Hae
Prime Life by Umppu

Juhannus ulkomailla. Miksi?

Meillä on muutama oikein onnistunut päivä takana.  Ai että kyllä se loma on ihmisen parasta aikaa. Ei ole mihinkään kiire ja saa nauttia ajasta. Parasta tässä olla yhdessä perheen kanssa. Meillä on antaa lapsille aikaa 24 tuntia vuorokaudessa ja niin paljon syliä kun kukakin haluaa. Ollaan  uitu kaikki päivät. Iltaisin ollaan oltu yhdessä leikkipuistossa tai muuten vaan leikitty ja touhuttu. Lapset todella nauttii tällä lomalla ja niin myös me aikuisetkin. Hotelli on todella kiva ja voin suositella sitä lämpimästi lapsiperheille ja miksei pariskunnille. Lapset on huomioitu täällä hotellissa todella hyvin. Ruokaan oikein hyvää ja altaat on aivan täydelliset ja vesi lämmintä, että jopa minä viihdyn altaassa.  Jos mietitään että olisin Suomessa juhannuksen. Todennäköisesti värjöttelisimme litimärkään sääksien syömänä grillikatoksenssa, syöden kylmää ruokaa. Voihan sen toki niinkin viettää, mutta lajin helppous viehättää.

Vaihtoehtona viettää ulkomailla juhannus on todella jees. Me ollaan tehty sitä kaksi kertaa putkeen ja tuskin tämäkään jää viimeiseksi. Siihen ei ole oikeastaan mitään muuta syytä kuin epävakaa sää. Haluan että meillä on mahdollisuus nauttia lasten kanssa ihan sellaisista tavallisista asioista kuten vaikka uimisesta. Suomessa järvivesi on niin kylmä ettei siinä pysty edes olemaan. Vaikka tykkään mökkeilystä niin teen sitä mieluusti sillon, kun keli on kohdallaan. Näistä kuvista voi aistia sen kuinka ihanaa meillä täällä yhdessä on. Mennään päivät lasten ehdoilla eteenpäin. Syödään jätskiä juuri niin paljon kuin huvittaa ja syödään sillon kun  on nälkä. Muuten lillutaan  altaassa ja nautitaan toisistamme.

Se tavallinen arjen hektisyys ei näy lomalla ollenkaan ja sen huomaa ihan meistä jokaisesta. Huomaan myös itsestäni kuinka paljon rennompi olen ja kuinka paljon mulla on enemmän energiaa antaa lapsille. Myös lapset huomaavat sen. Täällä hotellissa on niin paljon tekemistä ja tämä on ensimmäinen kerta kun sanoin jopa Juusolle ääneen, että voi olla että meidän ei tarvitse koko loman aikana poistua tästä hotellista kertaakaan

 

Päivällä on niin lämmin, että olisi jopa vähän tyhmää lähteä kiertelemään jonnekin kaupungille ja työnnellä kuumassa kelissä rattaita, jos toinen vaihtoehto on lillua uimassa ja nauttia siitä lämmöstä. hotellilta löytyy tenniskenttä, biljardipöytiä, pelihalli, iso shakkilauta, todella kattava kauppa. On spa-osasto, parturia, kampaamoa, kauppaa, erilaisia  ravintoloita, lasten leikkipaikka vesiliukumäkiä ja vaikka sun muuta, mitä ihan kaikkea ei olla edes ehditty testaamaan. Hotellilta löytyy kaksi lähes täysin identtistä allasaluetta. Valitsimme niistä rauhallisemman, mikä on hieman lapsiystävällisempi. On ihanaa olla sellaisessa hotellissa missä lapset on laitettu etusijalle, koska silloin kaikki on niin paljon helpompaa. Hotellin ravintolassa lapsille oma pöytä, josta lapset saavat itse käydä hakemassa ruokaa.  Allinclusive oli aivan nappi valinta tälle reissulle. Onneksi loma on vasta aluillaan ja meillä on vielä monta monta päivää aikaa touhuta yhdessä. Vain jo nyt suositella tätä hotellia ehdottomasti lapsiperheille. On ihana nauttia tästä todella lämpimästä kelistä ja olla vain.

Vaikka matkan  lähtöpäivä useesti onkin hyvin raskas perheen kanssa ja pienten lasten kanssa, niin silti perille päästettyä se unohtu täysin. Lomareissut  perheen kanssa luovat niitä mahtavia muistoja lapsille ja aivan ainutlaatuisia kokemuksia. On ihana kun lapset saavat mennä  juuri niin paljon kuin haluavat. Sitä on  myös aivan ihana vanhempana katsella. Suosittelen kaikille matkustamista ehdottomasti.

Lue edellinen postaus: Nais asiakkaista kieltäytyvä parturi voi joutua oikeuteen

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.