Hae
Prime Life by Umppu

Mitä kuuluu reikan maalle

Täällä ollaan. Muutama päivä reissua takana. Eilen maattiin koko päivä altaalla koulutuksessa ja lähdettiin koko porukalla viettämään iltaa Hanian keskustaan Zeppos ravintolaan. Sielä oli rentoa yhdessäoloa, musiikkia ja ruokaa. Hirvee naurun räkätys oli koko illan, niin että naama on ihan kipee ja vähän ehkä tukkakin.

Toissa aamuna ihan muina naisina lähdettiin Hannan kanssa lenkille. Siinä me vedettiin ihan juosten ja voin kertoo, että viime kerrasta onkin jo aikaa sen verran että kintut on sitten pikkusen kipeet, mutta eikö se niin oo että sillä lähtee millä on tullutkin.

Tänä aamuna tosin edellisen illan hieman venyttyä jäi lenkki väliin ja myöskin siitä syystä, että täällä satoi aivan kaatamalla niin, että kadut tulvi. Meillä oli tänään koulutus sisätiloissa ja sen verran nirppailin, että jätin väliin. Käytiin piipahtamassa paikallisessa supermarketissa Jumbossa, mistä löytyy perseestä perämoottoriin tavaraa. Lapsille on nyt tuliaiset ostettuna. En malta odottaa, että saan antaa ne niille ja nähdä sen riemun.

Iltapäivästä päästiin hetkeksi aurinkoon. Huomenna meillä on taas koulutusta ja illasta luvassa hohtokeilausta ja Euroviisu valvojaisia. Voi olla että sänky kutsuu mua ennenkuin viisut on päättynyt.

Me ajateltiin tänään köllöttää peiton alla ja katsella selviytyjiä. Ei tää meno paljon siitä tavallisesta arjesta näköjään eroa. Mää aattelin  että jos sitä vaikka sais vähän väriä tähän maksamakkaralta muistuttavaan ihoon. Suomessakin on ilmeisemmin todella lämmintä, ettei olis ihan kalkkis kun tulee takaisin.

Meillä on täällä vapaata aikaa myös ja mietittiinkin mitäs silloin tekis. Paikat on niin koluttu, että tekis mieli vähän nähdä jotain muutakin. Katsotaan mitä sitä keksis. Ihanaa kun on vielä niin paljon lomaa jäljellä ja edessä monta hyvin nukuttua yötä. Tänään ei jotenkin ajatus kulje ollenkaan.. ehkä syynä muutama viinilasi liikaa. Ihana olla täällä ja viettää aikaa kollegoiden ja ystävien kanssa.

Lue edellinen postaus: Yhdet alushousut viikoksi

-Umppu

6 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Ihana takki tai no jakku, mistä se on jos saa kysyä?.

 2. Ellu kirjoitti:

  Vuokratkaas auto ja käykää tsekkaa Elafonisin upea uimaranta 🙂 olin itse Kreetalla pari viikkoa sitten ja oli ihanaa!

 3. Hanna kirjoitti:

  Heippa Umppu!
  Kreetalla ja Haniassa ollessa kannattaa ehdottomasti eksyä drinkeille muutamaan upeeseen, hiukan piilossa olevaan ravintolaan. Nää paikat on nimeltään Boheme ja Ginger Concept. Molemmat paikat sijaitsee Haniassa ja siis drinkit molemmissa paikossa on ainakin mun mielestä upeen innovatiivisia ja laadukkaita. Kannattaa poiketa Ginger Conceptiin myös syömään! 🙂

 4. Nenna kirjoitti:

  Mistä ostit ton vyö ja paljonko maksoi?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.