Hae
Prime Life by Umppu

Alkaako keski-ikä häämöttään?

 

Kenelle muulle arkeen palaaminen on ollut tuskaisaa? Musta tuntuu että tämä päivä oli yksi tämän vuoden raskaimmista päivistä. Mulla oli koko ajan sellainen olo että nukahdan seisovilleen. Arkeen pääseminen vie aina oman aikansa. Tätähän minä itse juurikin hetki sitten kuitenkin toivoin, että se arki alkaisi ja ne tietyt rutiinit palavvat. Syksy tuli kertaheitolla, enkä usko että lämpimät kelit enään palaavat tänne Suomeen.  Ei ainakaan tarvitse kuunnella ihmisen valitusta kuumuudesta, sillä se todellakin jää historiaan. Tämä koko kesä jää varmasti historiaan. Tuskin tulevina vuosina jengi nukkuu ruokakaupan lattialla 😉 ja ehkä ihmiset osaavat ostaa ne tuulettimet jo valmiiksi koteihinsa talven aikana.

Syksyllä on tulossa paljon uusia kuvioita etenkin työni suhteen. Koitan alkaa pikkuhiljaa jäsentelemään niitä itselleni hieman selkeämmäksi kunhan täällä kotona tilanne vähän tasoittuu. Lapset ovat vastaanottaneet muuton todella hyvin. Ehkä siitäkin syystä, että tämä oli heille tuttu paikka ja he ovat olleet täällä niin monet kerrat aiemminkin. Mulla on itsellä myös ollut jotenkin todella levollinen olla täällä lapsuudenkodissani.

Mä koitan jotenkin valmistua henkisesti syksyyn sillä en ole vielä valmis luopumaan tästä valosta, mistä saamme vielä toivottavasti nauttia hetken aikaa. Aloitin juuri rautakuurin, sillä oloni on jotenkin hieman epänormaali ja väsymys minun kohdalla on jotenkin tosi erikoista ja erilaista. Toivon että raudan ja vitamiinien syönti alkaa parantamaan oloani ja jos ei niin sitten pitää varmasti käydä lääkärissä ja ehkä mahdollisesti verikokeissa ja katsoa ettei sieltä vai löydy mitään.

Nyt kun viikko on takana päiväkotia ja koulua, niin tuntuu että kaikilla lapsilla nenä vuotaa. Toivon että tästä ei lähde käyntiin ja se surullisen kuuluisa sairastelukierre, mikä kestää useesti noin kolme-kuusi kuukautta. Meidän lapset on todella vähän kipeänä ja toivon että se sama säilyy edelleen. Toivon myös omalla kohdallani, että  en nyt saa kaikkia mahdollisia päiväkodin tauteja flunssasta puhumattakaan.

Meillä on tulevana viikonloppuna työpaikan pikkujoulut. Moni saattaa ihmetellä että minkä takia ne ovat kesällä. Kun olin tossa muutama vuosi takaperin lähestulkoon joko raskaana tai imetin, niin meillä jäi monet pikkujoulut välistä. Muutenkin vietämme pikkujouluja aina ei pikkujouluaikaan, sillä se on meille yksi vuoden kiireisimmistä ajankohdista. Me mennään työporukan kanssa Blockfesteille ja fiilistellään siellä niin sanotusti kesän loppua.

On toisaalta ihan hauska tehdä välillä jotain aivan muuta normaalista poikkeavaa. Tajusimme juuri viime viikolla että meillä on Juuson kanssa liput Cheekin keikalle. Siine jäähyväiskeikalle, mikä on se kaikista viimeisin keikka. Mietittiinkin yhdessä, että jos myisimme ne liput, niin joku ehkä keikalle enemmän haluava pääsisi sinne sitä katsomaan. Meillä on ollut niin hektisiä viikonloppuja, että tekee mieli vähän vain rentoutua.

Me ollaan Juuson kanssa ilmeisemmin keski-ikäistymässä, emmekä jaksa riekkua joka viikonloppu jossain. On myös ihana viettää aikaa täällä uudessa kodissa, sillä täällä on niin paljon enemmän tilaa ja kotinen fiilis. Meillä on myös vielä jos jonkinlaista puuhastelua täällä, jotenka aika ei varmastikkaan käyttää tylsäksi. Mä oon myös siitä tosi fiiliksissä, että vihdosta viimein saan oman työhuoneen. Saan tehdä siellä rauhassa niitä hallinnollisia hommia koneella ja niin että kukaan ei pääse minua häiritsemään.

kuvat Noora Näppilä

Asu Lontoosta <3

-Umppu

4 kommenttia

  1. vitsku kirjoitti:

    Rautaa etenkään ei kannattaisi ominpäin syödä, vaan käydä ilmanmuuta verikokeissa ennen kuurin aloitusta.

  2. Mari kirjoitti:

    Lipuille löytyy varmasti ostaja, oma veli tyttöystävänsä kanssa ainakin jäi ilman! 🙂

  3. mariem kirjoitti:

    Eiks tää oo ihan win-win tilanne! Jos ei huvita lähteä, voi nauttia onnellisena uudesta kodista. Jos vielä liputkin on loppuunmyyty, noilla ticketeillä vois tienata hyvin ja rahat matkakassaan niin niillä voi rentoutua paremmalla ajalla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.