Hae
Prime Life by Umppu

Paras paikka kotona ja pari oikaisua

Mun mustavalko kausi on nyt ohi sisustuksessa ja tilalle saa tulla maltillisesti värejä . Kun porukkaa on tähän perheeseen tullut lisää, niin mua on ärsyttänyt jo hetken se, kun Koskinen vetää ketarat oikoseks niin sohvalle ei mahdu kukaan muu. Meidän olohuone on vähän hassun mallinen ja sinne ei mahdu oikein järkevästi iso sohva oikein mitenkään päin. En tiedä miksi en oo ajatellut aiemmin kulmasohvaa, mutta siihen sitten päädyin. Se menee edes jotenkin järkevästi, vaikka tuleekin hieman takaoven eteen. Valitsin sohvan työkaverin suosituksesta, koska sen on oltava lasten kestävä ja muotonsa pitävä. Ja yhtenä tärkeänä asian haluan, että tyynyt pysyy paikoillaan.

Tähän asti ainakin olen ollut tyytyväinen ostokseen. Tähän mahtuu loistavasti koko perhe, eikä tee edes tiukkaa. Sohva tuntuu sopivan jämäkältä ja  vaaleanharmaa väri teke paljon enemmän tilan tuntua olohuoneeseen, vaikka sohva on vanhaa suurempi. Sohva on Sotkasta ja löytyy täältä ja on nyt -45% alessa. Tää ei ole muuten mikään maksettu mainos, vaan tarjoushaulkailin siitä syystä, koska en raaski ostaa kallista sohvaa.

Mun mielestä nyt mun pastellisävyiset verhot ja tyynynpäälliset* sopii myös paremmin kokonaisuuteen. Mää vaihdoin myös meidän olohuoneen maton. Olin jo pitkään haaveillut tästä LONDON matosta, mutta en vaan oo raaskinut sitä ostaa. Se löytyy Elloksen* valokoimasta, missä on nyt matot ja valaisimet* -20% btw

Myös iso uusi matto* tekee olohuoneeseen lisää tilantuntua. Matto* on jalalle pehmeä ja itseasiassa paljon lapsiystävällisempi, kun meidän edellinen villamatto. Tässä ei myöskään näy tahrat kovinkaan helposti. Koko olohuone on nyt paljon valoisampi ja mustavalkoiset sisustustaulut sai myös lähteä. Mietin, että laitanko niiden tilalle ison peilin, joka on siis jo olemassa, mutta ei ole päässyt seinälle asti laiskuuttani. (Lue Juuso on ollut laiska).

 

Nyt kun olohuone hieman avartui niin lapsilla on taas enemmän tilaa leikkiä. Hankin heille aivan ihastuttavan pallomeren (Jollyroomista), minne on kiva hyppiä sohvalta. Vaikka meillä saa lasten lelut olla värikkäitä, niin tämän värin  valitsin itse, koska tiedän sen olevan keskellä olohuonetta, enkä halua kaiken tämän härdellin keskelle mitään Hop Lopiia enää kotiin.

On itseasiassa ihan kiva että kotona on nyt vähän väriä. Katotaan kuinka taas tämä hetki kestää. Seuraavana mulla onkin vuorossa laittaa takapiha kuntoon ja sisustaa se kokonaan uudelleen.

Mää nukuin viimeyönä ehkä maksimissaan 2h ja senkin pätkissä. En tiedä mikä oli kun jokainen lapsi heräs vuorotellen. Aamulla piti lähteä treeneihin ja hankkimaan pikkuisille naamiaisasuja tarhan vappujuhlaa varten. Lapset on on ollu koko päivän vähän herkän itkuisia ja ollaan koitettu olla paljo  pihalla raittiissa ilmassa. Toivon että ens yö menis putkeen, koska mun on saatava univelkoja nukuttua pois.

Juuso meni päivällä ulos ja koitin saada alakerran edes jonkinlaiseen kuntoon. Lattia oli niin täynnä paskaa, että oikein ällötti. Vaikka oon pessyt koko päivän pyykkiä, niin se vuori ei o kadonnut minnekään. No onneks oon ollut kaukaa viisas ja himmaan vähän työtahtia tulevaisuudessa, niin mulla on enemmän aikaa kotona. Teen mielummin vähemmän  ja pidempään töitä, kun vaikka 5-6 päivää viikossa. Mää myös tykkään että mulla on sielä merkattuna vapaita, koska aina tulee jotain ja haluan että mulla on mahdollisuus tarttua tilaisuuteen.

Lue edellinen postaus: Miltä tuntuu olla ihminen kuka jakaa paljon mielipiteitä

Nyt on meneillään joku hirvee blogi draama, josta en millään jaksaisi välittää. En vaan pidä siitä että ihmiset ei ota vastuuta sanoistaan. Uhriudutaan ja sorrutaan itse samaan, mistä toisia syytetään ja vielä suuremmassa määrin. Kerrotaan kuinka kiusataan ja samalla itse tehdään paljon pahempaa. Ei olla aikuisia ja selvitetä asioita, vaan luodaan draamaa. Mää en hekilökohtaisesti jaksa mitään draamaa ja mua naurattaa, että joku kehtaa väittää musta asioita, mitkä ei pidä paikkaansa. Kai se niin menee, että kun niitä siltoja paljon polttelee niin edestään ne aina löytää. Mut on tunnistettavissa monesta kirjoituksesta, mutta olkoot. Sen voin kertoa että mulla on elämässäni kaikki hyvin, kolme ihanaa lasta, mies, perhe, työ, yritys ja kiva koti. En tarvi oikeastaan mitään muuta ja rakkauttakin on riittävästi.

Se mitä itse haluan sanoa Fit Fashionin portaalista on se että tämä ei ole mikään treenaavien fitness ihmisten blogialusta. Ehkä se on silloin, kun blogin olen aloittanut niin sitä ollut, mutta olisi hullua jollekin ihmiset menisi elämässä eteenpäin. Tänne mahtuu ihan kaikenlaista bloggaaja ja musta se on mahtavaa. Tänne portaaliin on ihan yhtä oikeutettuja postauksia liittyen imetyksestä pakaratreeniin. Lukija päättää mitä lukee, jotenka turha siitä on marista.

Lopussa paljon kuvia -Umppu

 

 

8 kommenttia

 1. Karo kirjoitti:

  Hei!
  Oletanko siis oikein että Patun kirjoitukset koskivat sinua? 🙁

 2. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

  Draamasta emme tiedä mutta onpa kaunis olkkari ja todella mahtava pallomeri (kuinka hyvin pallot pysyvät siellä leikeissä?). Mahtava idea ja toteutus!

 3. Syksylintu kirjoitti:

  Ihana olkkari & ihana sohva! Voiko sohvan laittaa noin lähelle takkaa? Olen itse aina varmuuden vuoksi pitänyt takan lähellä ”tyhjää tilaa”.

  • primebody kirjoitti:

   Meillä on aina ”kesä sisustus” juurikin ton taka takia. Kesällä se ei oo käytössä niin usein silloin sohva on siinä kiinni. Tyhjä tila pitää olla sohvan ja takan välissä

 4. sara kirjoitti:

  Olet hyvä bloggari, kun uskallat rehellisesti sanoa omat mielipiteesi! 🙂 Olen monissa samaa mieltä. Ja ärsyttää, ettei ihmiset voi sanoa asioita päin naamaa toisille vaan kierrellen ja kaarrellen. Ja ottavat joka asiassa itseensä. Ja itse en lukisi tätä fitfashionia, jos täälä olis vaan treenijuttuja. Tuntuu, et ne on aina samanlaisia, miten saat pepun pyöreäksi yms. Joo ihan mielenkiintoisia vinkkejä voi saada, mutta ei niitä päivittäin jaksa lukea.

 5. Hanne Saarikoski kirjoitti:

  Moi Umppu!
  Täällä sun random seuraaja haluais kysyä tuosta sohvasta! Onko osoittautunut käytössä hyväksi? Onko kangas pysynyt hyvänä ja tyynyt muodossa? Meillä olisi sohvan hankinta edessä ja tuo sama sohva näyttää taas olevan hyvässä tarjouksessa. ? Kiitos tuhannesti jos ehdit vastaamaan!
  Ps. Oot kyllä huippu persoona, sua on ilo seurata instassa!

  • primebody kirjoitti:

   On ollut ihan tosi hyvä. En oo vielä kertaakaan edes pessyt päällisiä. Vaikka sohvalla ei kuulu pomppia niin kestää myös sitä. Ystävällä myös 3 lasta ja koira ja sama sohva ja on tykännyt. Määkin ostin ton jostain tarjouksesta ja mietin että kestääkö, mutta paras sohva tähän mennessä. Tyynyt muodossa ja istuinosa pysyy todella napakasti paikoillaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.