Hae
Prime Life by Umppu

Kuka pervo tallentaa mun kuvia?

Kun teet työtä missä esiinnyt somessa. Olet sitten bloggaaja taikka instagram tähti, niin sen mukana tulee aina välillä vähän eriskummallisia asioita. Olen jo pitkään miettinyt että minkä takia esimerkiksi minun kuvia tallennetaan instagramissa. Mihinkä ne tallennukset päättyy ja kuka niitä ylipäätänsä tallentaa ja miksi? Joitain kuvia on tallennettu kymmeniä kertoja.

Aloin oikein miettimään asiaa hieman tarkemmin yksi ilta, kun mieheni sanoi että: Oletko huomannut tämän? Hänellä oli tullut instagramiin uusi seuraaja, joka seurasi vain häntä ja minua. Pakko sanoa ihan rehellisesti että se tuntuu jopa hieman pelottavalta. Miksi joku luo instagramtilin sen vuoksi, että voin seurata minua ja miestäni. Ilmeisesti hän ei sitä kehtaa/halua tehdä omalla profiilillaan.. Sekin hieman kummastuttaa.

Toki saatan itsekin välillä tallentaa jotain kuvia Instagramista, mistä inspiroidun.  Ne saattaa olla jotain sisustuskuvia, hiuskuvia tai vaikka jokin vaate, tai laukku, mutta ne kuvat mikä minusta on eniten tallennettu ei ole mitään näistä. Toisaalta jokainen kuka kuvia nettiin laittaa niin pitäisi tiedostaa se, että niitä ei sieltä koskaan saa pois ja ne voi itse asiassa päätyä ihan minne vaan.

Ensimmäinen mielikuva mulla on aina tietenkin se että se on varmasti joku ”pervo”, mutta toisaalta niin kauan kun en itse tiedä kuka se on niin se ei sinänsä vaikuta mun elämään. Kunhan mietin.

Mun mielestä instagram on toisaalta aika erikoinen paikka. Tykkään siitä tietyllä tapaa sen positiivisuuden takia. Sielä harvoin törmää mihinkään kovin negatiiviseen ja ihmiset usein laittaa kuvia, mistä itsekkin tulee iloiseksi. Mun seuraajissa suurinosa on naisia, joita on yli 80 prosenttia. Ne ovat ikähaarukaltaan suurimmaksi osaksi 25-37 vuotiaita. Musta se on tietyllä tapaa todella jees. Uskon että mua seuraa sellaiset ”todelliset” seuraajat.

Monilla nuorilla naisilla, joilla esimerkiksi kuvat on eri tyylisiä kun vaikka itselläni ja kaikki on mietitty hyvin tarkkaan saattaa seuraajat koostua suurimmaksi osaksi miehistä. Mää en itse haluaisi niin. Kokisin silloin olevani ehkä jollain tapaa jonkinlainen objekti. Varmasti myös se jos seuraajani koostuisi suurimmaksi osaksi vain miehistä, niin uskon että tekisi ehkä alitajuisesti sen että hakisin kuvilla fiilistä mitenkä näyttäisin mahdollisimman kuumalta ja kiinnostavalta. Voin sanoa rehellisesti että jos nainen sanoo minulle, että näytät kauniilta on mulle paljon merkittävämpää, kun että se on mies.

Ehkä ällöttävimpiä kommentteja on ne uuuu sexi, jotka saa enemmin oksennuksen kurkkuun, kun sellaisen hyvän fiiliksen. Mutta meitä on tosiaan moneen junaan.

Mää olin tänään koko päivän Turussa Vilin voimistelutapahtumassa poikien huoltajana. Lähdettiin jo aikaisin aamulla ja tultiin hetki sitten kotiin. Nyt on edessä viikonloppu ihan ilman mitään ohjelmaa. En oo yhtään katsonut minkälaista ilmaa on luvassa, jos sitä vois olla vaikka pihalla. Ja se mikä tekee viikonlopusta vielä kivemman on se, että mun ei tarvi siivota, koska meillä on ihan super siisti

Lue edellinen postaus: Kuinka tärkeää on mielenrauha?

Kuvat Noora Näppilä

Asu H&M

 

3 kommenttia

  1. V kirjoitti:

    Mä oon huomannut tallentavani vahingossa ihmisten kuvia samalla kun selaan instagramia oikeen käden peukalolla.. meni pitkään kun edes tajusin sellaisen mahdollisuuden olevan ja huomasin sitten et mulla oli jotain ihme kuvia siellä. Hyvä tietää jos ne näkyy käyttäjille, täytyykin tarkastella onko sinne tullut jotain taas 😀

  2. Jenni kirjoitti:

    Minäkin vahingossa oon tallentanut jotain kuvia kun selaimen instaa ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.