Hae
Prime Life by Umppu

Osta meidän asunto!

Nyt se meidän pikku kullannuppu on sitten myynnissä. Jos siis satut olemaan Tampereelta tai muuttamassa Tampereelle, niin tämä on ehdottomasti koti mikä kannattaa tsekata. Tarjolla on siis 5h+k jossa yhteensä 107 m2 kahdessa tasossa. Koti on meille kovin rakas ja haikein mielin siitä luovutaan. Joku saa tästä itselleen mukavan kodin.

Me ollaan pidetty siitä hyvää huolta ja remontoitu sitä oikeastaan koko sen ajan pikkuhiljaa, kun ollaan tässä asuttu. Värit ovat aika selkeät ja jos vaan tykkää mun tyylistä niin koti on muutovalmis. Talo on paritalo ja on osana taloyhtiötä. Asuinalue on todella lapsiystävällinen. Pihapiiristä löytyy paljon kavereita ihan jokaiseen ikävuoteen. Myös vanhemmille ;).. Koulu ja päiväkoti on aivan lähellä.

Me ollaan tykätty todella paljon asua täällä Hirvikalliolla. Pihapiiri on turvallinen ja rauhallinen. Paritaloja on kahdessa rivissä ja meidän rivi on taaempi. Se on ehdottomasti parempi, sillä meille ei kuulu mitään ääniä tieltä ja takapiha on metsään päin. Siinä saa ihan rauhassa touhuilla ja välttyä katseilta.  Aamukahvin saa nauttia rauhassa linnunlaulua kuunellessa, jos siitä edes pitää :). Pihaan paistaa myös kivasti aurinko melkein koko päivän.

Täällä on myös ihanat lenkkimaastot joissa pääsee ihastelemaan maalaismaisemaa. Kaupunkiin menee noin 10-15min autolla ja bussipysäkki on aivan vieressä. Puistoja on paljon ja uimarantakaan ei ole kaukana. Tässä kodissa ei siis ole mitään vikaa. Meidän touhuun ehkä liian pieni tähän elämänvaiheeseen. En siis käytännössä mahdu egoni kanssa kahteen tasoon.

 

Nyt siis ostohousut jalkaan ja asuntoa ostamaan. Musta on mahtava antaa asunto myyntiin sellaiselle ihmiselle kenellä homma sujuu. Leo Aalto Glikistä on juuri oikea mies tähän hommaan. Tykkään että asioista puhutaan rehellisesti ja suoraan. Luotan tässä hommassa alan ammattilaiseen kenellä on vuosien kokemus tästä hommasta. Välittäjällä on todella suuri merkitys asunnon myymisessä ja sen kanssa homma pitää luistaa just eikä melkein. Mää haluan että meillä on samanlainen visio asunnon myynnistä. Myös se että vaikka koti on mulle kuinka rakas tahansa, pitää välittäjän pystyä sanomaan jos sielä on jotain epäkohtia. Myös se että hinta pitää olla kohdillaan ja järkevä on tärkeä asia.

Voin siis todella lämpimästi suositella Leoa, jos olet myymässä asuntoasi. Glikin upea toimisto sijaitsee  Tampereen keskustorilla,. Tietysti mää toivon että meidän koti löytäisi nopeasti uudet asukkaat ja me saataisiin tämä meidän kuvio liikkeelle. Muuttaminen ei sinänsä oo mitään hääviä puuhaa näytöistä puhumattakaan. Varsinkin pienten lasten kanssa tulee vielä oikein ekstra haasteita. asunto ilmestyy myyntiin tuota pikaa, mutta jos mielenkiinto heräsi jo niin kannattaa olla nopea ja rimpauttaa Leolle.

Me lähdetään kohta ajelemaan kohti lentokenttää josta päämääränä on Tartu. Kannattaa laittaa mun ig seurantaan ja storiesin puoli. Sieltä voitte seurata realiajassa meidän touhuja. Me ollan 3 päivää Tartossa ja meille on suunniteltu ohjelma. Ihan mielenkiintoista lähteä, koska viime kerrasta on varmaan 15 vuotta aikaa, kun sielä olen käynyt.

 

Kuvat Glik Aalto photography/Maaret

18 kommenttia

 1. Riksu kirjoitti:

  Wau mikä asunto! Hyvällä maulla sisustettu ja remontoitu! 🙂

 2. Lallla kirjoitti:

  Pakko kyllä sanoa, että todella kaunis koti teillä!! 🙂

 3. Riina kirjoitti:

  Kaunis koti!

 4. Jenni kirjoitti:

  Niin kauniin näköistä! Muistelen sinun joskus instagramissa puhuneen tuosta ruokapöydästä. Pakko vielä kysyä, että mistähän noin kivoja pöytiä löytyy? 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Se on Ellokselta. Siitä löytyy kokonainen postaus kun selaat pari kk taaksepäin

 5. Kadi kirsch kirjoitti:

  Tartossa on ihanaa❤️❤️ Mun kotikaupunki?

  • primebody kirjoitti:

   Sielä on paljon lapsena vietetty aikaa voimistelun tiimoilta 🙂

 6. R kirjoitti:

  Kaunis koti! En yleensä pidä niin paljon mustavalkoisesta sisustuksesta, mutta teidän koti on jotenkin poikkeuksellisesti tosi kodikkaan näköinen. Ihanasti sisustettu 🙂

 7. Anniina kirjoitti:

  Teillä on tosi nättiä!

 8. Pipsa kirjoitti:

  Kaunis koti teillä! Mistä pikkuvessan seinällä olevat kukat ovat? Näyttää todella kivalta!

 9. Hannis kirjoitti:

  Todella upea koti!! Ihanat noi olkkarin verhot, mistähän on ostettu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.