Hae
Prime Life by Umppu

Toivepostaus!

 • Toivepostaus: ihon hoidosta.  Mulle tulee lähes päivittäin kysymyksiä kuinka hoidan ihoani instagramin ja ajattelin siitä nyt hieman kertoa teille. Moni voi ehkä kuvitella, että hoidan ihoani todella huolellisesti. Se ei todellakaan pidä paikkaansa. Arjessa mulla on yleensä noin 5 minuuttia aikaa laittautua. Siinä ajassa teen meikin, laitan hiukseni ja vaihdan vaatteeni. Eli meikkiin jää keskimäärin noin 3 minuuttia aikaa. Se on niin rutiininomaista, että se sujuu todella nopeasti. Pakko kyllä myöntää että arki meikkiin en juurikaan panosta. Se on vaan semmonen nopee sutasu.Käyn kasvohoidossa säännöllisen epäsäännöllisesti. Viimeksi minulle tehtiin Petite Cabinetissa Hydra peeling kasvohoito. Se tuntui todella mukavalta kasvoille (sen ajan minkä muistan päiväuniltani). Ei mitään ylimääräistä nyppimistä. Iho on tuntunut todella hyvältä ja raikkaalta sen jälkeen.  Hoito poistaa kasvoilta ikääntymisen merkkejä. Se myös auttaa ihon pigmenttimuutoksiin, mitkä on multa hormoonimuutosten poistumisen myötä onneksi vähentynyt radikaalisti. Iho on muutenkin paljon kirkkaampi. Musta tuntuu että tällä hetkellä kasvoni tarvitsevat eniten kosteutta. Kun iho ja minä itse vanhetaan, vähenee kollageenin tuotanto. Samalla se myös hidastuu. Syön päivittäin kollageeni jauhetta mikä auttaa ihon kynsiin ja hiuksiin. Uskon että sillä on yksi suuri merkitys hyvään ihoon.Tykkään käydä kasvohoidoissa, mutta aika on välillä aika rajallinen mitenkä sinne ehdin.  Välillä minulle tehdään kunnon puhdistus, missä kaivetaan kaikki epäpuhtaudet pois.  Kun sitä kotona jaksaa ylläpitää niin iho pysyy hyvässä kunnossa. Mulla on nuorena ollut todella paljon finnejä, mikä usein kuuluu siihen ikään. Jossain aikuisiän liepeillä finnit jäivät kokonaan pois, eikä niitä ole sen jälkeen tullut. En jaksa liikaa hinkata ihoa, koska sekään ei ole hyväksi.  Puhdistan meikin lähestulkoon aina meikinpoistoliinailla tai hätätapauksessa babyvaipseilla. 

  Suihkussa käytän vaahtoavaa puhdistusnestettä kasvoille ja puhdistan sen aina konjakkisiellä. Käytän iltaisin yövoidetta ja välillä siihen lisäksi seerumia. Aamuisin päivävoidetta. Olen koittanut opetella käyttämään silmänympärysvoidetta huonolla menestyksellä. Se ei vaan jotenkin sutomatisoidu millään.

  Kun ihon  on kunnolla kosteutettu niin meikkikin näyttää paremmalta. Se on helpompi levittää, eikä se jää jokaikiseen uurteeseen, mitä kasvoistani  tällä hetkellä elämänvaihetta löytyy. Käytän vähintään kerran viikossa erilaisia naamioita. Välillä vähän kosteuttavaampaa fleecenaamiota, puhdistavaa naamiota ja lisäksi kuorin kasvojani kerran tai kerran kahdessa viikossa. Kuorien jälkeen on aina erityisen tärkeä kosteuttaa ihoa kunnolla.

  Yksi asia mitä pidän myös todella tärkeänä on puhtaat meikkisiveltimeen. Et vaikka ne ovat vain minun henkilökohtaisessa käytöss,ä niin silti koen että jollei niitä puhdista säännöllisen tasaisesti, muhii niissä jos jonkin näköisiä bakteereja. Käytän useasti meikkisiveltimien puhdistukseen joko marcelsaippuaa tai ihan fairia.. se irroittaa parhaiten rasvan siveltimistä.

  Mulla ei ole mitään tiettyä meikki sarjaa mitä käytän. Rakastan käydä shoppailemassa Sephoralla aina ulkomailla. Olisi ihanaa jos liike tulisi myös tänne Suomeen. Mulla on käytössä paljon Sephoran omia tuotteita,  Anastasia Beverly hillssiä, Nyxin meikkejä, Huda beauty on myös yksi suosikeistani ja olen myös pikkuhiljaa löytänyt Kat von D meikkisarjan. Laadukkailla meikeillä saa hyvän meikin aikaiseksi.

  Nyt kun on kesä ja ulkomaan reissua on tulossa niin sen haluan vielä sanoa omasta ihon hoidostani, että käytän aina kasvoilla 50 suojakertoimella olevaa aurinkovoidetta, missä on myös päivävoide samassa. En ota juuri koskaan kasvoille aurinkoa. Käytän aina aurinkolaseja ja jonkinlaista lippaa kasvoilla. Kasvojen iholle pahinta on aurinko, vaikka päivettynyt iho näyttääkin hyvältä, niin seuraukset voivat olla muutaman vuoden päästä ryppyisent kasvot. Moni nuori ei ota auringonoton riskejä kuuleviin korviin ja katuu niitä vanhempana.

  Mulle on myös tehty shadow kulmat (Miia) ja volumeripset (Kati) Tampereen Studio Småssa, mikä helpottaa mun elämää ja aamuja todella paljon.


 • Lue edellinen postaus: Pilaako lapset urahaaveet?

  Kuvat Noora Näppilä

Mekko House of Brandon*   koodilla UMPPU20 saat -20% alennusta 30.6.2018 asti.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.