Hae
Prime Life by Umppu

Minkälainen olen? Kertooko horoskooppi oikein?

Oinas 21.3.-19.4.

Luonnekuvaus

Oinas on parhaimmillaan äkillisissä tilanteissa ja jopa käänteissä ihan arjenkin tasolla. Tämä tähtimerkki syttyy hyvin nopeasti tekemiseen kuin tekemiseen, mutta kyllästyminen uhkaa melko pian. Kyseessä on aktiivinen ja toimelias tulimerkki, joka edustaa kevättä ja kasvua. Kiireen tuntu kuuluu Oinaan elämään tavalla tai toisella. Tapahtuminen on tärkeää. Uuden luominen viehättää. Oinas on viehättävä ja vetovoimainen horoskooppimerkki, jota luonnehtivat myös ilmaisut lapsekkuus tai nuorekkuus.

Vahvuudet:

Mielikuvituksellinen, idearikas ja itsetietoinen. Ulospäin suuntautunut Oinas haluaa olla tekemisissä toisten kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Heikkoudet:

Kyllästyminen pidemmän päälle asioihin, ihmisiin tai tilanteisiin. Liiallinen vapaudenkaipuu sekä itseriittoisuus. Varomattomuus.

Työ ja talous:

Hän johtaa mielellään muita tai ainakin itseään, mistä syystä hänet voidaan nähdä räiskyvissäkin ammateissa sekä yrittäjänä. Toisaalta myös luova työ tai tekeminen kiehtoo häntä.

Terveys:

Allergiat ja yliherkkyydet voivat vaivata. Sydämestä ja sen rytmistä on syytä pitää huolta. Elämä on rytmitettävä oikein, jotta Oinas ei väsy liikaa. Hänen on syytä minimoida stressitekijät.

Ihmissuhteet:

Vähän viileähkö vaikutelma ihmissuhteissa, koska Oinas voi olla aika minäkeskeinen. Tunteista ei juuri puhuta, ellei astrologisella kartalla ole nousevana merkkinä jokin vesimerkki. Sosiaaliset suhteet voivat palvella mitä tahansa päämäärää tai tekemistä kuten kuntosaliharrastusta tai yrittäjyyttä.

Onnenhetket:

Oman kullan kainalossa säännösteltynä esimerkiksi viikonloppuisin. Myös matkustelu hyvien ystävien kanssa sopii menevälle Oinaalle. Liikunta keventää Oinaan kehoa ja mieltä.

 

En tiedä oletteko muut horoskooppi uskoisia, mutta itse olen lähestulkoon tismalleen Oinas. En tiedä voisko mua oikeastaan paremmin kuvailla, kun horoskooppi. Varmasti läheiset osaisivat tarkentaa montakin asiaa, mutta koen olevani hyvin lähellä perus Oinasta. Uskon tietyllä tapaa horoskooppeihin ja monista ihmisistä on havaittavissa oman tähtimerkin piirteitä. Toisilla ne ovat vahvoja, mutta on niitäkin tapauksia, missä mikään ei osu kohdalleen.

Yksi haastvampia asioita luonteessano on ollut ymmärtää, että kaikki eivät ole samanlaisia kun minä. Kaikki eivät paina jatkuvasti, kun höyrylaiva eteenpäin. On nitä ihmisiä, jotka töistä tulessaan syö kanaviilokkia päivästä toiseen ja katselee televisoo ja se riittää heille. Itse tylsistyisin varmaan jo vuorokaudessa. Aktiivisuus sopii mulle ja mun luonteelle. Saatan saada illalla päähänpistoksen, että vaihdan vaikka huoneen järjestyksen ja teen sen usein samantien. Kun edellinen projekti ei ole edes loppunut aloitan uuden. Päivittelen kuitenkin itseäni päivittäin ja mietin, että enkö voi joskus edes hetkeä himmata, mutta näköjään en.

Mulla on kokoajan paljon uusia ideoita ja asioita, mitä haluan toteuttaa. Parasta on se hetki, kun saan jonkun idean ja lähden työstämään sitä. Mulla on puhelimen muistiossa aina jotain uusia asioita ja ideoita. Huomaan myös itsessäni sen, että jos en tee niitä heti, niin ne jää tekemättä. Pyrin tekemään asiat huolellisesti, mutta jos ne eivät ole tarpeeksi haastavia ja kiinnostavia, niin mun innostus loppuu nopeasti.

Vaikka aina toivon sitä rauhaa, niin todellisuudessa en edes halua sitä. Joskus päivän kahden lepo tekee hyvää, mutta usein senkin  ajan luon ja keksin kaikkea uutta. Mun on ollut aina vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka eivät esimerkiksi välitä omasta kodistaan ja voivat asua minkälaisessa murjussa tahansa. Tarkoitan tällä nyt välinpitämättömyyttä omaa kotiaan kohtaan, en mitään design huonekaluja.  Mun on myös ollut vaikea ymmärtää ihmisiä kenellä ei ole mitään tavoitteita ja unelmia elämässään, koska mulle juuri ne on se juttu. Onneksi kuitenkaan kaikki eivät ole samanlaisia kun minä, koska sitä ei kestäis Erkkikään.

Te jotka olette lukeneet blogiani jo pidemmän aikaa.. kertokaa mulle minkälaisena ihmisenä pidätte minua. En hae tällä kysymyksellä mitään ylenpalttista kehumista, mutta en myöskään niitä kommentteja: olet ruma läski. Olisi hauska kuulla minkälainen kuva minusta on  muodostunut ihan pelkän blogin perusteella, koska on kuitenkin paljon asioita, mitä en tänne koskaan kirjoita ja  paljon mun elämästä on ihan pimennossa myös teiltä.

Kuvaus Noora Näppilä 

-Umppu

 

11 kommenttia

 1. Lara kirjoitti:

  Vahva persoona joka ei turhaan muita kumartele. Uskaltaa olla oma itsensä. Nämä tulevat sinusta mieleen ensimmäisenä, tosiaan ihan vain blogin kautta. 🙂 Muutaman vuoden olen ollut lukijana.

  • Anna kirjoitti:

   Sama täällä. Mutta välillä tuntuu, että hieman liiankin vahva, joka kääntyy sitten itsekkyyden puolelle. Joskus voisi olla hieman nöyrempi.

 2. Tiina kirjoitti:

  Ahkera, utelias, kunnianhimoinen, tervettä maalaisjärkeä omaava ihminen, joka ei kaadu ensimmäiseen ongelmaan, vaan pystyy ratkaisemaan vaikeitakin elämän ongelmia.
  Vaikutat energiseltä ja sellaiselta, joka pystyy elämään hetkessä ja ottamaan päivä kerrallaan. Se on vaikea taito nykyään ihmisille ja se on varmaan yksi syy, miksi on mahdollista tehdä paljon asioita nyt tässä hetkessä eikä elä liikaa tulevassa hetkessä.
  Olen ollut blogin lukijana kolmisen vuotta ja joka päivä luen blogin. 🙂
  Onnistut tekemään elämänmakuista ja aitoa blogia monipuolisista aiheista, jotka menee vähän pintaa syvemmälle ja on siksi kiinnostavaa luettavaa. 🙂
  Haluan vielä sanoa, että mielestäni ansaitset joku mahdollinen hetki pienen loman ihan itsellesi. 🙂
  Joskus voi olla vaikeaa hypätä ”elämän junasta” ja irtautua /hidastaa hetkeksi, mutta jos suo itselleen edes kahvihetkiä, jolloin ei tee mitään muuta kun juo sen itse kahvikupin, niin saa kyllä uudenlaista virtaa. 🙂
  Ja varmaan niin teetkin, mutta halusin vain muistuttaa, että pysähtyy hetkeksi, vaikka aivot juoksee hurjaa tahtia ja suunnittelee ja luo ja järjestelee, niin antaa aivojen juosta ja vaikka ”köyttää” itsensä tuoliin ja juo vain sen kahvin. 🙂 Kaikki ansaitsevat hetken ihan vain olemiseen. 🙂

 3. Amaliamam kirjoitti:

  Olen ollut blogin lukija alusta saakka ja mielestäni sinua kuvaa täydellisesti (sen mitä blogin kautta olen sinua oppinut tuntemaan) tuo oinaan horoskooppimerkki kertoo.
  Oma isäni on myös oinas ja prikulleen nuo samat luonteenpiirteet omaava. Olen aina ihaillut isäni määrätietoisuutta, ahkeruutta ja lievää malttamattomuutta. Myös kaikki oinaat joita tunnen, isäni lisäksi ovat usein myös johtajatyyppiä, eli unohtavat usein juuri tuon mistä mainitsitkin, eli asettumisen toisen (erilaisen) ihmisen asemaan. Toki siinä onkin hyvä petraamista paikka.
  Olet valloittava persoona ja juttujasi on aina mukava lukea.

  • Riia kirjoitti:

   Luettuani blogiasi olen saanut sinusta seuraavanlaisen kuvan: olet erittäin voimakastahtoinen, määrätietoinen, ahkera ja tiedät tasan tarkkaan mitä haluat. Minäkeskeinen, vaikka perheesi on sinulle erittäin tärkeä. Ajattelen myös, että olet materialisti ja sinun on vaikea tyytyä siihen mitä sinulla jo on, vaan haluat koko ajan enemmän, lisää ja parempaa. Toki olet valmis tekemään sen eteen kovasti töitä.
   Sinun on (mielestäni) hiukan vaikea katsoa ”out of the box” ; katsot maailmaa ja yhteiskuntaa paljolti verraten omaan elämäntilanteesi, etkä aina oikein ymmärrä ettei kaikilla ole samat päämäärät, halut ja tavoitteet kuin sinulla.
   Pidän tavastasi kirjoittaa suoraan, vaikka en todellakaan aina voi allekirjoittaa kirjoittamaasi (esim. Dubai).

 4. Minttu kirjoitti:

  Arvasin heti että olet oinas, ennenkuin luin koko tekstiä! Kokemuksella ja huumorilla voin sanoa että oinaat on hankalia ihmisiä. Mieheni on nimittäin oinas. Olen hyvin intuitiivinen ihminen ja bongaan oinaat jo kaukaa, viimeistään silloin jos joku asia ei mene kuten pitäisi.
  Olen lukenut blogiasi jo fitness-ajoiltasi lähtien, ja pidän sua ristiriitaisena tyyppinä jonka kanssa en välttämättä tulisi toimeen, mutta jonka hoitoon luottaisin hiukseni ja lapseni ( jos niitä olisi). ?
  Mielipiteesi ovat hyvin kärkkäitä ja reagoit asioihin oinaalle tyypillisellä temperamentilla, mutta lepyt nopeaa ja ainakin yrität ymmärtää myös toisen kannan asioihin.
  Luulen kuitenkin että blogin kautta sinusta välittyy ehkä liiankin kova ja kärkäs kuva, ja todellisuudessa olet herkempi ja mukavampi.
  Hassua, että koen että olet ihan erilainen ihminen kuin minä olen, mutta sinun blogisi on ainut blogi jota seuraan edelleen. Minä kuulun muun muassa niihin, jotka eivät halua lapsia, mutta silti seuraan blogiasi joka kertoo lapsiperheen elämästä. Ja rehellisesti, kiitos siitä. Pysyn päätöksessäni, heh. Silloin kun blogi- ja fitnessbuumi alkoi 10 vuotta sitten, tuli seurattua useita blogeja, mutta nykyään vain tätä.
  Monesti jo otsikosta huomaa että mitähän se on nyt keksinyt, välillä olen todella eri mieltä asioista ja välillä taas samaa. Mutta se onkin se juju miksi blogiasi seuraan!
  Oikeastaan semmoset neutraalit bloggaajat jotka ovat lähellä itseäni eivät kiinnosta, koska niillä ei ole mitään uutta tarjottavaa.
  Kiitos siis siitä kun olet aito itsesi!

 5. Kiki kirjoitti:

  Vahva mielipiteissään: ei osaa asettua toisen asemaan ja on niissä hyvin mustavalkoinen. Väsyttää itse itsensä ja sitten asettaa marttyyrin viitan harteilleen siitä. Itse tunnistan myös näitä piirteitä itsestäni ja sen takia huomaan välillä ärsyyntyväni kirjoituksistasi. Kunnianhimoinen ja työlleen omistautuva.

  • No one is better than anyone kirjoitti:

   Kyllä on parantanut ymmärtämistä hulluna ja myös ainakin vähän jo asettunut muiden asemaankin!

   Siitä vois sanoa, että kun häntä haukutaan rumasti blogissa ja se tuntuu kurjalta. Voisihan hän itsekin miettiä saattaisiko esim; ”kylillä roikkuvien ällöttävien narkkareiden/kodittomien”, niin sanotusti ”eväät elämään” olla ihan ääripäästä ko omansa (kukaan ei voi päättää, mihin perheeseen syntyy). Ne lähtee tosi pienistä asioista ja hyvin nuorena..

   Tämä asia on ainoa, minkä fitness ajoilta asti jokapäiväisenä seuraajana toivoisin, että ainakin hetken ”hyppäisi heidän saappaisiin”, vihaaminen voisi laantua, eikä se muuttaisi omaa elämää negatiivisesti 🙂

   Terveisin:
   Empatiakyvyttömän ja mielenterveysongelmaisen (itse todetun, miten minä Hänen diagnoosit näkisin? :o) äidin omaava 23v lapin tyttö, jolle vasta täysi-ikäsenä rupes avautuun tämä käsittämätön ymmärtämättömyys silkkaan pahatahtoisuuteen.

   Ps. Sanon vilpittömästi, Umppu oot upea esikuva, vaikka hyvinkin erilaisia (blogin perusteella) persoonia ollaankin! Jos blogisi koskaan lopetat, samalla myös multa katoaisi rutiini arjesta. Keep it going!❤️

 6. Haitulan keinussa kirjoitti:

  Mun mielestä sä olet ihan selvä oinas: vahva, suorapuheinen, intohimoinen, temperamenttinen, lojaali ja kunnianhimoinen. Täällä toinen oinas. En usko horoskooppeihin, mutta ne pitää paikkansa.
  😀

 7. Scorpio Rising kirjoitti:

  Pakko tulla jälkijunassa sanomaan, että pelkkä aurinkomerkki ei kerro kaikkea! Jos haluaa oikeesti perehtyä vähän syvemmälle astrologiaan ja luonneanalyysiin, niin tarvitaan tarkka syntymäaika- ja paikka, jonka pohjalta lasketaan planeettojen asennot 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.