Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Lähtisitkö lenkille mun ja Maria Veitolan kanssa?

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Tiesittekö, että minulla on monta kirjaa hyllyssä odottamassa sitä hetkeä että voisin ne lukea. En tiedä koska siihen on mahdollisesti edes aikaa. Tällä hetkellä työ ja lapset vievät suurimman osan ajastani ja sen lopun aikaa olen yleensä niin väsynyt että en todellakaan jaksa lukea, koska silmät vaipuvat uneen. Mulla on ollut jo hetken mietinnässä se, että alan taas juoksemaan. Juoksu on asia mitä suoranaisesti vihaan ja inhoan. Olen jo hetken miettinyt, että mitenkä saisin siitä ylipäänsä mielenkiintoista ja pääsisin juoksun makuun, niin ettei joka kerta lenkille lähteminen tuntuisi niin vastenmieliseltä ja että en aina keksisi jotain tekosyytä skipata treeniä.

Varsinkin nyt, kun mun Fustra ohjaaja on äitiyslomalla olen täysin kuntoilun suhteen itseni armoilla. Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä bookbeatin kanssa ja kokeilla veloituksetta äänikirjoja. Olenkin miettinyt tätä jo jonkin aikaa, sillä olen bongannut lukuisia hyviä kirjoja, mitä haluaisin lukea, mutta aika ja uneivaje on muodostunut ongelmaksi.

Nyt voin siis  hyvällä syyllä lähteä lenkille, sillä voin samalla kuunnella äänikirjoja. Esimerkiksi Maria Veitola on mielestäni erittäin kiehtova persoona ja kun näin, että häneltä tuli ulos kirja, niin mietin että koskahan pystyisin sen lukemaan ja nyt sekin on mahdollista. Lukeminen tekisi  minun lukihäiriölleni erittäin hyvää,, mutta valitettavasti kaikkeen vaan ei riitä aika tässä elämäntilanteessa. Bookbeat on äänikirjapalvelu, jossa 16,90 euron kuukausimaksulla voi kuunnella rajattomasti äänikirjoja. Kirjoja löytyy niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Valinnanvaraa on joka lähtöön ja varmasti jokaiseen makuun.

Löysin myös mielenkiintoisen kirjan ”kuinka olla piittaamatta paskaakaan”, minkä haluan myös kuunnella. Nimi sopii mun huumoriin.  Ehkä kuuntelen sen mahdollisesti ensiviikolla alkavalla lomallani.  Se kuulostaa niin hyvältä, että se on pakko lukea. Mä siis nyt vieritän mun kunnon kohotuksen vastuun  aluksi täysin Maria Veitolalle hah. Kirjan on oltava niin hyvä, että oikein hingun juoksemaan. Jos en juokse en voi kuunnella sitä enempää, jotenka haastaankin myös teidät blogini lukijat lähtemään kanssani lenkille ja kuuntelemaan samalla uusia äänikirjoja. Lenkkeily tuntuu huomattavasti mukavammalta silloin, kun on tavallaan jotain tekemistä. Ei ole väliä onko vauva rattaissa, koira remmissä vai lähdetkö yksin juoksemaan. Ja siis itsehän tässä lesoilen ja kuvittelen ihan tosissani jaksavani juosta. Edellinen lenkki oli sitten toukokuun… Voin siis kertoa, että  lähden aivan rapakunnosta ja varmasti puuskutan jo 15:n minuutin jälkeen. Äänikirja toimiikin tässä pienellä porkkanana ja motivaattorina, sillä jos haluan sitä kuunnella lisää niin minun on vaan juostava eteenpäin. Mikäs sen parempaa kun kunto kohenee siinä samalla.

Uutuutena Bookbeat on lanseerannut perhetilin, jossa siis omaan käyttäjätiliin voi lisätä käyttäjän hintaan 4,90e /kk per käyttäjä. Perhetilillä voi olla maksimissaan viisi käyttäjää. Tää on ihan loistava esimerkiksi vaikka jonnekkin reissuun ja meillä se tulee heti käyttöön.  Lisätietoa perhetilistä löytyy täältä*.   Te voitte myös blogini lukijoina testata palvelua kuukauden ajan veloituksetta. Normaali kokeilujakso on yleensä 2 viikkoa. Koodilla: umppu voit lunastaa maksuttoman kokeilujakson täältä*Alekoodi koskee uusia käyttäjiä ja on voimassa 31.10. asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalisti hintaan 16,90e/kk. (peruminen onnistuu milloin tahansa). Moni on koukussa esimerkiksi Netflixiin, mutta tää on omasta mielestäni paljon parempi vaihtoehto, sillä samalla kun kuuntelee voi tehdä jotain ihan muuta. Vaikka esimerkiksi liikkua.

Äänikirjoja voi kuunnella missä vaan. Työmatkalla, kaupassa, urheillessa tai vaikka siivotessa. Musta on ihan sairaan siistiä, että markkinoille tulee erilaisia palvelumahdollisuuksia, jotka sopii myös  niille hektisessä arjessa eläjille. Vaikka siinä kirjan lukemisessa on se oma hohtonsa, niin tässäkin asiassa lajin helppous viehättää. Ei tarvitse kanniskella kassi väärällään painavia kirjoja mukana, vaan kirja on aina mukana puhelimessasi.

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

3 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Menee muuten lenkki ku vettä vaan kun laittaa ton kirjan päälle, ainut ongelma on vaa ettei löydy tarpeeksi hyviä kuulokkeita .. onks hyvii suosituksia ? Mulla sattuu kaikki nappimallit ihan jäätävästi ?

  • primebody kirjoitti:

   Mulla on yleensä ihan tavalliset kuulokkeet juuri samasta syystä

 2. Santsi kirjoitti:

  Ihmettelen, miksi pitäisi alkaa juoksemaan, jos sitä kerta inhoaa? Eikö olisi pikemminkin fiksua alkaa harrastamaan sellaista lajia, joka on jo ajatuksena mukava tai miellyttävä? Ei siitä juoksemisesta rutiinia tule, jos jo lähtökohtana on ajatus inhosta.

  Itselläni ei välttämättä toimisi kirjan kuuntelu juoksulenkillä. Harvemmin kuuntelen edes musiikkia, sillä nautin lenkkeillessäni hiljaisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.