Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Mitenkä eroon kasvojen rasvaisesta ihosta helteillä?

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Varsinkin nyt kesällä, kun on ollut todella lämpimiä ilmoja ja jatkuva pieni hiki päällä, niin ainakaan mun kasvot ei ole välttynyt sen seurauksilta. Iho rasvoittuu todella paljon ja tuntuu, että ihohuokoset heloittaa suurina ja täyttyy epäpuhtauksista. Meikkiä ei ole tullu juuri käytettyä, kun töissä ja iho on saanut kesällä vähän hengähtää. Mulla ei juuri koskaan ole kasvoissa finnejä, mutta epäpuhtauksia löytyy. Koitan hoitaa kasvojeni ihoa mahdollisuuksien mukaan kotona ja nyt oli taas se aika. Tuntuu että iho on niin rasvainen ja likaisen tuntuinen helteiden takia ja siksi oli aika ottaa jälleen May Beautyn Pore Mask naamio käyttöön.

Kuvissa ihoni on puhdas, mutta varmasti jokainen voi nähdä rasvaisuuden ihon pinnalla. Itse omaan sekaihon, mikä on rasvainen ja pintakuiva oikeastaan samaan aikaan. Mää en jotenkaan pidä rasvaisuuden tunteesta iholla ollenkaan ja tämä naamio on juuri loistava apu siihen. Pore mask on kätevästi yksittäispakattuna ja se on helppo ottaa myös vaikka reissuille mukaan. Itsehän tunnetusti teen reissuilla harvase päivä naamioita, koska silloin on enemmän aikaa. Tällä kertaa kuitenkin naamion toteutin kotona.

Naamion voi levittää käsin tai naamiosiveltimen avulla. Itse käytän aina sivellintä, koska saan sillä leivtyksen onnistumaan siistimmin kasvoille. Naamio poistaa kasvoilta ylimääräistä talia. Se myös puhdistaa ja supistaa ihohuokosia samalla kertaa.

Naamio on helppo levittää ja sitä saa laittaa reilun kerroksen kasvoille. Silmänympärysihoa kannattaa kuitenkin vältää. Naamion tuoksu on raikas, mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Naamio saa vaikuttaa iholla 15-30 minuuttia. Tunnet itse kun naamio alkaa hieman kiristämään ihoa ja saattaa tuntua hentoa nipistelevää tunnetta kasvoja liikutellessa. Naamio on valmis, kun huomaat sen hieman lohkeilevan kasvoilla.

Itse tykkään aina huuhdella naamiot suihkussa. Kostuta ensin kasvojen iho ja ala tekemään pyörivää liikettä  lämpimänveden kanssa naamiota poistaessa. Vältä voimakasta hinkkausta. Tää on ehdottomasti yksi mun suosikki naamioista, silloin kun haluan freesimmän ihon. Naamio tekee oman ihoni mattaisemmaksi. Se auttaa myös meikkiä pysymään paremmin kasvoilla. Kun ihohuokoset supistuu näyttää kasvojen iho paljon raikkaammalta.

Nyt sinun on mahdollisuus blogini lukijana tilata pore mask naamio itsellesi koodilla primepore Alennus on voimassa 4.9.2018

Saat alennusta -30% Tilaa namio itsellesi TÄSTÄ*

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Yksi kommentti

  1. Memmu kirjoitti:

    Täytyy ihastella sun hampaita näissä kuvissa =) Vaikka ihopostaus onkin, hah =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.