Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Mikä söpö pikku leopardi

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Ulkoilu lasten kanssa on mun mielestä todella tärkeää. Vaikka joskus vannoin, että musta ei tule sitä hiekkalaatikko äitiä, niin kaskummaa, kun löydän itseni sieltä oikeastaan jokainen päivä. Lapset nauttii touhuta hiekkalaatikolla, mutta äiti ei aina nauti siitä pyykkivuoresta, mikä on sen seurauksena. Ulkona on vielä lämmin, mutta sadevaatteet suojaa lapsia kastumiselta ja vaatteet pysyy myös puhtaana. Jollyroomissa alkoi nyt huima Back to school kamppis, mistä löytää edulliseen hintaan paljon kaikkea tarpeellista liittyen koulun ja päiväkodin alkuun. Mun mielestä kunnon varusteet esimerkiksi päiväkodissa on yksi tärkeimpiä asioita.

Mää oon välillä kiinnittänyt siihen huomioo, kun osa vanhemmista tuo lapsensa päiväkotiin pillifarkuissa ja nahkatakissa. Tuskin ne kenellekkään on miellyttävät vaatteet leikkiä. Ulkoiluvaatteet ylipäänsäkkin pitää olla sopivia ja mukavia, sekä toimivia. Lapset kehittyy hurjaa vauhtia ja haluavat itse pukea vaatteita. Mitä helpommin sen saa päälle sen parempi. Ja vaikka vanhemmat olisivat tarkkoja tyylistä, niin katsokaa nyt näitä. Voisko coolimpeja edes olla?

Vanhin lapsista ei juuri sadevaatteista välitä, mutta on saanut luvan sisustaa itse oman tulevan huoneensa, meidän uudessa kodissa. Hän halusi hieman päivittää tyyliä ja valitisi itselleen uuden koulupöydän. Se on lähes puolet isompi vanhaan verrattuna ja siihen mahtuu nyt ne koulukirjatkin pleikkarin lisäksi. Pakko sanoa että pojalla on hyvä maku, koska äidille tämä valinta kelpasi heti kättelyssä.

Pian sitä saa itsekkin taas hieman preppiä kouluvuosiin, kun alkaa se jatkuva läksyrumba. Niin se pitkä kesäloma vaan hurahti ja arki kaikkinen rutineineen on taas pikkuhiljaa alkamassa. Kesällä lapset on valvoneet huomattavasti myöhempään, kun normaalisti. Saas nähdä mitenkä vanha tuttu rytmi ottaa jalansijaa ja kuinka helposti se käy. Illat on vielä niin valoisia ettei uni heti tule ja pakko kai sen on itsekkin ymmärtää ettei nelosluokkalainen mene koskaan kasilta enää nukkumaan. Tavallaan odota sitä vaihetta, koska nyt tuntuu välillä siltä, että äiti odottaa koska pääsee itse nukkumaan, kun lapset vain jaksavat kukkua.

Kesä on ollut ihanaa aikaa ja ollaan kyllä saatu tästä niin paljon irti ettei tosi. Lisää näitä kesiä kiitos. Ja p.s. Mun ig:ssä on huippu arvonta, missä voit voittaa itsellesin 150e arvoisen lahjakortin 150 euron arvoinen lahjakortti esimerkiksi Nordbjørnin valikoimaan?

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.