Hae
Prime Life by Umppu

Kesän jäljitä hiukset on kamalat. Muutama niksi kiillon ja elinvoimaisuuden palauttamiseen.

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Hetki sitten oltiin lomareissulla Turkissa perheen kanssa. Loma on myös mulle sellaista aikaa, kun ehdin hieman enemmän keskittymään itseeni. Vaikka olen kampaaja niin se ei tarkoita sitä, että tukkani olisi aina viimeisen päälle kunnossa. Se on useesti se, mikä värjätään siellä omassa vessassa keskellä yötä ja leikataan noin kahden vuoden välein. Olen ollut nyt hetken ilman pidennyksiä. Mulla on ollut pidennykset lähes 10 vuotta hiuksissa. Tosiaan hiuksieni latvoja ei ole leikattu.. en muista koska viimeksi ja ne ovat todella huonossa kunnossa. Muutenkin hiukseni ovat aika kuivat ja kiillottomat ja pidän niitä suurimmaksi osaksi ponnarilla.
Lomalla on hyvä aika keskittyä myös omaan kauneudenhoitoon. Sain testiin MayBeautyn Moroccan Miracle hair maskin ja seerumin mitä olenkin jo aiemmin käyttänyt. Minun oli nyt hyvä aika tehdä itselleni hieman hoitoja hiuksiin. . Aluksi pesin hiukset shampoolla aivan normaalisti. pyyhekuivasin ne huolellisesti, jonka jälkeen avasin naamiopaketin. Naamio on todella miellyttävä käyttää, sillä se on valmiina myssyssä, eikä siihen tarvi sotkea käsiä sen kummemmin. Myssyssä on myös tarra valmiina, millä sen saa helposti kiinnitettyä kiinni.
Laitoin pään alas päin niin, että latvat osuvat ensimmäisenä naamioon. Sen jälkeen kiinnitin naamiomyssyn kiinni, vähän samalla tyylillä kuin tekisit suihkun jälkeen pyyhkeestä turbaanin hiuksiisi. Kun naamiomyssy oli kiinnitetty, hieroin kevyesti hiuksia niin että naamio menisi kauttaaltaan joka paikkaan. Naamiota on myssyssä runsaasti ja kauttaaltaan joka puolella.

 

Naamion annetaan vaikuttaa noin 30 minuuttia hiuksissa, jolloinka se ehti imeytymään kunnolla. Naamio tekee hiuksista pehmeämmät, jolloinka niitä on helpompi käsitellä. Se antaa hiuksille upean ja luonnollisen kiillon ja korjaa vaurioituneita hiuksia.  Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti.  Hoidon viimeistelin seerumilla, jonka lisäsin hoitoaineen huuhdeltuani hiuksistani. Levitin Moroccan Miracle hair seerumin kauttaaltaan latva alueelle. Seerumi kosteuttaa hiuksia ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Se antaa kiiltoa ja ennen kaikkea ne kuivuu nopeammin. Seerumi on pehmeää ja todella helppo levittä. Sitä ei tarvitse laittaa paljon kerralla, eikä se jää käsiin.  Yleensä en föönaa hiuksia, mutta tällä kertaa föönasin ne, koska täällä on niin kuuma ja inhottaa olla märillä hiuksilla. Hiukset olivat naamion ja seerumin jälkeen aivan eri tuntuiset, kun lähtökohdaltaan. Ne olivat vahvemman tuntuiset ja se mikä oli aivan uskomatonta oli kiilto mikä hiuksissa oli.
Jopa minun huonokuntoiset latvat näyttivät melkeinpä siltä, että niitä olisi hieman leikattu. Saksiin tätä kuitenkaan ei voi verrata, mutta olin todella positiivisesti yllättynyt tästä naamion ja seerumin yhteisvaikutuksesta.

Nyt teillä blogini lukijoilla on mahdollisuus tilata itsellenne tämä setti alennettuun hintaan. Koodilla umppucombo saatte -30% tilauksesta MayBeautyllä. Klikkaa täältä ostoksille ja pelasta kuivuneet latvasi! Koodi umpeutuu 12/08/2018.

 

 

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ohi aiheen, mutta toivottavasti nuo järkyttävät ripset menee pian pois muodista. Ne ei todellakaan kaunista ketään.

  • primebody kirjoitti:

   Mää itse tykkään ripsistä ja aion kyllä niitä jatkossakin pitää, vaikket juuri sinä niistä pitäisikään.

  • Anni kirjoitti:

   Itsekin niitä kokeilleena koen näyttäväni 10 vuotta nuoremmalta ilman…

 2. seffe kirjoitti:

  Siis eikö sinulla juuri ollut ne Balmainin jatkeet? Miten kauan/vähän aikaa ne olivat? Vai pätkäisitkö tukkasi niiden loppuvaiheessa?

  Tässä kuvassa hiukset vaikuttaisivat pidemmiltä kuin Balmainin jatkeissa pätkäistynä. Vai onko nämä ajatettuja postauksia?

  • primebody kirjoitti:

   Tässä lukee, että meidän Turkin reissulla 🙂 tämä on siis tehty ennen, kun päätin leikata koko tukan 🙂

 3. R kirjoitti:

  Hei,

  Saanko kysyä, onko pitkäaikainen hiustenpidennysten käyttö ohentanut omaa tukkaasi? Olen itse käyttänyt lettipidennyksiä nyt parin vuoden ajan jo lähtökohtaisesti ohuissa hiuksissani, ja pohdin, miten järkevää tämä sitten oikeastaan on pitkällä aikavälillä, eli mitä näistä sitten esim 5 vuoden päästä on enää jäljellä 😀 Sun tukka kuitenkin kuvissa näyttää säilyneen hyvänä, vai oletko itse huomannut muutoksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.