Hae
Prime Life by Umppu

Ei ne haaveet toteutunut

Tällä loman loppu häämöttää. Kuulostan ehkä hullulta, mutta toivon jo että pääsen kotiin. En siitä syystä etteikö täällä olisi ihanaa, vaan siitä syystä että saa nukuttua paremmin. Meidän kaksikerroksinen huone on niin saakelin kuuma, että nukun niin levottomasti ettei mitään järkeä. Vaikka ilmastointi pauhaa täysillä on se kun lehmän lämmin pieru. Iho tarttuu hiestä lakanoihin kiinni ja pöyrin jatkuvasti. Se ainut toive mitä matkalta odotin ei käynyt toteen. Koskaan ei siis ole hyvä. Täällä moni on bilettänyt koko viikon ja välillä joku tulee jyskyttäämään ovea keskellä yötä tai päättää laulaa 3.30 aikuinen nainen tossa ikkunan alla :). Mielummin kuuntelen sitä äiti äiti äiti…

Meillä oli eilen vapaapäivä ja käytiin Haniassa vähän shoppailemassa, niissä muutamassa kaupassa keskustassa ja mentiin siitä syömään. Upeat oli maisemat ja taivaallisen kaunis auringonlasku. Se mistä oon ihan fiiliksissä on se, että ollaan käyty joka aamu (yhtä lukuunottamatta) lenkillä. Kuumuuden takia koko keho on aamulla aivan tukossa ja turvoksissa niin sillä saa edes hieman nesteitä liikkeelle.

Me eilen meinattiin tehdä jotain erilaista, mutta laiskuus vei voiton. Saatan ehkä tänään hieman torkahtaa koulutuksessa, koska musta tuntuu että oon entistä väsyneempi, kun tänne lähtiessä. Tarkoitus oli mennä käymään laguuneilla, mutta sinne matkataan pienellä veneellä  ja mulla tulee todella paha pahoinvointi, jopa ihan isoilla laivoilla, jotenka se jäi nyt välistä. En jaksa ottaa siitä sen kummempaa stressiä.

Eilen illalla fiilisteltiin, että katsellaan Temppiksen jaksot Ruudusta, mutta nehän ei täällä maassa näy sisällön vuoksi. Sitäkin siis joutuu odottamaan kotiin asti, tai no joku tiesi kertoa että puhelimella näkee. Huomenna meillä on täällä niinsanotut päätösbileet ja luvassa on ilta teemalla hahmo.

Tänään koulutuksessa käydään läpi erilaisia kampaustekniikoita, mitkä itseäni kiinnostaa todella paljon. Nopeita tekniikoita, millä saa upeita ja näyttäviä lopputuloksia. Tosiaan sen kampauksen tekoon ei tarvi aina varta sitä 1,5h aikaa. Erilaiset letit ja nyöritykset saa tehtyä usein noin puolessa tunnissa. Ne on näyttäviä ja niissä kesto voi olla useita päiviä, jos vaikka letin pohjalla on kreppi.

Musta meidän alalla tarvis tulla semmoinen uudistus, että Kampaajat ymmärtäisivät sen, että emme ole toistemme kilpailijoita. Me olemme jokainen ammatillisesti erilaisia ja uskon, että ihan jokaiselle riittää asiakkaita. Sellainen yhteen hiileen puhaltaminen tuntuu välillä olevan hieman haastavaa, mikä taas aiheuttaa valitettavasti kateutta ja kyräilyä. Mää en itse koe, että mulla on kilpailijoita vaan kollegoita ja se on helpottanut mua todella monessa asiassa. Kaupungit on usein täynnä Parturi-Kampaamoita. Jos he eivät tee yhteistyötä ei siinä voita kukaan mitään.

Jos en osaa tehdä jotain työtä, niin itse suosittelen mielelläni jotain toista, kunka sen homman hoitaa paremmin. Mää tiedän mitkä on mun omat vahvuudet ja markkinoin myös silloin niitä. Toisen kahdehtimisella ei pitkälle pötki tässä elämässä. Siitä ei saa kun itselle paskan fiiliksen on asia sitten mikä tahansa. Me ollaan jokainen jossain asiassa hyviä, mikä kannattaa muistaa.

Tälle päivälle on luvattu oiken lämmintä 26 astetta, eikä pilviä ollenkaan. Sielä on ilmeisesti myös saatu ihanat lämpimät kelit ja onkin kiva palata kotiin. Tullaan lauantaina pois ja sunnuntaina onkin äitienpäivä.

Me mennään varmaan vielä tänään illasta Hanian keskustaan piipahtamaan uudelleen, koska ilta on vapaa. Huomisenkin aamupäivä on täysin vapaata, ettei ihan liian raskaaksi mene koko touhu. Vaikka täällä lomalla ollaankin niin odotan todella paljon meidän perheen yhteisiä reissuja. Se on niin ihanaa laatuaikaa yhdessä, että sitä ei kyllä korvaa mikään <3 -Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.