Hae
Prime Life by Umppu

Onko makuuhuoneesi rytöläjä vai seesteinen kokonaisuus?

 

Mää sitten rakastan meidän kotona näitä mun mummolan vanhoja tuoleja. Niistä tulee aina lapsuus mieleen. Ähtäri mistä vanhempani ovat kotoisin. Se paikka mistä on todella paljon muistoja lapsuudesta. Hetki sitten elämässä oli aivan kaoottinen vaihe. Nyt kun mietin sitä vaihetta, niin ehkä alitajuisesti koitin kodin mustavalkoisella sisustuksella tehdä selkeyttä edes kotiin, kun ajatukset oli aivan sekaisin.  Mulla tulee sisustuksessa erilaisia vaiheita. Ihan samanlaisia kun tavallisessa elämässäkin. Mitä tulee ja menee.

Nyt olen pikkuhiljaa pehmentänyt kotona sisustusta. Mustavalkoisen rinnalle olen hakenut pehmeitä pastellivärejä. Olen myös koittanut  edelleen pikkuhiljaa karsia liika tavaraa pois kotoa ja vaihtaa vanhoja kalusteita kevyempiin vaihtoehtoihin. Sitä aina miettii kuinka paljon on säilytystilaa ja olenin kääntänyt ajatukset niin, että miksi sitä tavaraa pitää olla niin paljon.

Nyt oli vuorossa makuuhuoneen ilmeen freesaus. Mietin että mitä se voisi olla. Kaikki lähti oikeastaan siitä, kun olimme pari kuukkautta takaperin Kreikassa. Sielä on yksi sellainen kauppa, mikä on niin täynnä tavaraa ja oikeastaan jos sitä ei sieltä löydä niin sellaista tavaraa ei ole olemassa.

Olen nähnyt paljon erilaisissa sisustuslehdissä unisieppareita. Törmäsin sellaiseen ja se oli hankittava kotiin. Se on jotenkin todella kaunis ja sitä on rauhoittava katsella. Unisieppari on pajurenkaasta, lankaverkosta ja höyhenistä tehty Pohjois-Amerikan intiaanien taikakalu. Unisiepparin alkuperäinen tarkoitus on suodattaa pahat unet ja ajatukset päästäen lävitseni hyvät unet ja ajatukset. Siitä se kaikki sitten lähti! 

Vaihdoin makuuhuoneeseen pienemmän lipaston ja mietin koko seinustan uudelleen. Unisieppari tarvi ehdottomasti kaverikseen saman henkisen taulun tai oikeastaan tauluja. Mua on aina kiehtonut erilaiset kulttuurit ja heimot. Selailin Desenion valikoimia ja törmäsin tähän tauluun. Se vangitsi kauneudellaan ja värien harmoniallaan mut heti. Taulussa oleva nainen on niin kaunis ja kun kuvaa katsoo, niin tuntuu että siitä löytää joka kerta jotain uutta.

Taulu sopi täydellisesti unisiepparin kanssa yhteen. Halusin vielä hieman lisätä sulkateemaa ja kaveriksi hankin hyvin pienen taulun, missä on vain yksi pieni ja hentoinen sulka. En halunnut sitä seinälle, vaan asetin sen tuolille, minne se sopi mielestäni paremmin.

Voiko siis olla mahdollista että tämä unisiepparin ja ”intiaanin” yhdistelmä on tehnyt sen että olen nukkunut kun tukki ja todella levollisesti? Kun mieleni muuttuu todella usein niin pidän sen vuoksi näistä Desenion sisustustauluista. Niitä on helppo vaihdella fiiliksen mukaan ja julisteen voi laittaa säilöön pahviseen putkeen, missä taulut toimitetaan. Sisustustauluilla saa nopeasti muutettua ilmettä ja luotua huoneisiin erilaista fiilistä.

Tauluja on saatavilla eri kokoisina ja tässä on rinnakkain suurin ja varmasti pienin, mitä on. Verkkokaupasta on myös todella helppo valita taulun look mukaan kehykset, kun katsot mitat. Ainakin itse voin huuta hep, jos kysytään että oletko koskaan hankkinut väärän kokoiset kehykset taululle.

Valikoima on hyvin laaja luontoaiheista esimerkiksi tekstejä sisältäviin tauluihin. Toki meillä on pian muutto edessä ja saas nähdä minkälaisen idean saan meidän uuden kodin makuuhuoneeseen. Meidän uuden kodin makuuhuone on varmaan kaksi kertaa suurempi, kun tämä. Sielä on paljon enemmän seinäpintaa käytettävissä. Koodilla “UMPPU” saat 25% alennusta Deseniolta julisteista* 3.-5.7. välillä. (*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita”.)

Taulut luovat persoonallista tunnelmaa huoneisiin, josta ainakin itse pidän. Mulla on filliksissä meidän uuteen taloon laittaa makuuhuoneeseen kokolattiamatto. En tiedä onko se uhka vai mahdollisuus. Uskon, että tilantuntu tekee makkarista rauhallisemman ja jotenkin harmonisemman.

3 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Ihana tuo lipasto, mistä se on?

  2. Salla kirjoitti:

    Suosittelen kokolattiamattoa. Meillä on sellainen tv-huoneessa ja ollaan tykätty tosi paljon. Voisin hyvinkin laittaa makuuhuoneeseen, jos oltaisiin remontoimassa. Työkaveri laittoi makuuhuoneeseen äskettäin maton ja on myös tyytyväinen.

    Nykyisin matot ovat kehittyneet paljon siitä, mitä ne joskus olivat. Meidän matto on samaa kuin mitä toimistotiloissa käytetään. Hylkii likaa hyvin, eikä pölise. Jos joku kohta menisi jostain syystä pahasti likaiseksi, voi likaisen kohdan vaihtaa. Palat tulevat isohkoissa neliöissä ja meillä jäi niitä muutama yli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.