Hae
Prime Life by Umppu

Uskotteko että enää yksi yö!

Niin se aika vaan mennä hujahti ja huomenna olis lähtö (työmatka) koulutusreissuun Kreikkaan. Tunnetustihan en ole mitään vielä pakannut, koska en ole ehtinyt enkä oikeasti edes jaksanut, koska väsymys. Ai niin unohdin täysin taas että äiti ei saa sanoa olevansa väsynyt (mutta kaikilla muillahan siihen on oikeus ;)). Ei vaan.. tää oli pieni kuitti.  Mutta tässä selviää myös se syy miksi matkustan ja se on sitä että nautin siitä ja saan sielä rentouduttua ja ihan oikeasti levättyä. Olen ollut tällä kyseisellä reissulla jo 4 kertaa aiemmin ja nyt tulee viides kerta. On ihana nähdä ystäviä/kollegoita eri kaupungeista, mitä ei muuten ehdi näkemään.

On kiva olla ihan aikuisten kesken ja jos siltä tuntuu niin voi mennä nukkuun vaikka jo ysiltä joka päivä. Mullahan ei sellaiseen ole muuten mahdollisuutta. Aikomus on myös lenkkeillä aamuisin ja sekin on asia mitä en täällä pysty tekemään. Ihanaa ihan oikeasti olla viikko ilman sitä ”äitinä olemista”. Mää oon käynyt Kreikassa Haniassa 6 kertaa yhteensä ja tää tulee olemaan seitsemäs. Ehkä se paikka on sitten nähty ja pitää vaihtaa seuraavaan. Kuitenkin joskus on kiva lomailla helposti ja niin, että tietää entuudestaan paikat.

Mää en oikeesti muista miltä tuntuu ummistaa silmät aurinkotuolissa ja vaikka torkahtaa siihen hetkeksi. Mää en myöskään muista miltä tuntuu lukea kirjaa tai vaikka juoda keskellä päivää lasia viiniä. En koe mitään syyllisyyden tunnetta siitä, että olen viikon pois. Jos tällainen reissu mulla on ollut viimeksi kaksi vuotta sitten ja silloinkin olin raskaana, niin enköhän ole ihan oikeutettu. Meillä on tulossa kuitenkin kesällä reissua perheen kanssa ja saadaan nauttia yhdessäolosta.

Mulla on tänään vielä ohjelmassa fusta, LPG, ripsihuolto, työpäivä, kuvaukset ja tietenkin pakkaaminen. Ei tuu tekemisen puutetta. Mää olin viikko sitten kuvauksissa Ylelle, joka koskee ätiyteen liittyviä myyttejä. Se tulee ulos muistaakseni ensi viikon perjantaina. Kuvaukset oli siinä mielessä hauskat, koska mäiskin nyrkkeilysäkkiä, mitä en ole koskaan aiemmin tehnyt. Kerron omin sanoin mikä äitiydessä ottaa päähän. Sellaisia asioita mitä harva sanoo ääneen, mutta tiedän, että moni ajattelee niin. Homma kuvattiin huumorilla ja tietenkin toivon, että porukka sen ymmärtää.

Mää itse arvostan nykypäivänä sitä, että ihmiset uskaltaa sanoa asioita ääneen. Niin että taustalla ei ole ajatus, että mitä jos joku pahoittaa mielensä. Aina on joku, kuka ei ymmärrä. Mää en käsitä ihmisiä, jotka kirjoittelevat erilaisille palstoille anonyymeinä ja hakevat oikein ilkeää keskutelua aikaiseksi. vaikka ihmisten mielipiteet eroavat toisistaan, niin eihän se sitä tarkoita että se toinen on välttämättä aina väärässä tai tyhmä. Joskus tuntuu että ihmisillä on jotenkin suppea ajattelumaailma ja kuvitellaa, että jonkun mielipiteen perusteella vaikka vihataan jotain ihmisryhmää. Tahallisesti ymmärretään asioita väärin ja lähdetään lietsomaan ja harrastamaan kansankiihotuksella asioita oman  edun tavoittelemiseksi.

Musta on ihana kirjoittaa blogia. Se on aina hetki, kun puran asioita lauseiksi. Se jotenkin kuuluu mun päivä rytmiin. Titetyllä tapaa haluan kirjoittaa aiheesta, mitkä herättää keskustelu, mutta niissä se väärinymmärryksen riski on aina niin suuri, että moni asia lähtee väärille raiteille ja syntyy kauhee soppa. Mää en käsitä aina sitä kun ihmiset lukee kirjoituksia vain siksi että pääsevät tarttumaan johonkin epäolennaiseen asiaan ja tekee siitä hirveen numeron. Mää esimerkiksi tiedä, että mun tekstit on täynnä virheitä (joita en nää) niin se kommennti: oppetele vittu kirjoittaan on jo niin kulunut että en jaksa edes vastata.

No mutta.. aion nauttia viikon stressittömällä asenteella ja ihan oikeasti nauttia. Aurinko ja valo tekee ihmeitä niin mielelle, kun ajatuksille.

Kiitos kuvista Noora Näppilä

Kuvissa olevat vaatteet löytyy House of Brandonin* valikoimista. Sinne on tullut nyt todella paljon ihania kesävaatteita*, jotenka kannattaa käydä nappaamassa parhaat päältä. shoppaileen TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Saako lapsen hiuksia värjätä

-Umppu

5 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Hei
  Kiva että pääset lomalle ?
  Mutta muistathan myös tuon puolen, että sinulla on kiireistäsi huolimatta mahdollisuus myös aika paljon hoitaa omia ei-pakollisia menoja (fustra, lpg, ripsihuolto). Monet vanhemmat joutuvat tällaisista luopumaan, kun ei vaan ole aikaa työssäkäynnin ja lasten kuskailun lomassa. Ajattelin vain sanoa, kun monesti tunnut olevan rasittunut kiireisestä arjestanne ?

  • primebody kirjoitti:

   Teen ne työajalla… yrittäjyyden hyviä puolia, kun voi itse päättää työajat

 2. Anna kirjoitti:

  Mä katson nykyään sun kroppaa niin ihaillen joka kuvassa! Mun mielestä sun kroppa on niin täydellisen naisellisen upea että mun oli pakko tulla kertomaan tää sullekin 😀 Olet aina ollut musta kaunis, mutta nykyisin jotenkin säteilet ja kannat koppasi upeasti. Ps. Viihdyn itse omassa kuopassani parhaiten ikinä, nyt kolmen lapsen jälkeen kun aloitin taas liikunnan. Aurinkoista kevättä ja ihanaa (työ)matkaa!!

 3. Anna kirjoitti:

  Tarkoitin että kannat kroppasi:D kiitti puhelin..

 4. Venla kirjoitti:

  Hyvää ja rentouttavaa reissua aurinkoon!

  En ymmärrä, miksi sinulle kommentoidaan ikävästi esimerkiksi kirjoitusvirheistä, kun olet avoimesti kertonut lukivaikeudestasi. Just tuohan on hyvä, että kirjoitat säännöllisesti, etkä välitä, vaikka tiedät, että tekstiin jää virheitä. Huonompi vaihtoehto olisi jättää kirjoittaminen. Teet rohkeasti omaa juttuasi ja se on hyvä. Kirjoittajana kehittyy vain kirjoittamalla. Minua ei häiritse tippaakaan tekstisi kirjoitusvirheet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.