Hae
Prime Life by Umppu

Hoi kaikki kampaajat!

 

Olen valmistunut parturi kampaajaksi vuonna 2002. Siitä on jo aikamoinen aika. Hius-ala on kehittynyt aivan valtavasti sinä aikana ja tietynlaiset toimintamallit ovat muuttuneet. Itse pidän erittäin tärkeänä meidän alalla kouluttautumista. Kouluttautuminen lisää ammattitaitoa, sekä vie sinut uusimpien tuotteiden, trendien ja tekniikoiden pariin. Ihan samanlailla kun missä muussakin maailma kehittyy, niin alat kehittyy ja niiden sisälle muodostuu uudenlaisia sivuammatteja. Meillä esimerkiksi värit ovat kehittyneet aivan uskomattoman paljon, esimerkiksi siitä kun lähdin alaa opiskelemaan. Tekniikat ovat muuttuneet, tuotteista puhumattakaan. Meidän alalla intohimo on todella tärkeää. Sinun pitää tiettyllä tapaa olla koko ajan avoin uusille asioille, olla kokeilunhaluinen ja uskaljas. Pikkuhiljaa muodostuu kaksi gatekoriaa: ketkä  menevät koko ajan ja jatkuvasti eteenpäin ja ne ketkä eivät  junnaavat usein paikoillaan.

Itse kehitän ammattitaitoani jatkuvasti. Onneksi meillä on nykypäivänä siihen erilaisia välineitä, kuten Instagram ja esimerkiksi YouTube. Seuraan päivittäin viedoita maailmalta, jolla voin tietyllä tapaa kouluttaa itse itseäni eteenpäin. Kuulun siihen kategoriaan joka oppii näkemällä ei niinkään lukemalla ja siksi tämä on esimerkiksi minulle hyvä vaihtoehto. Me ollaan mietitty työkaverini Hannan kanssa sitä, kuinka saisimme murrettua tietynlaisia toimintamalleja meidän alallamme. Me päätimmekin yhdessä että me alamme kouluttamaan alamme ammattilaisia ja perustimme Prime educationin. Me haluamme jakaa meidän tietotaitoa ja oppia niille ketkä haluavat oppia ja mennä eteenpäin.

Kaikkea ei aina tarvi tehdä niin kuin ennen ja voit saada jopa upeampia lopputuloksia käyttämällä siihen esimerkiksi vähemmän aikaa ja vaivaa, kun tekniikka on hallussa. Sosiaalinen media on tällä hetkellä myös yksi erittäin tärkeä markkinakanavan meidän alalla. Esimerkiksi yksi lehti mainos maksaa sinulle saman verran kun sellaiset työvälineet, mitä voit hyödyntää esimerkiksi oman sosiaalisen median kanavissasi ja jotka palvelee sinua vuosia.  Meillä on tulossa nyt neljä koulutusta syksyllä. Toinen niistä on Prime aducation:  hair up dos.  Siellä me käymme läpi erilaisia nopeita ja näyttäviä kampaus tekniikoita ja hiusten viimeistelyä. Hiusten viimeistelykään ei ole täysin yksiselitteinen asia ja sitä ei vain kaikki osaa. Luomme näyttäviä kampauksia, mitkä syntyy lyhyessä ajassa, kun tekniikka on hallussa. 

Se ei sinänsä vie juurikaan sinulta työ aikaa, mutta tekee asiakkaalle paljon viimeistelymmän lopputuloksen ja sellaiset hiukset mitä hän ei itse osaa laittaa. Se on sitä ammattitaitoa. Haluamme myös antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä kampaajille, kuinka luoda ja brändätä oma yritys sosiaalisessa mediassa. Sekään ei sinänsä vaadi ihan hirveitä ponnisteluja ja on itseasiassa aika helppoa, kun siihen pääsee kunnolla sisälle.

Jos ajatellaan ylipäätänsä kuluttajia niin jokaisella on puhelin ja jokainen plärää sitä pitkin päivää. Musta on ainakin aina super hienoa, jos asiakas tulee penkiin, minun tekemällä hiuskuvalla, eikä esimerkiksi sellaisella, mikä on kaivettu Pinterestistä. Jos verrataan sitä taas lehteen, niin voi olla että lehtiä luetaan esimerkiksi vain kampaajalla. Sekin saattaa olla seitsemän päivää lehti, missä ei juurikaan hiusmuotia näy. Kuluttajat ovat myös päivä päivältä tietoisenpia hiuksista ja niissä vallitsevista uusista trendeistä, siksi meidän kampaajien pitää olla aina askeleen edellä kuluttajia.

Toisessa koulutuksessa käymme läpi kuinka hyödynnetään sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Opetamme mitenkä otetaan kauniita hiuskuvia ja kuinka saadaan rakennettua oman liikkeen instagram sellaiseksi, että se myy aikasi puolestasi.

Koulutukset:

Prime education: Hair up dos by Umppu & Hanna 

3.10 Tampere 18-19.30

4.10 Lahti  18-19.30

Prime education: Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinissa by Umppu & Hanna

31.10 Tampere 18-19.30

1.11 Jyväskylä 18-19.30

Kurssin hinta on 45e+alv

Kursille voit ilmoittautua prime_estrada@outlook.com

Meiltä on myös jatkossa mahdollisuus tilata liikekoulutuksia, jotenka jos olet kiinnostunut niin laita mailia ja esitä toiveesti.

-Umppu

2 kommenttia

  1. A kirjoitti:

    Mistä tuo housupuku? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.