Hae
Prime Life by Umppu

Mikä pidennys on doublehair?

Muutin liikkeni konseptia vuoden vaihteessa Balmain prestige salongiksi. Kaikki ei voi muuttua meidän alalla kerralla, vaan moni asia tapahtuu pikkuhiljaa. Olen tehnyt pidennyksiä jo ihan kouluvuosilta asti. Ensimäiset tehtiin kuumaliimalla hiusnauhaa leikaten… ai niin… sitä ennen oli ne fänsit pikkuletit ja nuudelipidennykset.. Tällä hetkellä teen suurimmaksi osaksi Mago pidennyksiä ja teippipidennyksiä. Kun Balmain tuli taloon, niin samalla tarjoutui paljonkin uusia juttuja ja mahdollisuuksia. Balmainin tuotesarja on suht suppea, mutta en ole kokenut tarvitsevani muita tuotteita. Siinä on ne mitä tarvitsen.

Teen paljon pitkiä hiuksia ja tämä sarja sopii niille aivan täydellisesti. Toki siitä löytyy tuotteet myös lyhyille hiuksille.  Tutustuminen uusiin tuotteisiin vie aina hetken aikaa ja sen oppii vain käyttämällä. Mun päämääräni on tehdä asiakkaille upeita ja kauniita hiuksia ja vaikutta sitä kautta heidän elämään. Ette tiedäkkään kuinka suuri merkitys uusilla hiuksilla voi asiakkaalle olla. Uutena asiana Balmain toi myös Suomeen Doublehair pidennykset. Monia varmasti kiinnostaa mikä se on ja haluan kertoa siitä ehdottomasti teille.

Before

After color

Doublehair on  pidennys, missä asiakkaan hiuksiin kiinnitetään hiusnauhaosioita microringien avulla. Jokaiseen osioon tulee 5 kiinniketta. Pidennykset on noepa laittaa ja poistaa. Yksi paketti sisältää 3 osioo, joista yksi on leveämpi ja tarkoitettu niskaan. Yhdellä paketilla  saa jo todella hyvän tuuhennoksen. Kahdella paketilla saa jo hyvinkin paksun ja runsaan näköiset hiukset. Doublehair ei ole ihan tavallinen pidennys. Se on suunniteltu oikeastaan antamaan hiuksiin kuohkeutta ja voluumia. Sillä ei ole tarkoitus tehdä lyhyestä hiuksesta pitkää, vaan se on suunniteltu puolipitkään hiukseen. Se on pituudeltaan 40cm.

Doublehair kestää hiuksissa noin 4-8 viikkoa, jonka jälkeen se irroitetaan ja kiinitetään uudelleen. Hiuksia ei tarvitse pitää jatkuvasti, vaan niitä voi pitää esimerkiksi vain juhlakautena. Jos jotenkin sitä kuvailisin kuluttajan näkökulmasta selkeämmin on se tavallaan klipsipidennyksen tyylinen pidennys ilman klipsiä. Samaa hiusta voi hyvin hoidettuna käyttää jopa vuoden.

Doublehair on hellävarainen hiuksille, sillä microringit eivät vaurioita hiusta. Niiden sisällä on silikonirengas, mikä estää hiusten katkeilun. Kai te tiesitte, että kaikista kuluttavin materiaali hiuksille on metalli.? Tiedän paljon ihmisiä, jotka käyttävät jatkuvasti klipsipidennyksiä. Osa ei edes tiedosta, että ne ovat hiuksille todella kuluttavat. Sellaisessa bile käytössä ne on vielä ihan toimivat.

Musta on ihan mahtavaa että saamme kokoajan uusia työkaluja ja tuotteita, millä voimme palvella jokaisen asiakkaan tarpeita. Nyt kun olen hetken päässyt testailemaan Balmainin pidennyksiä, niin olen kyllä ollut todella tyytyväinen niiden laatuun ja helppouteen.

Näitä pidennyksiä on myös miellyttävä tehdä, kuten esimerkiksi Magoja, koska niihin ei lisätä mitään ylimääräistä. Ei ole teippiä, liimaa eikä sinettiä. Mitä enemmän on valinnanvaraa asiakkaalla ja meillä, niin voimme tarjota aina parhaan vaihtoehdon personoidusti asiakkaalle. Näissä kuvissa toteutin asiakkaalle hentoihin hiuksiin Doublehairit. Käytimme yhteensä 4 osiota, eli hieman reilun puntin hiusta. Kaksi osioo niskaan ja yhdet sivuille.

Hiukset värjättiin kauttaaltaan ja tuuhennettiin. Lopputulos oli todella luonnollinen. Pidän siitä, että Doublehair on myös latvasta suht vahva, koska sinne asiakas yleensä myös haluaa tuuheutta. Olin taannoin  Simin tehtaalla  (mikä maahantuo Balmainia) kuvaamassa kampaajille koulutusvideota juurikin tästä doubhair pidennyksestä. Tässä pikkuhiljaa lähtee tämä kouluttajankin työ etenemään. Hitaasti, mutta varmasti.

Doublehair pidennykstä on nyt saatavilla meiltä Primestä. . Meille voi myös varata veloituksetta pidennyskonsultaation, missä voimme yhdessä suunnitella pidennyksen, juuri sinulle sopivaksi. Konsultaatio ei velvoita sinua vielä mihinkään. Käynnini yhteydessä voimme varata ajan itse pidennykselle halutessassi. Veloitamme 50% palvelun hinnasta etukäteen ja loput sen jälkeen, kun työ on valmis. Meillä pidennyshinnastoon kuuluu aina mukaan hiusten värjäys ja leikkaus. Sillä takaamme asiakkaalle paremman lopputuloksen. Doublehair yhdellä puntilla värin kanssa on 475e ja kahdella puntilla 715e. Huolto värin yhteydessä 35e ja ilman väriä 75e/h.

Hiukset voi joka kerta kiinnittää hieman eri kohtaan milloinka se rasittaa omia hiuksia aivan minimaalisesti. Kun nämä tuli niin tein yhdella asiakkaalleni testiksi doublehairit. Me olemme huoltanut niitä nyt useamman kerran ja asiakas on todella tykästynyt niihin. Tässä vielä siitä muutama kuva.

Painotan vielä, että näillä doublehair pidennyksillä/tuuhennuksilla ei haeta pituutta vaan vouluumia ja täydennystä omiin hiuksiin. Pituutena on ainoastaan 40cm. Hiuksille tulee 6kk takuu silloin, kun hoidat niitä Balmainin tuotteilla ja käytät niille suunniteltua pidennysharjaa.

Lue edellinen postaus: Koti myyty kolmessa päivässä

-Umppu

2 kommenttia

  1. Sandria kirjoitti:

    Moi Umppu! Tiedätkö saako noita Helsingin seudulla mistään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.