Hae
Prime Life by Umppu

Maailman paras rocky road!

Kaikki tunnetusti tietää, että olen täys mämmikoura keittiössä. Toki multa ne ihan perus hommat onnistuu, mutta esimerkiksi leipomisessa olen aivan surkea. Nyt haluankin jakaa muutamia reseptejä, missä ei voi epäonnistua edes surkea kodinhengetär. Kesällä on paljon juhlia ja vieraita tulee käymään kylässä, niin onhan se mukavaa, että on jotain tarjottavaa.

Mää en vielä muutama vuosi sitten ollut edes kuullut rocky roadista, mutta kun sitä ensimäisen kerran sain maistaa, niin jäin heti koukkuun. Tähän herkuun/jäkkäriin voi käyttää aineksia oman mieltymyksen mukaan. Itse tykkään suolaisen ja makean yhdistelmästä ja jaan teille nyt oman resepitini:

Tarvikkeet:

Uunipelti ja leivinpaperi

Ainekset: 

yksi levy tavallista suklaata (Itse käytän Fazerin sinistä)

kaksi ja puoli levyä valkosuklaata (Marabou)

pieni pussi suolapähkinöitä

pieni pussi mini vaahtokarkkeja

Levitä leivinpaperi pellille

ripottele siihen päälle lähes koko pussi mini vaahtokarkkeja

karkkien päälle suolapähkinöitä

sulata molemmat suklaat (eri astioissa)

kun (Fatzer) suklaa on sulanut kaada se varovasti pähkinöiden ja karkkien päälle

viimeisenä valkosuklaa. Kaada se nii, ettei leivinpaperia näy mistään raosta. 

Laita toinen uunipelti päälle ja pistä jääkaappiin. 

Kun rocky road on jäähtynyt ja kovettunut murretaan se käsin halutun kokoisiksi palasiksi. 

Tää on ihan super helppo ja nopea ja aivan sairaan hyvänmakuinen. Kannattaa ehdottomasti testata. Tätä on myös helppo tehdä lasten kanssa. Se mikä parasta on, että sotkuakaan ei juurikaan tule. Voit valita täytteet oman mielen mukaan. Esimerkiksi suklaa, karpalo, suolapähkinä on myös todella hyvän makuinen. Nää syödään meidän juhlissa aina heti loppuun.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.