Hae
Prime Life by Umppu

Olin mainoksen uhri ja kyllä kannatti

Kesällä on niin paljon erilaista touhua ja hienompaa siitä vielä tekee sen, että voi tehdä extempore asioita, mitä jaksan hehkuttaa. Viikonloppuna  juhlimme Vilianin  3-vuotis synttäreitä ja mietittiin, että olisi  kiva tehdä yhdessä jotain perheen kanssa. Itse kun olen kaikki viikonloput töistä pois, niin se on sellaista aikaa että saan olla yhdessä ilman mitään aikatauluja. Jos sanon ihan rehellisesti niin olimme täysin mainoksen uhreja. Istuimme aamulla sohvalla ja televisiosta tuli Puuha parkin mainos. En ollut ennen kuullutkaan koko paikasta. Vedimme nopeasti aamupalatt naamariin ja auton nokka starttasi kohti puuha parkkia. Meillä aina näistä lasten paikoista hankalan ja haastavan tekee se, että ikä haarukka on 10-1 ja kaikille pitäisi löytyä jotain tekemistä. Monet alkaan olemaan Vilille liian lällyjä ja taas sitten pienemmille esimerkiksi huvipuistoissa voi olla vähän liian hurja laitteita.

Tälle paikalle voin kyllä antaa omat suositukseni. Ainut mikä paikassa pitää ottaa huomioon on se, että se on täysin ulkona koko puisto. Puuhua parkissa oli hyvin laajalti kaikkea tekemistä. Löytyy eri erillinen trampoliinin osia, keppihevos esterata ja muutenkin siellä sai ratsastella pienillä leikki hevosilla. Siellä oli hyvin paljon erilaisia kiipeilypaikkoja, liukumäkiä, poluautoja, potkulautoja ja vaikka mitä. Löytyy pomppulinna-alue,  erilaisia pelejä, oli pelle esitystä ja muuta vaikka mitä.

Puistossa pitää olla tramppasukaat, jotenka ne kannattaa ottaa ja kotoa mukaan. Sieltä saa kyllä paikanpäältäkin ostettua, mutta taas yks lisäkustannus isolle porukalle. Siellä kannattaa myös olla helpot lenkkarit, mitkä saa nopeasti laitettua jalkaan, sillä laitteissa ollaan ilman kenkiä. Suosittelen myös että et laita lapsellesi mustia Niken lenkkareita, koska niitä oli muutamalla muullakin. Sellaiset helpot vaatteet millä on mukava touhuta.

Puuha parkissa oli todella paljon porukkaa. Siellä on myös iso grillauspaikka, missä vierailijat voivat grillata omia eväitään. Huomasin että me ollaan ihan amatöörejä näiden eväiden kanssa, sillä meillä ei ollut kun pillimehuja mukana. Siinä ohimennen katselin muiden ruokia vesi kielellä. Oli hienot kolmioleivät pakattuna suodatinpusseihin ja jos jonkinlaista grillattavaa. Sielä oli useita kaasugrillejä ja nuotiopaikkoja ruoan valmistukseen. Ketsupit ja muut oli talon puolesta.  Me muuten ihan vitsillä mietittiin, että lähtisimme ensi kesänä kiertään asuntoautolla Suomea. Tarvii varmaan alkaa keräilemään hyviä tipsejä  pikkuhiljaa, että selviämme mahdollisesti tulevasta reissusta. Esim tää eväs homma oli mulle ihan uus juttu.

Puha parkista löytyy myös erillisiä ruokapaikkoja. Me söimme semmoisessa buffet tyylisessä paikassa, missä oli niin sanotusti kotiruokaa tarjolla. Ruoka oli mielestäni ihan hyvää. Siellä oli tarjolla muutamaa eri lihaa vaihtoehtoa (sai myös kasvis), riisiä perunamuusia ja ranskalaisia, eri salaatteja ja vielä jälkiruokakin kuului hintaan kahvin kanssa.

Vieressä oli myös jonkinlainen ravintola, mistä saa mielestäni valmiita annoksia. Puuha parkkin yhteydessä on jokin iso Golfkeskus, jossa tuntui käyvän vilske. En tutustunut siihen sen tarkemmin. Siellä oli myös laskettelurinteitä, jotenka se toimii varmaan ympäri vuoden. Siellä harrastetaan aina jotain urheilumuotoa.

Lapset tykkäsivät todella paljon ja heitä oli hieman vaikea saada sieltä lähtemään. Tämä oli ehdottomasti paras tällainen   aktiivi puisto lapsille, missä itse olen ollut. Meillä osui vielä todella hyvä sää. Tällä viikolla me lähdetäänkin pitkälle viikonlopulle Pärnuun perheen kanssa. Vilillä tulee myös yksi kaveri mukaan. Lähdetään ensimmäistä kertaa autolla, minkä uskon Toimivan todella hyvin. En oo muuten saanut postausta aikaiseksi tehdä mun autosta, mitä on paljon kyselty, mutta se on siitä ihan loistava, koska siitä saa 7-paikkaisen ja kyytiin mahtuu myös lasten ystäviä. Kesällä tulee aina sellainen olo että miksei aina voi olla kesä. Musta tuntuu että tää kesä on ollut yks parhaimmista moneen vuoteen. Se alkoi jo niin aikaisin toukokuussa ja ollaan vasta puolessa välissä. Mieli täynnä muistoja.

 

Muistattehan, että voitte vielä hyödyntää blogini lukijana alekoodia Apollomatkoille.

Koodi UMPPU100

Uudet varaukset aikavälillä 1.7.2018- 15.7.2018
-100 EUR/varaus, vain lento+hotelli.
Kaikki matkat Tampereelta Kreetalle lähdöillä 17.8 – 7.9.2018

Reissuja pääset selailemaan täältä*

-Umppu

2 kommenttia

  1. Leena kirjoitti:

    Paljon tolla buffettiruokapaikalla oli hintaa? Me ollaan myös menossa, ja mietinnässä juuri et otetaanko eväät vai syödäänkö siellä jotain valmista. Kyseessä 6 henkinen perhe niin aina joutuu vähän hintoja miettimään!

    • primebody kirjoitti:

      Hmm… en muista tarkkaan mitä se maksoi meiltä. Meitä oli kans 6 henkeä ja otettiin muutama juoma lisäks niin olisko ollut jotain 50€ suunnilleen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.