Hae
Prime Life by Umppu

No nyt on kuumaa!

Nyt se on vihdoin ulkona Golw by Prime collectioni 2018.  Saimme mahdollisuuden toteuttaa yhteistyössä Simin kanssa uuden collectionin kuvaukset. Halusimme jokainen tuoda esille oman näkemyksemme tämän hetken hiusmuodista. Teemme liiketyössä  hyvin paljon pitkähiuksisia asiakkaita ja pitkiin hiuksiin on välillä hieman haastavaa keksiä erilaisia lookkeja. Nyt halusimme haastaa itsemme ja käyttää mielikuvitusta siten, että luomme sellaista tyylejä mitkä poikkeavat sitten normaalista liike työstä, mutta sopivat kuitenkin street muotiin. Jokainen sai toteuttaa mallinsa omalla haluamallaan tavalla ja käyttää luovuutta. Pitkään on jo puhuttu että kihara tulee muotiin. Se ei silti tarkoita sitä että kyseessä olisi permanentti. Meillä on onneksi tällä hetkellä saatavilla hyvinkin paljon erilaisia kiharatyökaluja, millä voimme luoda upeita kampauksia arkeen sekä juhlaan. Meistä jokainen on ammatiltaan parturi-kampaaja ja teemme myös meikkejä. Jokainen lookki on kokonaisuudessaan jonkun henkilökohtainen näkemys kesän trendeistä. Halusimme hieman leikitellä hiuksilla ja tehdä niin erilaisia pintoja. Glow by Prime on meidän neljäs oma collection minkä me toteutimme.

Look by Vilma Iso-Horvelä

Look by Vilma Iso-Hirvelä

Look by Hanna Tyrmi

Look by Vilma Iso-Horvelä

Look By Vilma Iso-Horvelä

 

Look by Umppu

Look By Hanna Tyrmi

Look by Umppu

Look By Vilma Iso-Hirvelä

Look by Umppu

Look By Umppu

Look by Hanna Tyrmi

Look By Hanna Tyrmi

Look by Umppu

Look by Hanna Tyrmi

Look by Hanna Tyrmi

Kuvauksissa on mahtava päästä haastamaan itseään, sillä joka kerta ne opettavat jotain uutta. Kuvaus lookkien tekeminen on ihan erilaista, kun esimerkiksi arki kampaaminen. Seuraamme jatkuvasti muodin trendejä ja imemme vaikutteita maailman catwalkeilta. Toteutimme mallien värjäykset  Simin väreillä ja viimeistelimme ne Balmainin  hiustuotteilla.  Balmainin hiustuotteet sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen, sillä ne ovatkin alunalkaen luotu catwalkien taakse. Hiukset on meidän intohimomme ja teemme paljon yhdessä töitä tiimini kanssa.  Siksi meistä koostuu mahtava jengi.  Tämä ei suinkaan jää tähän, vaan pian on tulossa lisää upeita hius luomuksia. Seuraavalla kerralla nähdäänkin vähän enemmän värikkyyttä hiuksissa. Olemme yhteen hioutunut tiimi ja meillä on todella hauskaa töissä. Se näkyy myös mielestäni työilmapiiristä sekä koko konaisuudessa ja tietenkin asiakaspalvelussa. Tässä on vielä video meidän kuvauspäivästä.

Nämä kuvat kuvasi Reija Vilmi

7 kommenttia

 1. madde kirjoitti:

  Pakko saada nuo kikkurapäisen pitkähiuksisen mallin korkkarit mistä ne on?

 2. Nimetön kirjoitti:

  Mitä laitetta suosittelet kiharoiden tekoon? Entäs käsittely ennen ja jälkeen kiharruksen?

 3. rov kirjoitti:

  Hei Umppu,

  Blogiasi ja mielipiteitäsi on todella kiinnostavaa seurata. Näin toivepostauksena olisi mukavaa lukea siitä, millaiseksi koet hyvän ja huonon valmentajan. Olethan itse ollut sekä valmennettava että valmentaja, joten sinulla voisi olla näkökulmaa aiheeseen. Jäin itse pohtimaan aihetta katsottuani Yleltä dokkarin Venäjän rytmisen kilpavoimistelun maajoukkueen valmentajasta, joka oli varsin persoonallinen metodeissaan, kutsuen valmennettaviaan mm. lehmiksi ja tyhmiksi. Toisaalta Venäjältä tulevat maailman huiput tässä lajissa, joten jotain kai ne siellä tekevät oikein …

  • primebody kirjoitti:

   Joo mää katoin sen dokkarin. Venäjällä on vähän eri meininki kun täällä, mutta ihan hyvä postaus aihe!

 4. Katri kirjoitti:

  Ihania lookkeja! Tossa on vähän ”jokaiselle jotakin” eli on luonnollisempaa ja sähäkämpää. Mun mielestä se on tosi hyvä! Kyllä toi sun loihtima kihara valkoasuisella naisella on vaan NIIN upea. Huh miten kaunis nainen!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.