Hae
Prime Life by Umppu

Meille muutti uusi perheenjäsen

Kun pääset yhdestä asiasta eroon niin toinen seuraa sinua mukaan. Meidän vanhassa asunnossa oli hiekkapiha. Kun lapset raivasivat 10:iä kertoja sisään ja ulos oli illasta olohuoneen lattialla lähestulkoon litraa hiekkaa. Imuroin meillä oikeastaan päivittäin alakerran. Se oli pakko sillä se oli aivan tajuttoman likainen. Varmasti monelle lapsiperheelle on tuttua lojuva imuri eteisen taikka keittiön lattialla.?

Sain tähän ongelmaan edes pientä apua silloin kun hankin Dysonin uuden varsi-imurin. Se on niin tehokas, että sillä voi imuroida lähestulkoon kaikki ja se toimi meillä pää imurina. En silti tiennyt, miltä se tuntuisi ettei sitä imuria tarvisi päivittäin kaivaa esille. Mä tykkään paljon asioista mitkä tekevät minun ja meidän perheen elämästä helpompaa. Aloin töissä puhumaan yhdelle asiakkaalle siitä, kuinka haluaisin kotiimme robotti-imurin* mutta en ollut varma sen tehokkuudesta. Asiakkaani suositteli minulle robotti-miuria* mikä heiltä löytyy omakotitalosta. Päätin siis napata tästä vinkistä kiinni ja tilasin meillekin oman sellaisen. Tuossa se nyt on muutaman päivän hurauttanut ja pitänyt kotimme siistinä. Se ei silti tarkoita sitä ettenkö koskaan imuroisi ja meillä käy  edelleen siivooja kaksi kertaa kuukaudessa. Mutta jos vaan millään tapaa saan edes hieman vähennettyä sitä omaa imurointia ja varsinkin nyt kun kotimme on paljon suurempi niin kaikki apu on tervetullutta.

Roomba® 612 -imurissa on patentoitu 3-vaiheinen puhdistusprosessi, jossa on vastakkain pyörivät harjat ja tehokas pölynkeräin, joka poistaa lian, pölyn, karvat ja muut roskat lattioiltasi. Roomba 612 on käyttäjäystävällinen. Paina vain CLEAN, ja iRobotin iAdapt® Responsive Navigation -teknologia puhdistaa ja varmistaa, että huone on kokonaan siivottu. Kuten kaikissa muissa Roomba-malleissa, myös Roomba 616:ssa on pyörivät sivuharjat, jotka puhdistavat pitkin lattiaa. Kompaktin kokonsa ansiosta se puhdistaa huonekalujen alta ja ympäriltä välttäen portaita ja muita esteitä ja palaa automaattisesti Home Baseen lataamista varten.

Meidän lapset on hetken aikaa pyytäneet jotain lemmikkiä, niin sanoin heille että tässä teille uusi lemmikki sen nimi on Roba. 🙂 Tämä ei ollut ehkä se mitä he toivoivat, mutta saa nyt alkuun kelvata. Olin yllättynyt siitä kuinka hyvä teho näinkin pienessä imurissa voi olla. En muistanut esikoiseni lapsuudesta sellaista hetkeä, että lattia olisi täynnä kaikenlaista pientä roskaa ja ruuan tähteitä koko ajan. Muistinkin, että meillä oli silloin koira, joka hoiti sen homman. Robotti-imuri* hoitaa sen, että lattia on koko ajan aika puhtaan näköinen. Ihan kaikkia asioita se ei imuroin kuten leegoja :),  taikka autoja lattialta. . Ääni on yllättävän pieni ja se tunkeutuu yllättävän pieniin ahtaisiin paikkoihin.

Tästä tuli mun uus lemppari. Olen myös harkinnut robottiruohonleikkuria, mutta toistaiseksi passannut, koska hinta niille on jo niin kova, että ole keksinyt sille rahalle parempaa käyttöä.

Robotti-imureita* on tarjolla todella paljon erilaisia ja erihintaisia. Itse en raaskinut ostaa sitä kalleinta versio sillä tämäkin riittää oikein hyvin. Jos siis haluat eroon siitä imurista eteisessä tai keittiössä niin voin lämpimästi suositella. Itse ostin omani Ellokselta*. Tänään mulla on vapaapäivä ja koitan saada kaikki mahdolliset rästihommat tehtyä. Huomenna meillä on työpaikan pikkujoulut ja tässä on jos jonkinlaista hommaa ennen sitä.

-Umppu

8 kommenttia

 1. Meeri kirjoitti:

  Moi! Opiskeleeko sun mies Tamkissa? Näin aivan hänen näköisen eilen siellä.

 2. Nelli kirjoitti:

  Moikka, minkärotuinen koira teillä on ollut ja mitä lemmikkejä sulla on ollut lapsuudessa? 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  Moikka. Mikä tuo matto on? Näyttää hyvältä.

  Kiitos jos vastaat ?

 4. Henna kirjoitti:

  Muistatko nimeä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.