Hae
Prime Life by Umppu

Mun jalat on kamalat

Seisomatyötä tekevänä jalkani on todella kovalla rasituksella päivittäin. Seisoma tunteja saattaa päivän aikana tulla hyvällä säkällä 14 tuntia. Kävin ennen säännöllisesti jalkahoidossa kerran kuukaudessa, mutta jalkahoitajani jäätyä eläkkeelle en ole vaan saanut aikaiseksi etsiä uutta. Ajan puute on myös sellainen mikä veroittaa. Kesällä on ihanaa, kun kengät kevenee ja jalat saa hieman happea. Mun jalat tosin on niin kamalat, ettei ne kestä katseita. Kauneudenhoitoalalla työskennellessä olisi lähestulkoon rikos näyttäytyä näin epäsiisteillä kantapohjilla.

Sain testaukseen May Beautyn The Fantastic foot maskin. Tämä oli mulle aivan pelastus, koska voin tehdä itse itselleni jalkahoidon kotona telkkaria katsellessa. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä. Jalat laitetaan lämpimään veteen 10-15 minuutin ajaksi. Jalkakylpy pehmittää hieman ihoa, milloinka jalkanaamiosta saa parhaan hyödyn irti. Jalkakylvyn jälkeen jalat kuivataan.

Foot mask paketissa on kaksi naamiota molemmille jaloille. Ne ovat vähän kuin muoviset sukat. Maskipussin pää leikataan saksilla auki ja sujautetaan jalkaan.  Nilkan kohdalla on teippi, millä naamion saa kiristettyä tukevasti nilkkaan. Itse laitoin siihen vielä sukan päälle, jotta sain naamion napakammin jalkaan ja se myös edesauttaa naamion imeytymistä paremmin.

Naamio tuntuu jaloissa miellyttävän viileältä ja raikkaalta. Naamio saa vaikuttaa noin kaksi tuntia, jonka jälkeen se poistetaan ja huuhdellaan jalat. Ei kannata ihmetellä vaikkei muutamassa päivässä tapahdu mitään, sillä naamio alkaa vaikuttamaan nähtävästi vasta 4-7 vuorokauden kuluttua. Tässä välissä kannattaa toistaa jalkakylpyä säännöllisesti, sillä se edesauttaa parasta mahdollista tulosta.

Kun jalat alkavat kuoriutumaan, saattaa ne hetkittäin näyttää jopa hieman härskeiltä. Itse tykkään pitää sen aikaa sukkia, koska jaloista lähtee yllättävän paljon kuollutta ihosolukkoa. Pikkuhiljaa tulokset alkavat näkyä ja kuivan ihon alta alkaa näkymään aivan täydellisen pehmeä iho. Tämä tuote on aivan uskomaton ja lopputulos on huikee. Itse suosittelen hoidon ylläpitoon joka ilta rasvaamaan jalat kunnolla, ettei ne pian muistuta jälleen lähtötilannetta.

 

Nyt Suomessakin saamme nauttia ihanista ja upeista keleistä. Se on huomattavasti mukavempaa tehdä kauniilla jaloilla ja huolitellummalla. Naamio poistaa jaloista kovettumia. Samalla se hoitaa halkeemia ja bakteereja jaloistasi. Parhaana puolena se tekee jaloista yhtä pehmeät kuin vauvalla. Tästä löyty aivan uskomaton pelastus ainakin mun kiireiseen arkeen. Se mikä kannattaa muistaa, että naamion käyttö kannattaa ajoittaa vaikka muutama viikko ennen haluttua ajankohtaa, ettei pahin kuorintavaihe ole meneillään, juuri esimerkiksi juhlissa.

Koodilla umppufoot saat -30% prosenttia ostoksestasi. Tämä on myös loistava lahja idea. Klikkaa täältä ostoksille! Koodi umpeutuu 10.07.2018!

-Umppu

 

5 kommenttia

  1. MH kirjoitti:

    Kokeilin mutuamia viikkoja sitten tuota maskia ja ärsytti kun omat kantapääni eivät kuoriutuneet kunnolla. Jalkapohjat muuten kuoriutuivat suhtkoht hyvin, mutta maltillisemmin kun olen muitten kuvista nähnyt. En tiedä sitten olisiko pitänyt antaa noiden olla jaloissa vielä kauemmin aikaa, nyt pidin liki kaksi tuntia.

  2. Koppurajalka kirjoitti:

    Kokeiluun menee! Mulla on vielä karseamman näköiset kantapäät. Aina jalkahoidon jälkeen ne näyttää hyvältä – jonkin aikaa. Jalkahoito kuitenkin maksaa ja näitä pusseja kyllä kokeilen. Hintaa pitää googletella.
    Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.