Hae
Prime Life by Umppu

Kuinka hiukset kuuluisi pestä?

Kaupallinen yhteistyö MayBeauty *

Mä tykkään kampaajana testata kaikkia erilaisia tuotteita. Vaikka liikkeessä, jossa käytämme täysin ammattilaisille suunniteltuja ja suunnattuja tuotteita, niin se ei silti koskaan poissulje sitä ettenkö voisi kokeilla ja testata muita tuotteita. Olen jo aiemmin käyttänyt näitä MayBeautyn tuotteita. En toisi niitä esille jollen itse seisoisi näiden tuotteiden takana. Nykyään ihmisiä kiinnostaa helppous ja se että tuotteet voi tilata netistä suoraan kotiovelle.

MayBeautyllä on tarjolla erilaisia kauneustuotteita ja tällä kertaa minulla on testissä Morrocan Miracle shampoo, sekä hoitoaine. Jo heti alkuun ensimmäisenä plussana on todella kätevät pakkaukset. Mä itse tykkään pumppupulloista, mitä on aina helppo käyttää.  Tuote tulee pullosta ulos helposti.

Näissä molemmissa tuotteissa tuoksu on myös erittäin ylellinen ja hieman parfymimainen, mistä itse erityisesti pidän.

Haluankin kertoa teille lukijoille hieman hiustenpesusta. On paljon ihmisiä, jotka käyttävät päivittäin muotoilutuotteita. Tämän hetken hitti onkin monella kuivashampoo, millä pesuväliä saa hieman pitkitettyä. Niitä on paljon erilaisia ja valitettavasti osa niistä on sellaisia, että ne eivät meinaa lähteä edes sillä shampoo pesulla pois päänahasta.  Se aiheuttaa kutinaa ja ihoärsytystä. Jos käytät paljon muotoilutuotteita niin itse suosittelen aina tekemään shampoolla kaksi erillistä vaahdotusta. Ensimmäisellä vaahdotuksella peset hiuksistasi muotoilutuotteet pois ja toisella puhdistat hiuspohjan. Ja hei sen unohdin mainita, että hiukset kannattaa aina harjata ennen pesua, sillä sillä saat myös ylimääräiset muotoilutuotteet  osittain etukäteen pois hiuksista. Kun ensimmäinen vaahdotus on tehty, niin toinen vaahdotus pesee hiuspohjan ja hiuksen niin, että se jää ihan oikeasti puhtaaksi.

 Shampoo hoitaa ja virvoittaa hiuksia antaen niille uutta eloa.. Moroccan miracle shampoo on koostumukseltaan aika geelimäistä, mikä tarkoittaa sitä, että se kannattaa levittää täysin märkään hiukseen, jolloinka se vaahtoaa hyvin. Jos shampoo on hyvin vesimäistä tarkoittaa se sitä, että se on laimennettu nimenomaan sillä vedellä.  

Vaahdotus kannattaa tehdä huolellisesti, jotta hius ja hiuspohja peseytyy kunnolla. Shampoo vaahtoaa erittäin hyvin ja on pesuteholtaan erittäin hyvä, mutta ei kuitenkaan kuivata hiuksia, vaan päinvastoin. Shampoossa hoitavina ainesosina toimii keratiini ja arganöljy.

Hoitoaine suojelee hiuksiasi säänvaihteluilta tehden niistä helpommat käsitellä ja muotoilla. Hoitoaineen levitin myös märkään puristeltuun hiukseen. Moroccan miracle hoitoaineessa on samanlainen hieman geelimäinen koostumus, mutta tämän tuotteen tuoksu on jopa huumaavan ihana. Itse aloitan aina hoitoaineen levityksen hiusten latvoista, siitä syystä että se on vanhinta hiusta ja vaatii eniten kosteutusta. Varsinkin nyt kesän jälkeen asiakkaiden hiukset on todella kuivia ja osalla jopa palaneet. Käyn hoitoaineen todella harvapiikkisellä kammalla läpi. Kun kampaan hiukset tyvestä latvaan kulkeutuu hoitoaine hieman kohti hiuksen tyveä. Jos päänahka tuntuu todella kuivalta, niin silloin hoitoaine kannattaa levittää myös hiuspohjaan. Hoitoaineen levitysvaiheessa hius on jo aivan eri tuntuinen. Se tuntuu todella pehmeältä ja selvittävältä.

 

Kuulen usein esimerkiksi asiakkailta, että jokin tuote ei sovi  hänelle, sillä se jättää hiukset edelleen likaiseksi. Jaksan väittää että usein syy voi olla myös siinä pesutyylissä. Läntätään kourallinen shampoota käteen, jonka jälkeen se määrä läntäätään hiusten päälliosaan. Hiuksia ei pestä kunnolla tyvestä, eikä kauttaaltaan koko hiuspohjaa. Hius ei puhdistu kunnolla ja jos vielä esimerkiksi on taipumusta hikoilla päänahasta, niin hiukset voivat haista todella pahalle. Itse suosittelen aina käyttämään hieman aikaa hiusten pesuun, oli se sitten vaikka kerran viikossa.

Näissä kuvissa värjäsin asiakkaan hiukset. Käytin pesupaikalla Morrocan miracle sarjaa, mikä sopi asiakkaani hiuksiin täydellisesti. Hänen tullessa oli hänen hiukset todella kuivat ja mattaiset. Ennen ja jälkeen kuvista voi huomata, kuinka hyvä kiilto hiuksissa on nyt ja ne tuntui käsiin aivan kun olisi eri päästä. Niin pehmeät ja silkkiset, muttei kuitenkaan mitenkään vetelät.

 

Nyt te lukijani voitte hyödyntää alennuskoodia primehair ja tilata tuotteet -30% alennettuun hintaan. Koodi on voimassa 28 vuorokautta ja se umpeutuu 30.9.2018 Shoppaile tuotteet TÄÄLTÄ*

-Umppu

4 kommenttia

 1. viivu kirjoitti:

  sopiiko nämä tuotteet pidennyshiukselle?

  • primebody kirjoitti:

   Itselleni on sopinut, mutta riippuu tietenkin mitä hiusta on päässä. Eli minkä merkkistä, jos muistat?

 2. Bea kirjoitti:

  Tunnusta, oon varmasti jokaisen kampaajan kammotus. Hiuslaatuni on jotenkin tosi omituinen; yhtä aikaa hento ja runsas sekä latistuva ja pöyhkeä. Aiemmin tukka oli vieläpä tosi ohut mutta raskauden jälkeen tukkaa on mun ja pitkäaikaisen kampaajani mielestä aivan valtavasti entiseen verrattuna.
  Mä ylipesen hiuksiani, eli joka aamu shampoopesu ja EI hoitoainetta, koska en kai osaa valita oikeaa hoitsikkaa. Tukkani jää aina liukkaaksi ja latteaksi, jos käytän hoitoainetta. Koti-Olaplex on ainoa, joka ei tee tukasta ”liian hoidettua”. Pesu tekee tietenkin tukasta entistäkin kuivemman ja takkuisemman. Ja mainitsinko jo luonnonkiharat…
  Siis kysymys: millainen hoitoaine kuivalle ja luonnonkiharalle, keskipaksulle tukalle pitäisi valita, jos ei halua tukasta liian lötköä ja liukasta? Ja kuinka kauan sitä oikeasti huuhdella pois. Vietän nytkin jo 20 minuuttia suihkussa joka aamu.

  • primebody kirjoitti:

   Oletko kokeillut esimerkiksi Balmainin jätettävää suihkutettavaa hoitoainetta? Se on painoton tuote eikä latista hiuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.