Hae
Prime Life by Umppu

Lapsesta pikkuhiljaa teiniksi uudessa kodissa.

Mitenkä sisustaa pojan huone siinä vaiheessa kun lapsi muuttuu pikkuhiljaa teiniksi. Kun lapset kasvavat, niin tietyllä tapaa erilaiset tarpeet omassa huoneessa muuttuvat. Kun ikä alkaa olemaan noin 10 vuotta, niin huoneesta ei juurikaan löydy enään leluja. Paljon tärkeämmäksi asiaksi lapsella nousee mukava oleskelutila kavereiden kanssa, televisio ja tietenkin pleikkari. Meillä poika halusi säilyttää Huoneessa on kerrossängyn, siltä varalta jos tulee kavereita yökylään. Itse tietysti hieman vastustelin tuota suurta rautaista rohmua, mutta haluan kunnon ottaa lapsen omia toiveita. Vilin huoneessa on kaksi työpöytää sen vuoksi, että toisessa on televisio ja ne pelit ja vehkeet ja toisessa on tilaa tehdä läksyjä.

Emme ole tehneet huoneeseen  yhtään mitään remonttia. Tapetit olivat valmiina ja ne olivat vanhempieni laittamat. Ajattelin että ne käy näin alkuun ainakin hyvin Vilin huoneeseen. Vanhat kalusteet sopivat muutenkin oikein hyvin tähän uuteen huoneeseen ja tilaa tuli huomattavasti enemmän lisää. Vili on todella innostunut uudesta harrastuksestaan acro voimistelusta ja hankin hänelle IKEA:sta jumppamaton. Siinä voi Hyvin harjoitella erilaisia temppuja, eikä tarvitse pelätä että pää kolahtaa lattiaan.

Nyt Elloksella* on -20% Ellos HOME valikoiman tuotteista. Tarjous on voimassa 20.8 asti! Shoppaile TÄÄLTÄ*

Nyt ollaan myös siinä vaiheess,a että pitää taas ottaa hieman enemmän vastuuta siitä omasta tekemisestään. Sängyn päätyyn laitoimme hyllyn minkä päälle tuli ensimmäinen herätyskello. Poikani on perinyt täysin isänsä unenlahjat, eikä hän tänäkään aamuna herännyt siihen kelloon btw. Hylly on kiinnitetty nippusiteillä sänkyyn kiinni, sillä hänen pikkuveljensä rakastaa kiipeilyä ja hyllyn nähtyään oli hän ensimmäisenä siellä kiipeämäässä. Huone pitää kuitenkin turvallinen yksitasoisessa asunnossa, koska sinne saattaa pienemmätkin mennä välillä leikkimään.

Ainakin toistaiseksi huone toimii todella hyvin. Katsotaan kun pääsemme oikein kunnolla asettumaan taloksi että tarviiko huoneessa tehdä esimerkiksi jotain muutoksia. Lisäsimme huoneeseen hieman kupari teemaa, mikä sopii myöskin pojalleni.  Matto on meidän edellisen asunnon yläkerran aulatilasta ja sekin sopii kooltaan hyvin Vilin huoneeseen. Nyt kuitenkin pääasia on se, että tavarat ovat paikoillaan ja huonetta voi käyttää normaaliin tapaan. Meillä oli toisaalta hirveän helppoa, että voimme hyödyntää vanhempieni valitsemia seinä materiaalivalintoja, sillä se helpottaa muuttoa huomattavan paljon kun ei tarvitse aloittaa heti remonttia.

Talomme on L kirjaimen mallinen. Lastenhuoneet ovat talon toisessa päässä ja vanhempien makuuhuone on talon toisessa päässä. Kun lapsille tulee kavereita kylään, niin jos haluan hieman omaa rauhaa voin mennä talon toiseen päähän enkä kuule silloin mitään ääniä lastenhuoneista. On jotenkin ihana tietyllä tapaa asua hieman vanhemmassa talossa, missä huoneet ovat sen kokoisia että siellä mahtuu olemaan muutakin, kuin se sänky. Lapsilla on tilaa leikkiä omassa huoneessa kavereiden kanssa, eikä kaiken tarvitse tapahtua enää meidän olohuoneen matolla.

 

Mää tykkään laittaa kotia ja sisustaa. Harmi kun se on aika tyyris harrastus, eikä koti ole oikeatsaan koskaan vamis. Nyt on tullut Elloksen valikimiin kaikkia ihania syksyisiä juttuja ja uutuuksia. Shoppaile täältä*

Pikkuhiljaa koti näyttää kodilta ja tavarat löytää paikoilleen. Paljon meillä jää yli erilaista sisustustavaraa ja tilpehööriä, mistä koitan päästä parhaani mukaan eroon. Jos vain muille kelpaa meille tarpeeton niin sehän on parasta kierrätystä.  Vaikka kuvittelin, että tykkäisin sellaisesta minimalisesta sisustuksesta niin en näköjään tykkääkään. Koti ei tunnu silloin kodikkaalta, jos se on liian pelkistetty, koska silloin se on mun mielestä persoonaton.

20% alennusta*Elloksen  kodinvalikoimasta Kampanjahinnat voimassa 3.9. asti.

-Umppu

Yksi kommentti

  1. iiris kirjoitti:

    Mun 9v pojan huone on täynnä legoja. Lattia, pöytä, kaikki lipastojen päälliset. Toki hän on nepsylapsi, mutta odotan silti sitä vaihetta kun huoneen saa esiin romun alta:) Mä löysin Bauhausista semmosen kivan autotapetin, vaalea ja sit siinä on harvakseltaan punertavia ja hopean värisiä graafisia ralliautoja. Jotenkin toi kerrossänkykin sopii tuohon, toimii vähän löhöilypaikkana toi alaosa.

    Kivan näköinen huone!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.