Hae
Prime Life by Umppu

Rakastan tuoksuja

Mää rakastan tuoksuja ja mulla on niitä todella paljon. Mulla on ollut aina todella hyvä tuoksumuisti. Saatan tunnistaa esimerkiksi töissä asiakkailla jonkun tietyn hajuveden ja joskus voin jopa sanoa, millä pyykinpesuaineella joku on pessyt vaattensa. Mää muistan aina, mitä tuoksua mulla on ollut missäkin ja tietyistä tuoksuista tulee ihania muistoja mieleen.

Mää ostan lähes jokaiselta reissulta aina jonkun tuoksun. Mulla on hajuvesiä niin paljon, että en tiedä ehdinkö koskaan edes käyttään niitä. Mun ihan lemppari tuoksuja on Chanelin* hajuvedet. Niitä mulla on useita ja ne on sellaisia, mitä aina hankin lisää niiden loppuessa. Mää käytän hajuvettä päivittäin. Siihen ei ole juuri muuta syytä, kun että haluan tuoksua hyvälle ja rakastan tuoksuja.

Kaikkihan ei tuoksuista pidä ja osa on jopa allergisia. Mulle olis (kuulostaa vähän tymältä) mutta ihan kamala ajatus, jos allergisoituisin tuoksuille, koska mää vaan rakastan niitä. Mulla on kotona huoneissa tuoksutikkuja ja mikään ei voita puhtaan pyykin tuoksua. Ainahan sitä sanotaan että kemikaalikuormaa pitää vähentää, koska voit allergisoitua. Itse ajattelen niin, että jos sellainen tilanne tulee kohdalle, niin sitten alan elämään sen mukaan. Ei täällä kaiketi pystyisi tekemään mitään, jos eläisi jatkuvassa ”mitä jos” tilassa.

Käytän kesäisin kevyempiä tuoksuja, kun talvella. Kerron teille muutamia omia uusia tuoksujani ja yhden hyvän paikan, mistä niitä saa todella edullisesti.

Kuvassa näkyy mun kesän tuoksuja. Michael Korsin* tuoksu on kevyt, mutta raikas ja Hugo Bossin Femme* sopii mielestäni myös kesään. Kun tuoksua käyttää ei siinä tarvitse uida. Ihan pienikin määrä riittää. Hajuvesi.fi sivuilta voit ostaa tuoksuja todella edulliseen hintaan. Sielä on myynnissä myös käteviä pieniä kokoja, mitkä kulkee mukana laukussa ja kätevästi vaikka reissussa.

Tykkään myös ostaa Juusolle tuoksuja ja tietenkin hankin hänelle aina niitä mun lemppareita.Mun yks pitkäkestoinen suosikki miesten tuoksuissa on Dieselin Only the Brave*. Mää oon aina ajatellut, että tuoksu viimeistelee kokonaisuuden. Onko sulla jokin lemppari tuoksu, mihinkä olet jäänyt koukuun moneksi vuodeksi, vai tykkäätkö vaihdella tuoksuja? Onko sinulla kesäisin eri tuoksu, kun talvella?

Lue viikon postaukset:

Mun keho mun säännöt

Jaksaisitko itse?

Pala nostalgiaa! Spice Girls

Minkälaisena ihmisenä mua piditte?

Ellun hoodeilla Lontoossa

Minkälainen olen? Kertooko horoskooppi kaiken?

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Varpunen kirjoitti:

    Kiitos vinkistä ? tilasin heti ittelleni suosikki tuoksuni mitä en oo raaskinut ostaa kun kaupassa tuplahinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.