Hae
Prime Life by Umppu

Apua epäpuhtauksien hoitoon ja alennuskoodi!

 

Jälleen on luvassa helppoja ja toimivia kauneusvinkkejä. Nyt vuorossa testauksessa MayBeautyn Face Mask. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo hetken ja muiden naamioden käytön yhteydessä teen facemask käsittelyn noin kerran kuukaudessa.  Ihooni kertyy epäpuhtauksia joita saan naamiolla hoidettua. Ihohuokoseni ovat suht pienet ja talikertymät tuppaavaat jäämään ihoon, jollei siitä pidä huolta. Peel off naamion on tarkoitettu ihon syväpuhdistukseen ja mustapäiden poistoon. Samalla se poistaa ihon pinnasta niitä ei toivottuja ihokarvoja.  Vaikka pidän ihostani huolta, niin väsymys tekee siitä väsyneemmän ja vanhemman näköisen. Siihen tosin paras lääke olisi uni.

Kätevä annospakkaus tekee naamion mukaan ottamisen helpoksi. Ensin puhdista iho pois meikistä. Levitä kauttaaltaan kasvoille välttäen kulmakarvojen aluetta. Naamioo ei myöskään kannata levittää hiusrajoille, sillä se jää kiinni pikkuhiuksiin.

Naamio on helppo levittää mukana tulevan siveltimen avulla, jolloinka sen saa tasaisesti iholle.  Naamion levitys on helppoa, mutta ilman sivellintä hieman haastavaa. Naamio tuntuu iholla hieman märältä. Tunnet kuinka naamio alkaa pikkuhiljaa kuivumaan, jolloinka se hieman saattaa nipistellä ihoa.  Kun se on täysin kuiva on hoito valmis. Vaikutus aika on noin 30-45 minuuttia. 

 

Lähde poistamaan naamiota kasvojen reunoilta. Naamio puhdistaa kasvoiltasi mustapäitä, ennaltaehkäisee aknea, poistaa ylimääräistä rasvaisuutta, talia ja kuollutta ihosolukkoa. Kuten kuvasta voit huomata, niin naamioon jää kiinni ihon epäpuhtauksia ja se poistaa myös pieniä ihokarvoja kasvoilta. Kasvot saattaa punottaa hetken naamion jälkeen, mutta iho tuntuu silkin pehmeältä sen jälkeen. Varsinkin meillä Suomessa kasvojen iho on kovalla koetuksella ja siksi se vaatii ylimääräistä hoitoa.

Erilaiset naamiot on mun arjen pelastus ja käytän niitä vähintään kerran viikosaa, jollen kaksi. Naamion pääainesosa on syvänmeren muta. Naamio on dermatologisesti testattu ja on hyvin epätodennäköistä, että se aiheuttaa iholle ärsytystä (ihon punoitus naamion jälkeen on normaalia ja se laskee). Myös jos ihosi on rikki joltain alueelta tai esimerkiksi tulehtunut/märkivä on silloin syytä välttää naamion käyttöä.

Toistuvalla käytöllä saat pitkäkestoisempia tuloksia ja voit huomata kuinka ihohuokosesi pienentyvät. Parhaat tulokset näkyvät käyttessäsi naamiota noin 1-2 kertaa viikossa. Naamio sopii myös raskaana oleville. Naamiota ei ole testattu eläimillä. Se soveltuu myös miehille, mutta kannattaa huomioida parran alueet. Mun mielestä ihan yhtälailla miehet voi hoitaa ihoaan, mikä onneksi yleistyy kokoajan. Itse pidän huolitellusta ihosta, myös miehellä. Naamio tarttuu ihokarvoihin ja jos kasvoilla on reilu sänki voi sen poistaminen olla työlästä ja epämukavaa. Silloin myöskään naamiosta ei saa kaikkea hyötyä irti.

 

Iho tuntuu naamion jälkeen aina ihanan fressiltä ja meikki näyttää upealta naamion jälkeen.  Pitkäaikaisessa käytössä ihoni on pysynyt paremmassa kunossa ja epäpuhtauden vähentyneet. Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata itsellesi tuotteet edullisemmin. Naamiota käyttäessä epäpuhtaudet vähenee ja esimerkiksi rusketus tarttuu paremmin kesää kohden kun mennään.  Koodilla  primemask saat -30% alennuksen. Tarjous on voimassa 28 vuorokautta ja päättyy 11.6.2018.  MayBeautyn tuotteet on mulle viikottainen kauneusrutiini, mikä on jäänyt jo tavaksi. Näillä saan myös poistettua kasvoiltani valvomisen merkkejä ja saan kasvoni näyttämään raikkaammilta. Nyt kannattaa ehdottomasti tilata tuote tarjous hintaan TÄÄLTÄ*

-Umppu

 

2 kommenttia

 1. Jossu kirjoitti:

  Hei!
  On mukavaa lukea blogiasi ja olet onnistunut pitämään sen mielenkiintoisena aiheiden puolesta.

  En kommentoi nyt suoraan varsinaisesti tähän kasvojen puhdistus aiheeseen, vaan yleisesti koko blogiin.

  Ajattelin heittää sulle muutaman aiheen mistä olis kiva lukea, toki on sitten aivan täysin eri asia kelpuutatko kyseisiä aiheita.

  Oli mukavaa lukea aiheesta konmari
  Toisaalta päivän polttava puheenaihe on raha,mistä teillä säästetään,mistä viiden ihmisen taloudessa karsitaan yms. Sitä voi vaan kuvitella kuinka paljon tavaraa 3 lasta ja 2 aikuista tarvitsee.

  No tälläisiä mietteitä,ihan positiivisessa hengessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.