Hae
Prime Life by Umppu

Mitkä on mun inhokki vaatteet?

Mun ehdoton suosikki tänä keväänä ja kesänä on ollut erilaiset haalarit. Mää en oo niitä ennen tykännyt pitää ja toki niitä ei ole ollut kamalan kauaa saatavilla. Lisäksi se että olin monta kesää raskaana enkä niinsanotusti omissa mitoissa teki sen ettei vaatteita juurikaan edes halunnut hankkia ja varsinkaan haalareita, koska ne ei sopinut eikä istunut mitenkään päin.

Haalari on siitä ihana vaate että se sopii arkeen sekä juhlaan. Lisäämällä asusteita ja stailia saa haalarin lookkia muokattua helposti. Ne on myös todella mukavia päällä, eikä ne purista mikä on mulle tämän hetken  ykkös asioita vatteissa. Jos jotain negatiivista pitäisi haalarista sanoa on niiden kanssa vessassa käynti aina hieman haasteellista, jos niskassa on pienet napit.

Haalari sopii monen mittaiseen ja muotoiseen vartaloon. Niitä löytyy niin löysiä, kun vartaloa myötäileviä malleja. Kun tässä mietin oma pukeutumistani, niin en yhtään ihmettele että miehet joskus äänesti naisten rumimmaksi vaatteksi haaremihousut, koska nyt voisin allekirjoittaa saman lauseen, vaikka olin niidenkin ystävä.

Tykkään pukeutua naisellisesti ja hankin sellaisia vaatteita, mitä voin myös pitää töissä. Siihen on yksi hyvinkin yksinkertainen syy… oon sielä aina :). Ja jos en ole niin viihdyn kotona oikeastaan aina verkkareissa ja T-paidassa. Mua ei koskaan näe kotona esimerkiksi farkuissa.

Vaikken mikään muodin edelläkävijä olekkaan niin tykkään muodista ja seuraan sitä jatkuvasti. Osittain sekin liittyy myös työhöni, koska hiusmuodin mukana tulee usein koko lookki. Jos mun pitäisi nyt sanoa jokin asia mitä en laittaisi päälleni olisi se ehdottomasti erilaiset neonvärit. Muistan kun vuosia sitten nekin oli kovaa huutoo, mutta nyt saisin niistä varmaan vain ja ainoastaan päänsärkyä.

Mun pukeutuminen on iän myötä muuttunut. Mukavuus on noussut aika korkeelle vaatteita valittaessa. Myös kaulaukot on pienentyneet ja helmat pidentyneet. En väitä, että näin tarvisi olla, mutta koen oloni paljon mukavammaksi ja kauniimmaksi, hieman peittävimmissä vaatteissa. Musta on kiva keskustella ihmisten kanssa, mutta ei niin että he puhuvat rinnoilleni. Ne eivät kuitenkaan osaa vastata takaisin. Ja jos joku mies koittaa väitää etteikö sitä huomaisi kun katse harhailee niin kyllä sen huomaa :).

Myös mikroshortsit on sellainen vaate, mitä en laittaisi enää koskaan päälleni. En halua että perskannikkani vilahtelevat pitkin kaupunkia. Ehkä näen ne nykyään enemmän alusvaattena, kuin vaattena. Rakastan myös maximekkoja, joita multa löytyy aika paljon. Kun täällä Suomessa on ollut aivan super huonot kesät viime vuosina niin huomaa myös, että kesävaatteita on itsellä loppujenlopuksi aika vähän. Oon lähes kaikki kesävaatteet ostanut ulkomailta ja käyttänyt niitä vain siellä. Ulkomailla olen muutenkin hieman rohkeampi pukeutuja, kun täällä Suomessa. En tiedä mistä se johtuu. 

Tänään on taas tultu kuurattua ilta. Huomenna napsitaan meidän kodista kuvat asunnon myynti-ilmoitusta varten. Nyt eletään aika jääniä vaiheita. Vielä pari päivää töitä ja sitten lähdemme perheen kanssa Tartoon. Vietetään sielä pitkä viikonloppu ja juhlitaan Vilin koulujenloppua. Ihana päästä perheen kanssa hetkeksi pakoon ja nauttia yhdessäolosta. Vaikka me viihdytään hyin kotona ja yhdessä on se aivan eri asia, kun joku muu tekee sun puolesta ruokaa eikä ole niitä päivittäisiä juttuja hoidettavana.

Suurinosa haalareista löytyy House of Brandonilta*

Lue edellinen postaus: Me muutetaan!

Kuvat Noora Näppilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.