimaa siellä ig tilillä.
  Tai jos ei, niin joo ei se mitään, sellaisia tilejähän on ig pullollaan! Mutta sitten ei pidä hämmentyä ja loukkaantua siitä mitä kansa haluaa kysyä, ja mitä kansa ”tietää”. Koska senhän Maria teki, kyllä osittain myös omasta mielenkiinnosta mutta valtaosa tuostakin setistä on sitä mitä me halutaan tietää kuten Maria sanoi.

  En vihaa Saraa, en halveksi enkä pidä hölmönä. Mutta kyllä tuo oli vaan sellainen haastis että ei tuosta pitäisi oikeasti noin PAHASTI ottaa itseensä, jos vähääkään on kartalla siitä mitä some tänä päivänä on ja mitä se ihan totta oikeasti saa aikaan nuorissa.

 3. Martsu kirjoitti:

  NIIIIIN samaa mieltä.. Katsoin jakson enkä todellakaan nähnyt mitään kiusaamista tms. Kysyttiin nätisti kysymyksiä joihin annettiin mahdollisuus antaa vastaus.

 4. Suvi kirjoitti:

  Tässä oli paljon hyviä pointteja. Juurikin tuo ristiriita, että somessa viljellään toinen toistaan upeampia kuvia, mutta kuitenkin pitäisi ymmärtää, ettei se ole todellista elämää. Toisaalta ymmärrän, että halutaan pitää tietty linja omassa some-kanavassa ja se on jokaisen oma asia, mutta silloin pitäisi myös pystyä seisomaan kuviensa takana, eikä häpeillä, jos omia kuvia nostetaan esille ja niistä jutellaan tiettyjen teemojen kautta, joita ne edustavat.

  ”Mää en käy brunssilla, koska mulla ei sellaiseen ole aikaa, vaan syön jopa joskus lattialta lasten kuivuneita pinaattilättyjä.” Tämä on kyllä sitä arkirealismia parhaimmillaan ?.

 5. Hämmentynyt kirjoitti:

  Onpa todella hyvä, että kirjoitit tästä! En voisi olla kanssasi enempää samaa mieltä. Haastattelussa tuli olo, että Sara itse häpesi omaa julkisuuskuvaansa, eikä oikein itsekään osannut kertoa itselleen kelpaavaa syytä, miksi pinnallinen someimago sopii juuri hänelle parhaiten. Silti todella ikävää, että hän pahoitti mielensä, koska hän vaikuttaa herttaiselta ja kiltiltä ihmiseltä, joka ei vain löytänyt oikeita sanoja oikeassa paikassa.Eniten kohussa kuitenkin ihmetyttää se, miten Maria Veitola saa sellaista lokaa niskaansa, joka todellakin menee jo kiusaamisen puolelle. Surullista siitä tekee sen, että jopa omat kollegat hyökkäävät hänen kimppuunsa ja kilpaa ruotivat häntä sosiaalisessa mediassa. Ovat
  kiusaamista vastaan, mutta syyllistyvät siihen itse. Asiatonta, että siihen vedetään jopa Marian henkilökohtaiset ongelmat, joista avoimesti kertonut. Tähän verrattuna Sieppiä kohdeltiin silkkihanskoin Veitolan käsittelyssä.

 6. Seija kirjoitti:

  Juuri näin! ?
  Veitolalla on tietty tyyli haastatella ja tämä oli juuri sitä! Jos haastattelun pääkohtia on käyty läpi on se ollut varmasti tyyliin ranskalaisin viivoilla.
  Kyllä haastateltavallakin on vastuu: ota selvää millainen haastattelija on jos ei ole entuudestaan tuttu! Tässä tuskin siitä oli kyse.

  Mielestäni Sieppi on usein vähän hämmentynyt ja ujo tämänkaltaisissa tilanteissa, itsekin vastasin paremmin hänen puolestaan kun katsoin lähetyksen… toki minun ympärilläni oli vain kotoisa olohuone, ei studio.. ?

 7. Annina kirjoitti:

  Tätä postausta niin odotin! Tää oli erittäin hyvä kirjoitus liittyen tähän kohuun. Hyvä Umppu! Oon myös täysin samaa mieltä sun kanssa.

 8. Crista kirjoitti:

  Ei muuta lisättävää! Täysin samaa mieltä kaikesta. Asioita mitä itekin pohtinut..

 9. Märzu kirjoitti:

  Piste ja aamen! Katsoin itsekin haastattelun jälkikäteen vasta kohusta kuultuani, ja jäin suu auki miettimään, mistä tässä nyt kohistiin. Veitola ei ollut mitenkään törkeä, ainoastaan tavanomaisen suora ja hieman provosoiva. Sara sen sijaan ei pystynyt antamaan haastattelussa itsestään yhtään mitään. Vaikka hänelle heti alkuun annettiin tilaisuus kertoa itsestään ja työstään, ei hän käyttänyt tätä tilaisuutta hyväkseen. Minua ei haittaa silotellut kuvat somessa, mutta mielestäni Sara olisi voinut rohkeasti tuoda työtään esille ja ottaa niistä vastuun: Khyllä, otan kauniita ja inspiroivia kuvia someen, mutta mitä kaikkea muuta niiden taakse kätkeytyykään, myös sitä ”oikeaa” työtä. Nyt hän tuntui enemmän häpeilevän, eikä näytä itsekään oikein tietävän, mitä tekee työkseen ja miksi. Lisäksi nämä perinteiset yhyy olen niin vihattu -liibalaabat. Nyt haastattelu oli tylsyyden huippu, enkä tiedä Sarasta yhtään mitään enempää kuin ennenkään. Ps. ja moni on vedonnut jännitykseen ja herkkyyteen – bullshit, kovana jännittäjänä ja erittäin herkkänä tunneihmisinä olisin kyllä itsekin pystynyt tuomaan itseäni esille paremmin, kun olisin tehnyt taustatyöni hyvin!

 10. Jutta kirjoitti:

  En mäkään ymmärtänyt tän tapauksen kohua. Mutta paikoitellen Marian tapa haastatella on aika hyökkäävä (kuin myös Embusken) jos haastateltavan ajatusmaailma ei kohtaa heidän omaansa. Esimerkiksi. Perussuomalaisten tai Ilja Janitskinin haastattelut olivat aikamoista pilantekoa, kun taas jotain naiseksi pukeutunutta miestä kehuttiin rohkeudesta ja muutenkin siliteltiin päätä samoinkuin jotain huoraavaa nuorta jannua. Sugar dating.. Kamoon. Suvaitsevaisuutta peräänkuuluttavien toimittajien luulisi pystyvän haastattelemaan ”vihollisiaankin” siten ettei puhuta toisen päälle ja vänkytetä omia näkemyksiään siihen haastateltavan päälle.

  • Anna kirjoitti:

   Täysin samaa mieltä. Monesti nämä ”kaikkein suvaitsevimmat” ovatkin lähestulkoon niitä kaikkein suvaitsemattomampia. Eivät vain itse tajua kun hyväksyvät homot yms.

  • Sanna kirjoitti:

   Samaa mieltä!

 11. Mirkku kirjoitti:

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Kysymykset saattoi olla vähän kärkkäitä, mutta niinhän Veitolalla on aina ja Siepin olisi pitänyt se kyllä tietää ja osata varautua. Lisäksi korvaani kalskahtaa aina kun luottohäiriöistä puhutaan ”velkoina”. Mun mielestä velka on sellainen, johon on suunniteltu maksuohjelma jo alusta asti ja tämä on ollut tiedossa jo velkaa hakiessa, eikä maksamatta jätetty lasku ?

 12. Tuulian kirjoitti:

  Kyllä! samaa mieltä. En ymmärrä miksi tästä tuli niin suuri kohu. On kirjoitettu, että haastattelussa oli mm. kiusaamista ja tylyttämistä… jaa missähän?

 13. KarkkiKoo kirjoitti:

  Taas olen sun kans täysin samaa mieltä! Ihan turha kohu ja turhaa mielensäpahoittamista. Minullekaan ei auennut, että mitä haastateltava tekee työkseen ja miksi pitää esittää somessa jotain muuta kuin on…

  Toisaalta mietin, et onko tarkoituksellinen kohu, että ohjelma saa huomiota?

 14. Eveliina kirjoitti:

  Samaa mieltä, kyllä sä sitäpaitsi tiedät mihin ohjelmaan olet menossa ja tiedät sen konseptin. Siksi tykkään ko. ohjelmasta että siellä kysytään niitä kysymylsiä, mitä muut ei uskalla. Ja hienoa että Maria piti oman linjansa vaikka kollega on Saran miesystävä.
  Olis sitten Sarakin jättänyt vallan menemättä koko ohjelmaan. Kyllä mua kieltämättä ärsytti, että hän ei suoraan mihinkään kysymykseen vastannut. Kaunis ja mukavanoloinen nainen, musta olisi antanut itsestään hyvän kuvan kun olisi ihan pokalla ja rehellisesti vastaillut meneen eikä jälkikäteen enää ruodittaisi julkisuudessa…. Toki tuohan sekin mainosarvoa varmasti ja seuraajia sometileille.

 15. Eino kirjoitti:

  Katsoitko siis haastattelua ollenkaan? Mää en voi ymmärtää tämmöstä sanojen vääristelyä ja väärän tiedon kirjoittamista. Kannattaisko ottaa asioista selvää ennenkö kirjoittaa totuutena? Itsekin syyllistyt tässä kiusaamiseen ja mustamaalaamiseen. En voi ymmärtää niin surullinen miten voit päästellä tuommoista suustasi.

  • primebody kirjoitti:

   Tässä en ole mitään vääristelyä. Jos on on niin kerrotko mitä? Tässä ohjelmassa nimenomaan annettiin mahdollisuus kertoa, korjata vääryydet eikä niin käynyt. Katsoin haastattelun enkä nähnyt siinä mitään pahaa.

 16. Terhi kirjoitti:

  Veitola on ammattilainen,sieppi ei saanut sanaa suustaan. Jos ihminen ei osaa kertoa mitä tekee työkseen niin ei hyvin mene. Ja vahvisti kyllä bimboleimaa tiukemmin vaan otsaansa.

 17. Samaa mieltä kirjoitti:

  Sieppi nyt on vaan Sieppi. Tajusi vasta tuntien päästä, mitä tapahtui ja suuttui ”vähän” viiveellä 😀

 18. Satunnainen kävijä kirjoitti:

  En kyllä ymmärrä miten sait tähän blogiin nyt itseesi vertailukohdat. Brunssia voi kyllä toteuttaa lastenkin kanssa ja samalla lailla se vie aikaa kuin moni muukin asia. Jos brunssilla käynti ja skumpan juominen silloin tällöin on ”prameeta elämää” niin terve. Mitä prameaa on ostaa Ikeasta pari kasvia ja huonekalut (niin kuin moni keskiluokkainen ihminen Suomessa) tai käydä brunssilla, joka edullisimmallaan maksaa saman verran kuin keskiverto lounas suomessa (15 euroa). Skumpallekaan ei jää paljon hintaa kun sitä on jakamassa useampi ihminen. Se, että on kauniita asioita tai muutama kaunis laukku (emmehän me tiedä jos nämä ovat olleet vaikka lahjana ystäviltä saatuja, poikaystävältä, eksältä ?). Joten tuntuu aika kohtuuttomalta nämä kärjistämiset. Elän myös aika tavallista elämää, mutta ei se tarkoita ettenkö voi tehdä asioita, jotka näyttävät kivalta, tuntuvat mukavalta ja eivät ole välttämättä kovinkaan hintavia..

  • Ulla kirjoitti:

   Ei oikein liittynyt nyt mitenkään tähän Umpun kirjoitukseen. Kyllähän Umppukin käy ihan ulkomaita myöten syömässä ja pitämässä hauskaa perheen kanssa hotelleissa, just oli Lontoossakin. Mutta Umppu antaa realistisen kuvan elämästään…mitä se oikeasti on eikä esitä somessa jotain muuta, hienompaa, kuin on. Sellainen Sara Sieppien hallinnoima ig-kulttuuri on luojan kiitos pikku hiljaa kuolemassa pois. Ihmiset haluavat aitoutta, rehellisyyttä ja vertaistukea, eikä se sulje pois kuitenkaan sitä kauneutta ja luxusta elämässä. Sitä kaikkea esim Umppu edustaa. Olen ehdottomasti samoilla linjoilla Umpun kanssa tästä asiasta….Saralla olisi ollut mahdollisuus kaiken kansan edessä puolustaa työtään ja osoittaa edes jotain itsekunnioitusta….mutta jotenkin en vaan yllättynyt. Nyt tehdään journalismin ammattilaisesta ”paha ämmä” ja Sara esitetään pikkutyttönä, joka on niin viaton ja tietämätön ja hyväksikäytetty. Sara on kohta kolmekymppinen yrittäjänainen, kyllä sen pitäisi osata jo tässä vaiheessa uraa osata vastata kysymykseen kuin kysymykseen. Kiitos U tästä kirjoituksesta?

 19. Elliina kirjoitti:

  Hyvinkin pitkälti samaa mieltä:Katsoin ohjelman jälkikäteen,enkä kyllä löytänyt mitään,mikä selittäisi kohun!Sen huomasin,että Sara oli vähän hätäisen oloinen,mutta Maria oli juurikin samanlainen haastattelija kuin aina muulloinkin ,ohjelman linjan mukainen.Tätä samaa linjaa noudattavat niin Enbuske kuin Salminenkin omien haastateltaviensa kanssa ja tämä suora tapa tarttua ihmisiä kiinnostaviin aiheisiin lienee Saralle myös sitä kautta tuttu.Ehkäpä Sara huomasi itsekin oman hätäisyytensä ja epävarmuuksissaan hyökkäsi haastattelijaa vastaan jälkikäteen…

 20. Jenni kirjoitti:

  Olen myös veitolan puolella, perus haastattelu. Itseä jäi vaan vaivaamaan toi ”ei sais esittää muuta kun on”. Monikohan tekee instagramia työkseen. Ei silloin seuraajia välttämättä kiinnosta se aitous vaan kuvien visuaalisuus joka on omalla tavallaan taidetta. Ei sovi kyseiseen kokonaisuuteen lisätä kuvia pierimässä sohvalla kalja kädessä. Seuraan monia, esim. Pääasiassa matkustavia ihmisiä, jotka ovat ottaneet kohteista aivan mahtavia kuvia, ja se on heidän työnsä. Toki varmasti hekin elävät normaalia arkea, mutta se ei kuulu tuonne. Toivottavasti ymmärrät mitä haen takaa tällä asialla. On siis kahdenlaisia ihmisiä tai sekoituksia heistä, ihmisiä ketkä haluaa lukea sitä aitoa arkea ja nähdä niitä kuvia mihin voi samaistua, ja on ihmisiä jotka haluaa nähdä niitä vain positiivisia ja inspiroivia kuvia, ja lukea vain positiivisia asioita, stoppina omaan arkeen. Joten hieman karkea yleistys siihen mikä olisi oikein ja että kaiken pitäisi olla aitoa. On niin paljon näkökulmia 🙂 sinulla on kiva blogi, kauan jo lukenut. Nyt piti vain kommentoida ja puolustautua miksi seuraan ”epäaitoja ” ihmisiä. Toivottavasti ymmärsit! 🙂 kivaa syksyä.

  • primebody kirjoitti:

   Ymmärsin hyvinkin ja tiedän mitä tarkoitat. Tässä oli mun mielestä vaan se ristiriitaisuus esikuva/aitous/ig mää tykkään myös seurata muutamia tilejä ihan vaan kuvien takia.

  • Jenni kirjoitti:

   Umpun kommenttiin vastaus; olen samaa mieltä siepin ristiriitaisista vastauksista. Nyt ois ollu mahis hieman avata asioita, mutta itse lähti ”leikkiin” mukaan, ja haastattelusta emme saanut mitään irti, saatika kysymyksiin vastausta. Koen siepin hieman ujona ihmisenä jolle ei tunnu ole aivan varmaa mitä edustaa tai mitä oikein haluaa seuraajilleen/julkisuuskuvallaan antaa. 🙂

 21. Sonja kirjoitti:

  Miksi Kaija Koo ei samaisessa jaksossa kokenut tulevansa kiusatuksi? Kysyttiinhän häneltäkin että onko pervoa, kun hän saa kokoajan uusia faneja lapsista lähtien. Myös ilmaisten että hänellä kuitenkin jo ikääkin kertynyt. Tuskin sekään ollut sovittua. Mutta Kaija vastannut naurahtaen hyvällä itsevarmuudella. Ehkä se ero Siepillä ja Koolla onkin että toinen tietää kuka on ja toinen ei.

 22. AnneKoo kirjoitti:

  Aivan loistava kannanotto. Se on just näin! ?

 23. Petra kirjoitti:

  Turha(ko) kohu? Mä en nyt jotenkin saa kiinni tästä ko.kirjoituksen pointista? Vai oliko se ainoastaan sinun ja Sara Siepin vertailu ja eroavaisuuksien listaus? Jos koet, että asiasta kohistaan turhaan, niin miksi jatkat itse asiaa? Miksi yleensäkään toisen kokemukseen tulee olla mielipide? Tai siis, vaikken ehkä itsekään pitänyt haastattelua ainakaan erityisen loukkaavana tai hyökkäävänä, en silti ymmärrä miten minä tai ketään muu voisi ”kumota” toisen kokemuksen tai sanoa että loukkaannuit turhasta?

  Googlettamalla saa kyllä tietoa kyseisen neidin työstä, jos se oikeasti kiinnostaa. Joskus edes teeveetä katsomalla on melko varmasti törmännyt ohjelmaan jota Sara juontaa tai on mukana muuten.

  Ja ne matkat ja laukut.. olisikohan niin, että ainakin osa niistäkin kuuluu siihen ”mystiseen” työhön? Mä en oikein ymmärtänyt tämänkään asian kummallisuutta? Eikö myös sinulle tarjoudu aika ajoin mahdollisuuksia hyötyä ig-seuraajista ja blogista? Hänellä se some on työtä. Se on myös todennäköisesti syy siihen miksei sinne instaan laiteta niitä kaikista arkisinpia kuvia. Tuskinpa sinäkään menet töihin tukka likaisena ja takussa..

  • primebody kirjoitti:

   Tiedän kun itse teen myös sitä somea työkseni…. Aina kun kyse on mainonnasta on siinä oltava lainmukaiset merkinnät. Jos sitä ei ole niin silloin se on piilomainontaa, mikä on kiellettyä. Tiedän, että Suomessa ei makseta tv työstä niin paljon, että yhden ohjelman juonnolla voi elellä herroiksi vuoden. Haastatteluista esimerkiksi harvoin maksetaan muuta, kun kulukorvaukset.. Tämähän oli vain mielipiteeni yleisesti koko asiasta ja siitä, että jos menet tv formaattiin, missä usein kysellään hieman erilaisempia kysymyksiä ja sellaisia mitkä kansaa kiinnostaa niin et voi silloin olettaa etteikö niitä samoja kysymyksiä kysytä sinulta. Mää en itse ainakaan olisi keksinyt hänelle muita kysymyksiä juurikin siitä syystä että kuva mitä julkisesti hänestä tulee esille on se mitä Maria sanoi. Mahdollisuus olisi ollut kertoa ja avata, mutta vastaus olikin vastakysymys

  • Suvi kirjoitti:

   On eri asia jakaa blogissa fiiliksiään/potea huonoa mieltä haastattelusta, kuin väittää toista valehtelijaksi, koska haastattelu ei muka mennyt siten, kuten oli sovittu.

 24. Maija kirjoitti:

  Ihan huikeaa Umppu! Tämä teksti oli ihan häkellyttävä hyvä, oon niin samaa mieltä ettei tosikaan, enkä olisi mitenkään osannut näin hienosti sitä tuoda julki. Oikeesti, wau mikä kirjoitus 🙂

 25. miinu kirjoitti:

  Käyn aina välillä lukemassa blogiasi ja vaikka välillä mielipiteemme eivät voisi olla kauempana toisistaan, niin pidän siitä miten tartut nopeasti ajankohtaisiin aiheisiin ja uskallat kirjoittaa niistä suoraan!

  Katsoin itsekin jälkikäteen tuon haastattelun ja olihan se provosoivaa Marian osalta, mutta mitä muuta voikaan odottaa. Jotenkin ajattelen, että Saran sietääkin vähän ajatella sitä, minkälaisen kuvan itsestään antaa somessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.