Hae
Prime Life by Umppu

Lastenhuone ilman leluja

Me olemme uudessa kodissa noudattaneet samaa kaavaa, kuin vanhassakin kodissa. Meidän pienemmät lapset nukkuvat samassa huoneessa. Huoneesta on yritetty tehdä mahdollisimman rauhallinen, eikä siellä ole ollenkaan leluja. Nyt kun yöt sujuu suht hyvin, (paitsi viime yö)  niin nukkumaan meno on edelleen hieman hankalaa.  Lapsilla kestää nukahtaminen aika kauan ja se taas syö siitä illasta aikaa. . mutta onneksi edes ne yöt nukutaan. Koin itse silti,  että meidän lapset rauhoittuu paljon paremmin huoneessa missä ei ole ollenkaan mitään ylimääräistä. Tähän huoneeseen emme ole tehneet mitään remonttia. Seinäpinnat ja lattia on vanhempieni sisustuksen jäljiltä. Tykkään että nukkumaan huoneessa on suht rauhalliset värit, jotka ainakin omasta mielestäni rauhoittavat huonetta.

Vikeltä on otettu pinnasängystä ny laidat pois. Ajattelin että hän lähtee vaeltelemaan pitkin kotia, mutta sielä hän on pysynyt ja laidat suojaa tippumiselta. Voi olla että vielä laitamme pimennysverhot huoneeseen, mutta harkitsen sitä vielä. Kalusteet on edellisestä kodistamme ja sopi tähän huoneeseen hyvin. Huoneessa on vain sängyt, muutama tuoli ja pieni pöytä, missä voi rauhassa piirrellä.

Jotain kaipasin kuitenkin seinille, ettei ne ole aivan tyhjät. Raskauskeijun* sivuilta löytyin juuri sopivan kevyt hylly*, mihinkä voi laittaa muutaman koriste-esineen tuomaan kodikkuutta täysin valkoiseen seinään. Sielä myös unilelulle on oma paikkansa. V-kirjain lamppu toimii pattereilla ja toimii hädän tullen pienenä yövalona, jos (lue joka ilta) pelottaa :).

 

Hyödynsin myös seinämaalausta ja laitoin siihen päälle laa laa bunny* seinäristikon. Ajattelin laittaa siihen kiinni pakkauksen mukana tulleilla klipsuilla lasten kuvia. Mää itse tykkään tästä huoneesta todella paljon. Silloin kun olin itse lapsi, niin kutsuimme tätä huonetta usein pikkuhuoneeksi. Nykypuun mittakaavalla se ei ole siitä pienimmästä päästä ja sopii oikein hyvin lasten nukkumahuoneeksi. Katsotaan kuinka pitkälle tällä järjestelyllä mennään. Jotenkin se ajatus, että ne lelut on siinä saatavilla ja omat lapset tuntien, niin lopputulos on entistäkin rauhattomampi.

Lapset on muutenkin niin erilaisia. toisille voi sanoa hyvää yötä ja laittaa peiton päälle ja se on oikeastaan siinä. Ei toimi meillä näiden pienempien kohdalla sitten millään. Lasten nukkumahuone on tavallaan aivan toisessa päässä taloa, kun meidän vanhempien makuuhuone ja mietin tätä pitkään, että onko se hyvä idea, jos joudun ravamaan essuntassun pitkin kämppää yöllä, mutta myös minä nukun paljon paremmin, kun en herää joka pieruun öisin.

Isompi sänky on Ikeasta ja serkun vanha. Pinnis löytyy Jollyroomista. Matto on lasten H&M. Solmutyynyt on tuttuni kautta hommattu. Hylly ja pupu Raskauskeijusta (saatu).

-Umppu

2 kommenttia

  1. Sari kirjoitti:

    Mistä ihana pupuvalaisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.