Hae
Prime Life by Umppu

Selluliitistä eroon!

Voihan selluliitti.Varmaan jokainen nainen kamppailee selluliittia vastaan. Sitä on lähestulkoon jokaisella. Varsinkin kun ikää alkaa kertyyn mittariin. Voiko selluliitille tehdä jotain? Selluliittiin voi vaikuttaa monellakin tapaa, kuten ruokavaliolla, runsaalla veden juonnilla, liikunnalla ja yksi minkä itse olen havainnut hyväksi keinoksi on LPG hoito,  missä käyn kerran viikossa Petite Cabinetissa.  Teen työkseni seisomatyötä ja saatan seistä päivän aikana 12 tuntia ja  joskus vielä enemmänkin,  kun lisätään kotihommat siihen päälle.  LPG (lue lisää) hoitoa pitää tehdä sarjahoitona. Tulokset on nähtävissä, mutta vasta useamman käsittely kerran jälkeen. LPG hoidossa laitetaan sukkahousua muistuttava kokovartalopuku päälle, jonka jälkeen  laitteella käsitellään koko vartalon iho läpi.

Nykyään kaikki valokuvat ovat niin käsiteltyjä,  että tuntuu ettei julkkiksilla, malleilla tai oiekastaan kenelläkään ei ole selluliittia. Itse ajattelen että olen jo sen ikäinen, että minun vartalossani saa näkyä jo hieman eletty elämä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö voisi tehdä asialle jotain. Minua on aina kiinnostanut kauneusala ja kauneudenhoito ja varsinkin nyt iän myötä vartalonhoito. Tuskin kukaan voin rehellisesti sanoa että rakastan omaa selluliittia tai en ainakaan minä voi niin sanoa, koska valehtelisin. Silloin kun selluliitti oli jaloissani pahimmillaa, niin iho oli jopa todella kipeä.

Jos saisin valita niin tietenkin valitsisin ihon, mikä näyttäisi samalta,  kun vauvan peppu.  Sileältä ja pehmeältä. Vaikka olen sinut oman vartaloni kanssa, niin se ei silti tarkoita sitä ettenkö voisi erilaisilla hoidoilla tai pieniä toimenpiteillä tehdä sitä vieläkin paremman ja upeamman. Kuitenkin kaikista tärkein asia on se, että viihtyy omassa vartalossa. En pidä selluliittista ja haluan sen pois.

Haluan kuitenkin tiedostaa sen, että olen nyt 35- vuotias. Olen synnyttänyt kolme lasta, enkä ole enään kilpaurheilija. Lapset jättää tietynlaisia merkkejä vartaloon, enkä kuvittelekaan että näyttäisin enää samalta, miltä  näytin 20 vuotiaana. Nainen voi olla myös kaunis ikääntyessään. Ikääntyä voi myös arvokkaasti. Vaikka itselleen voi tehdä erilaisia pieniä toimenpiteitä, niin  minä en silti allekirjoita sitä että esimerkiksi kasvot leikataan täysin  tunnistamattomiksi. Paras nuoruudenlähde on terveelliset elämäntavat ja onnellisuus.

On tiettyjä asioita mitkä vanhentavat meitä. Yksi esimerkiksi omasta kokemuksesta on liian vähän unta. Uskoisin että esimerkiksi  vuorotyö on sellaista jollain, koska ihmisellä ei ole normaalia arjen rytmiä ja nukutaan vähän miten sattuu. Myös aamusta iltaan auringon alla paahtaaminen vanhentaa todella paljon ihoa. Syitä on monenlaisia.  Itse enää juurikaan ota aurinkoa muuta kun ulkomaan reissuillaan, sillä tykkään siellä rentoutua lämmössä makoillen. Vaikka kuitenkin  tiedän auringonoton riskit ja sen että se vanhentaa ihoa

Kun kirjoitin aiemmin lihavuudesta niin tämä teksti liittyy tiettyllä tapaa siihen. Meidän jokaisen on opittava hyväksymään meidän vartalo sellaisena kun se on ja sitä kautta alamme tekemään alitajuisesti niitä parempia ratkaisuja. Omaa kehoamme ajatellen ja  omalla hyvinvoinnilla on niin suuri vaikutus omaan elämään. Olen huomannut sen itsekin. Silloin kun painoin enemmän koin olevani lihava ja ruma se vaikutti oikeastaan ihan jokaiseen asiaan minussa. En ollut oikeastaan tyytyväinen mihinkään. Moni asia on omalla kohdallani tapahtunut vähän niin kuin huomaamatta. 

Annoin keholleni aikaa palautua raskaudesta tai oikeastaan raskauksista. Siitä tulee oikeastaan nyt vuosi aikaa, kun lopetin imetyksen. Vuoden ajan olen tehnyt tätä muutosta, johonka voin olla todella tyytyväinen. Pikkuhiljaa kokoajan kohti parempaa oloa ja parempia valintoja. Teen silti kaiken omalla painolla. LPG on sellainen, mitä voin todella suositella, vaikkei se mitään rentouttavaa olekkaan, tässä selluliitti asiassa. Ei ole helppoa saada vartaloa takaisin samoihin mittoihin kuin ennen vauvan syntymää, koska naisen perimä säätelee rasvan varastoitumista. LPG:n avulla kudokset saavat takaisin kyvyn poistaa kuona-aineita, verenkierto kiihtyy ja veltostunut iho kiinteytyy. Menetelmä korjaa myös arpikudosta ja alun perin LPG-käsittelyä tehtiinkin arpien ja palovammojen jälkitilojen hoitoon.

Lpg-hoitomenetelmässä nostetaan kudoksia ylös alipaineen avulla, ja muokataan niitä erilaisilla patentoiduilla rullamekanismeilla. Hoidon vaikutustapa on mekaaninen ja se perustuu solustimulaatioon, joka etenee kudoksessa pinnalta syvälle ja paikallisesta laajalle alueelle.Rasvakudoksen käsittely LPG:llä perustuu rasvasolujen aineenvaihdunnan normalisoimiseen ja vilkastumiseen. Mekaanisen käsittelyn seuraksena rasvasolut vapauttavat ylimääräustä energiaa lihaksille ja rasvakudos pienenee.

Neule House of Brandon* Bikinit H&M

Kuvat Noora Näppilä

LPG
Tieteellisesti todistettu hoitomuoto paikallisille rasvakertymille.
Stimuloi verenkiertoa
Kiiinteyttää ihoa käynnistämällä kollageenin ja elastaanin luonnollista tuotantoa.
Keventää raskaalta tuntuvia jalkoja aktivoimalla laskimoverenkiertoa
Vähentää turvotusta ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.
Hoito vaikuttaa lihasten rentoutumiseen ja normaalin lihasjänniteksen palautumiseen.

Hoitoa käytetään urheilijoilla helpottamaan lihasten toipumista kovasta rasituksesta.

LPG-teknologia on patentoitu, ainutlaatuinen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä.

Voit varata Tiialle ajan tästä

-Umppu

4 kommenttia

 1. Terhi kirjoitti:

  Ja maksaa hunajaa☹️☹️

  • primebody kirjoitti:

   Jokainen voi päättää kuitenkin itse meneekö vai ei. Melkein jokaisen ”vaivan” hoito maksaa aina jotain. Kaikille ei ole samat asiat tärkeitä ja jotkut ei laita esimerkiksi ulkonäköön euroakaan. Sekin on ihan fine. Tässä vaan vinkki niille, jotka haluavat selluliitista eroon 🙂

 2. Maikki kirjoitti:

  Hei,

  Sinä kirjoitat auringon vaikutuksesta ihoon ja haluat välttää liiallista auringonottoa ihon ennenaikaisen vanhentumisen pelossa.
  Olenko ymmärtänyt oikein, että tupakoit?
  Sehän myös näkyy epäsuotuisasti ihossa.
  Voisitko tupakoinnista kirjoittaa blogitekstin?

  • primebody kirjoitti:

   Olin monta vuotta polttamatta, kunnes aloitin uudelleen. En missään tapauksessa sillä halua kerskua. Voin ehkä kirjoittaa sitten kun pääsen siitä taas eroon lopullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.