Hae
Prime Life by Umppu

Mitä kaikkea uuteen kotiin?

Olen asunut koko lapsuuteni talossa, minne me muutamme. Meidän talomme on ollut alunalkaen paljon pienempi mitä se nyt on. Siihen on jälkikäteen rakennettu lisäosa. Kun on tietyllä tapaa lapsena oppinut asumaan aika väljästi ja nyt kun itsellä on oma perhe niin sitä tilaa kaipaa. Mun mielessä pyörii koko ajan, mitenkä kodin sisustan. On jotenkin niin ihana ajatella että mitään tavaroita ei tarvitse tunkea tai änkeä minnekään vaan kaikille löytyy ihan varmasti oma paikkansa. Keittiössäkin on varmasti kolminkertaisesti tilaa edelliseen nähden.

Olen aika minimaalisesti tehnyt jotain pieniä hankintoja uuteen kotiin. Olen aina haaveillut lattiavalaisimista ja nyt minulla on mahdollisuus laittaa sellainen. Kun on enemmän avaraa tilaa ja pintaa voi sisustuksessa käyttää hieman massiivisempia huonekaluja. Tämä lattiavalaisin saa paikan meidän olohuoneesta. Nyt myös teille blogin lukijoille on käytettävissä alennskoodi UMPPU millä saa miinus 15 % alennusta Belianin verkkokaupasta. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti.  Shoppaile täältä*.

Kun jokainen huone on tietyllä tapaa erilainen, niin sisustuksessakin voi käyttää jopa rajattomasti värejä. Mun mustavalkoisuus on pikkuhiljaa karissut ja tilalle on tullut pehmeämpiä vähän pastellisempia sävyjä. Haluan että olohuone kuitenkin säilyy valoisena ja raikkaana ja sinne en laita mitään tummia värejä. Tämä valaisin on siinä katseenvangitsija.  Meillä nykyisessä kodissa ole juurikaan ylimääräistä lattiapinta-alaa eikä oikeastaan mitään tasoja, millä saisi jotain kivoja sisustus tavaroita. Nyt ei  tietyllä tapaa tarvitse miettiä sitä, että mikä mahtuu minnekkin. Se on jotenkin niin vapauttava tunne. Belianin verkkokaupassa on paljon erilaisia persoonallisia huonekaluja, sekä sisustukseen liittyviä juttuja, kuten valaisimia esimerkiksi erilaisia mattoja.  Bongasin itse tämän liikkeen Instagramista. On kiva fiilistellä sitä minkälaiseksi uusi koti muodostuu koska sitä on tietynlainen mielikuva lapsuudesta. Mietin koko ajan että osaanko sisustaa sitä, sillä olen niin tottunut että siellä on tietyt tavarat tietyssä paikassa.

Joskus sitä saattaa sokeutua jopa omalle kodille. Olen jonkin aikaa tallentanut jotain inspiraatiokuvia erilaisissa sisustuksesta ja sellaisista mitä uuteen kotiin haluaisi. En osaa suunnitella paperille mitään, vaan minun on päästävä ensin tilaan jonka jälkeen voisin sisustaa. Musta on ihanaa että mulla on tulevaisuudessa kunnollinen tila, missä voin tehdä esimerkiksi perheen pyykki huollon. Saan kaikki pesuaineen ja purkkini järjestykseen niin ettei niitä tarvitse tunkea yhtään minnekään. Meillä on myös työhuone, minne voin levittää kaikki paperini, niin ettei tarvitse miettiä onko laskuissa ketsuppia tai onko ne mahdollisesti otettu maalauspaperiksi. Koko viikonlopun tein taas muuttoa ja nyt on jo lähestulkoon kaikki kaapit tyhjiä ja putsattu. Vaatehuone on myös tyhjä ja pesty ja pesuhuonekkin on valmis. On tässä muutossa vaan aikamoinen homma ja ainakin itse toivon, ettei seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen tarvitse muuttaa.

Lamppu Beliani (tuote saatu)

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.