Hae
Prime Life by Umppu

Pakaratreeni vai potkut?

Kiinnostaako ihmisiä tosissaan peppu treeni niin paljon, että se on kiinnostavimpia aiheita täällä meidän portaalissa kuulemma.? Ilmeisesti hanuri näyttelee aika suurta roolia ihmisten elämässä tänä päivänä. Sanon näin heti alkuun, että tämä blogi alusta ei ole fitness alusta, vaan tänne mahtuu ihan kuka tahansa bloggaamaan.   Mua ärsyttää että kirjoitan tasaisin väliajoin asiasta, että minkälaisia blogeja fitfashioni portaalin alle kuuluu. Mulla on itselläni takana kohta jo kahdeksan vuotta blogin kirjoittamista. Olisihan se jo kummallista jos jatkaisin niitä samoja juttuja vuodesta toiseen. Esimerkiksi kuinka olen aamulla saanut 30 grammaa kaurahiutaleita ja lounaaksi parsaa ja kanaa. Lisätään siihen vielä jäätävä pakara treeni kylkeen.

Mun mielestä on todella normaalia, että esimerkiksi 20:n-30:n ikävuoden paikkeilla elämä muuttuu. Eletään mahdollisesti parisuhteessa, hankitaan asunto ja mahdollisesti lapsia.  Toisilla ei ja toisilla muuttuu. Itsellä se on tietyllä tavalla muuttunut hyvinkin radikaalisti. Minusta on tullut Fitness pimbosta kolmen lapsen perheen äiti.

Olemme saaneet palautetta siitä että kukaan ei jaksa lukea perheisiin liittyviä postauksia täällä FF. Ketään ei kiinnosta meidän raskausaika tai vauvoihin liittyvät höpinät, saati perhe asiat. Fit Fashion on kuulemma fitness portaali, mistä etsitään treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin liittyviä postauksia. Me äidit emme kuulemma ole kovinkaan kiinnostavia, eikä kukaan jaksa lukea meidän juttuja. Palataan nyt hieman ajassa taaksepäin. . . .

Sillon kun Fit Fashion on perustettu, oli meneillään Fitness ilmiö. Se oli asia mistä puhuttiin jatkuvasti joka paikassa ja se kiinnosti alkuun lähestulkoon kaikkia. Ja totta että silloin Ff portaalissa bloggasi oikeastaan vain sportti blogeja, mutta blogeja taisikin olla ehkä kymmenen. En sitä sano etteikö olisi hyvä olla kiinnostunut treenaamisesta ja muuten terveellisistä elämäntavoista. Mistä vaan löytyy aivan älytön määrä nykypäivänä tietoa netistä. Fitness ilmiönä on kuitenkin jo aikalailla hiipunut ja tilalle on tullut vaikka mitä uusia trendejä. Ja jos ollaan ihan rehellisiä, niin kunka moni mun lukijoista jaksaisi lukea viikottain vaihtuvaa pakaratreeniä?

Pitäisikö mun sitten muuttaa mun tyyliäni? Mitä jos läväyttäisinkin yhtäkkiä postauksen: että jäätävä pakara treeni. Varmaan suurin osa mun lukijoista ajattelisi, että nyt se on lopullisesti seonnut. Pakara treeni ei tällä hetkellä näyttele minkäänlaista roolia mun elämässä jotenka siksi en siitä kirjoita., vaikka toki sekin on yksi lihas mitä olen Fustrassa treenannut vuoden päivät.

Musta on ihanaa että meillä on täällä portaalissa erilaisia bloggaajia. Ihan varmasti jokaiselle lukijalle löytyy jotain mielenkiintoista. Siinä missä Fit Fashion vanhenee, niin vanhenee myös blogaajat ja meidän elämät muuttuu. Meillä tulee perheenlisäystä arvot muuttuu ja elämäntavat muuttuu. Antakaa meidän muuttua ja jos tietyt aiheet ei kiinnosta, niin silloin kannattaa etsiä uusi blogi.

Mä en itse lue ihan hirveesti blogeja, mutta aina kun nään jonkun mielenkiintoisen otsikon klikkaan sitä. Musta on ihanaa että Suomessa on vielä blogeja jotka uskaltavat olla rohkeita ja kirjottaa blogia omalla tyylillään välittämättä siitä mikä on tämän hetken trendi. Mä tietyllä tapaa taistelen sitä vastaan että koittaisin tehdä blogistani mahdollisimman kaupallisen, koska uskon että se veisi mun kirjoitus innon kokonaan pois. Mä haluan olla ihan vaan mä Umppu Tampereelta.

Jos mun postauksia luetaan kuukausittain satojatuhansia kertoja, niin ehkä se kertoo sen, että sieltä löytyy myös jotain mielenkiintoista. Usein jos kirjoitan jotain parisuhteesta tai vaikka perheestä niin ne ovat kuitenkin loppupeleissä hyvinkin suosittuja postauksia. On erilaisia blogeja ja jotkut ovat selkeitä muotiblogeja tai vaikka kauneus blogeja. Mä en oikein osaa lokeroida omaa blogiani johonkin tiettyyn ryhmään. Tykkään kirjoittaa ajankohtaisista aiheesta. En niinkään muodista, mutta tykkään muodikkaista kauniista kuvista ja vaatteista.  kirjoitan paljon hiuksista, yrittäjyydestä, perheestä, matkustelusta, sisustamisesta ja oikeastaan aivan laidasta laitaan, mitä mieleen juolahtaa. Siksi en voi sanoa, että minun blogini edustaa jotain tiettyä aihepiiriä.

Jos jonkun mielestä blogini ei kuulu tämän portaalin alle, niin minnekkä se sitten kuuluisi? Mulla on täällä aivan mahtavat työkaverit. Me nähdään aina satunnaisesti tasaisin väliajoin ja meillä on tosi hauskaa yhdessä. Fit Fashionin bloggaajat ovat myös mun tuki ja turva täällä blogimaailmassa, koska me vedetään yhtä köyttä. Lukijalla on se valinta mitä haluaa lukea. Toivon että jatkossakin jaksatte mun juttuja seurata. Voin luvata että ainakaan pakaratreeniä ei ole luvassa. 

Mulla on teille lukijoille muuten pitkästä aikaa tarjota alennuskoodi House of Brandonille* Koodilla UMPPU20 saat -20%. Koodi on voimassa 30.6.2018 asti ja koodilla saa alennuksen koko kaupan valikoimasta. House of Brandon on oikeastaan se paikka, mistä itse hankin lähestulkoon kaikki vaatteeni. Plussana on todella nopea toimitus ja nopeasti vaihtuva mallisto. Pääset shoippailemaan TÄÄLTÄ*

Lue viikon postaukset:

Aivojen tyhjennys edessä

Mua ahdistaa alkoholi

Parisuhde umpikujassa

Mikä pidennys on boublehair

Koti myyty kolmessa päivässä

Mun jalat on kamalat

Kuvat Noora Näppilä 

-Umppu

6 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Siksi tätä blogiasi jaksaakin lukea kun olet ihan vaan Umppu Tampereelta 🙂

 2. V kirjoitti:

  En halua nipottaa, mutta kirjota vaan se pepputreeni yhteen! Hämmentävää, kun se on välillä erikseen ja välillä taas yhteen 😀

 3. Seffe kirjoitti:

  Lietsotko tahallasi eripuraa fitnessbloggareiden ja itsesi välille? Niin voisi tyhmempi luulla, kun nimittelet heitä esim. pimboiksi. Se on muuten bimbo 😀

 4. Mävaan kirjoitti:

  Monipuolisuuden vuoksi seuraan juuri sun blogia ja Monnan blogia. Aihepiirit on todella monipuolisia mutta lähes kaikki jollain tapaa oman elämäntilanteeseen sopivia ja kiinnostavia. Jatka ihan vaan Umppuna Tampereelta ja kiitos siitä 🙂 Ps: En ois varmaan ikinä alkanut lukemaan sun blogia jos se ois pelkkää kaurahiutalepakarapakaraa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.