Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Minne seuraavaksi? Alennuskoodi lukijoille

Kaupallinen yhteistyö: Apollomatkat

Juuri kotiuduttiin Turkin reissusta. Mietinkin tässä jo, että mitä seuraavaksi tai itseasiassa seuraava reissu onkin jo buukattu syyskuulle. Lähdetään perheen kanssa Kreikkaan. Lasten kanssa matkustaessa helppous viehättää joka kerta enemmän ja enemmän. Nyt on saatavilla Apollomatkoilta suoraan Tampereelta lähteviä lentoja Kreikkaan. Voisiko oikeastaan enään paremmin olla asiat. Tampereen kenttä on vielä sen verran pieni, että siellä ei mene turhia aikoja ja  parkkipaikat on  ihan suoraan oven edessä.

Ei tarvi tulla bussi kuljetuksella parkkipaikalta laukkujen kanssa ja muutenkin kaikki hoituu todella nopeasti ja näppärästi. Ollaan käyty perheen kanssa Kreikassa useampia kertoja. Nyt vuorossa on Platanias, missä ei ollakkaan aiemmin käyty, muutakun nopealla piipahduksella. Kun perheen kanssa matkustetaan niin valitsemme aina sellaisen hotellin, missä on mahdollisimman paljon lapsille kaikkea. Kohde sekä hotelli valinnassa ajattelemme aina ensisijaisesti lapsia, sen vuoksi koska silloin matkustaminen ja itse matka on meille kaikille paljon mukavempaa.

Allasalue on aina todella tärkeä, että sieltä löytyy lastenallas. Plussana tulee  lasten leikkipaikka, mikä ollaan koettu todella hyödylliseksi.  Useissa hotelleissa on myös lapsille tarkoitettuja kerhoja, mutta meidän lapset on ollut vielä niin pieniä, että emme ole niitä sinne laittaneet, eikä niitä ikänsä puolesta edes otettaisi.  Kreikassa on tunnetusti hyvä ruoka, jotenka sitäkään ei tarvitse miettiä sen kummemmin. Ollaan myös todettu että lasten kanssa joko allinclusive tai puolihoito toimii aivan loistavasti. Siinä säästää ihan rehellisesti pitkän pennin varsinkin tällä porukalla.

Jos huvittaa voi käydä muualla syömässä, mutta aina on mahdollisuus syödä hotellilla. Lapset saattaa olla päivisin hieman poikki uimisesta ja touhumisesta, niin on ihan kiva, ettei aina tarvitse lähteä jonnekin. Voi vaan olla ja rentoutua. Mitä paremmalla tuulella lapset on, niin se on ihan kaikkien etu matkustaessa.

Viidellä hengellä on ehdottomasti meidän mielestä oltava suurempi huone. Kaikissa hotelleissa sitä ei ole saatavilla, mutta tässä kohteessa niitä oli tartjolla.  Useasti jos viisi henkeä matkustaa ja huone on tavallinen, silloin sohvasta, mikä on ainut istumapaikka tehdään yhden lapsen sänky ja huoneeseen tuodaan kaksi lastensänkyä lisää. Lisäksi meillä on aina mukana matkassa tuplarattaat ja yleensä kolme matkalaukkua. Hotellihuoneessa tulee kuitenkin vielä tässä vaiheessa vietetty paljon aikaa,  jotenka silloin sen pitää olla myös sellainen, että siellä mahtuu kävelemään niitten tavaroitten lisäksi ja lapsilla on tilaa leikkiä.

 

Koodi UMPPU100

Uudet varaukset aikavälillä 1.7.2018- 15.7.2018
-100 EUR/varaus, vain lento+hotelli.
Kaikki matkat Tampereelta Kreetalle lähdöillä 17.8 – 7.9.2018

Varaa matkasi täältä*

Heinäkuussa piipahdamme Pärnussa ja Syyskuussa on sitten tämä reissu. Kun katson näitä kuvia meidän reissusta niin pakko sanoa, että viikon yhdessäolo on jotain täysin ainutlaatuista ja korvaamatonta koko perheelle.Ne luo niitä muistoja lapsille yhteisestä ajasta ja myös siitä, että vanhemmat on jokaisessa hetkessä läsnä.  Päivät ilman aikatauluja on jotain niin siistiä.  Nyt teillä on mahdollisuus blogini lukijoina hyödyntää -100e alennus yllä olevasta linkistä. Ei tiedä vaikka osuttaisiin samalle reissulle. Mää koen, että matkustaminen antaa lapsille lisää rohkeutta. He näkevät samalla erilaisia kulttuureita ja oppivat muiden maiden tapoja. Reissut on myös oiva paikka opettaa ravintolakäyttäytymistä lapsille ja he oppivat maistelemaan paljon uusia makuja, vaikka usein se jättski on päivän paras juttu.

Lasten silmissä näkyy onnellisuus ja samoin meidän. Matkustus on mun harrastus, sekä intohimo, minkä olen opettanut meidän koko perheelle. Olen saanut itse lapsena matkustaa ja ne muistot on edelleen elävinä mielessä.

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Apollomatkat

6 kommenttia

 1. PäiviS kirjoitti:

  Voi kuinka ihania kuvia

 2. Jenni Maria kirjoitti:

  Hauskoja kuvia. Paras toi viimeinen ?

 3. sophie kirjoitti:

  Ihanaa matkustelua perheen kesken! Huomioni kiinnittyy myös siihen, että Vilillä tulee poissaoloja koulusta jonkun verran näiden matkojen vuoksi. Toukokuussa, syyskuussa…Onko koulu antanut ohjeistuista näistä? Itse ette ilmeisesti pidä sitä pahana?

  • primebody kirjoitti:

   Läksyt annetaan aina mukaan ja niitä tehdään joka päivä. Ei se tietenkään hyvä asia ole, mutta toistaiseksi koulu sujuu todella hyvin. Vilillä ei tule muita poissaoloja, koska hän ei ole esimerkiksi koskaan kipeä. Tottakai jos koulu ei esim ole hyvällä jamalla, niin sitten asiat mietitään uudelleen. Se on kuitenkin se tärkein asia.

 4. Stiina kirjoitti:

  Ihania kuvia ! Me käytiin toukokuussa plataniaksessa miehen ja 1,5v pojan kanssa. Kiva paikka oli, ja ruoka hyvää niin kuin kreikassa aina ! Elafonis ja palos (jos nyt nuin kirjoitetaan) on kuulemma näkemisen arvoisia paikkoja, molemmat siis mahtavia rantoja. Meillä vaan jäi käymättä kun poika nukkuu vielä suht pitkät päikkärit, mut suosittelen teille 🙂

 5. Minka kirjoitti:

  Halusin vain tulla toivottamaan ihanaa reissua teidän perheelle! Me oltiin juuri viikko Plataniaksessa pian 2-vuotta täyttävän lapsen kanssa 🙂 Kirjoittelin siitä postauksen blogiini, jos kiinnostaa käydä lukemassa: https://kaakaokermavaahdolla.blogspot.com/2018/06/viikon-loma-plataniaksessa.html

  Siellä oli kyllä otettu tosi kivasti huomioon lapsiperheet! Monissa ravintoloissa oli leikkipaikat ja lasten omat ruokalistat. Rannalla yksi lempipaikoistamme oli Kyano Beach Restaurant. Heillä on siis ravintola, jonka yhteydessä rantatuolit ja varjot ja myös siihen sai tilattua syötävää ja juotavaa. Kyanossa oli hyvä palvelu ja herkulliset aamiaiset ja ruoat. Vieressä vielä sopivasti ravintolan ja rantatuolien välissä lasten leikkipaikka! 😀

  Oi että, odotan kyllä innolla teidän lomakuvia ja tunnelmia sitten täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.