Hae
Prime Life by Umppu

Miltä tuntuu olla ihminen kuka jakaa mielipiteitä?

Rehellisesti sanottuna KUKAAN meistä ei ole täydellinen ihminen. Meillä jokaisella on omat mielipiteet asioista. Ei ole olemassa ihmisiä, jotka miellyttää kaikkia. Syitä siihen on monia. Se voi olla ihonväri, poliittinen kanta tai ne mielipiteet. Mää haluan kirjoittaa tästä asiasta siksi, koska on niin paljon ihmisiä jotka muodostaa mielipiteensä ihmisestä tuntematta minkälainen hän on ihan oikeasti. Ja kyllä sorrun siihen välillä itsekin. Se ei kuitenkaan estä mua olematta tutustumatta ihmiseen ja kumota se mielipide, minkä olen muodostanut vaikka jostain mielipiteestä. Jos et anna mahdollisuutta niin syy on silloin täysin sinun.

Musta saa varmasti tietynlaisen kuvan mun blogin perusteella. Tiedän että mun blogi on rohkea ja kantaa ottava ja haluan pitää sen sellaisena. Kirjoituksissa on välillä vaikea tuoda esille tiettyjä asioita ja joskus on vaan tosi vaikea pukea asioita sanoiksi. Jos jotain kiinnostaa oikeasti tietää minkälainen ihminen olen niin ehkä siitä voi edes jotenkin päästä jyvälle vaikka seuraamalla mun ig storiesia (@umppu). Sielä usein näkyy mistä asioista mun elämä koostuu oikeasti. Olen todella perhekeskeinen ihminen, mutta haluan myös luoda uraa. Siihen se mun aika meneekin ja karsin muista asioista.

Mää kirjoitan välillä kantaa ottavista aiheista ja sellaisista mistä kansa keskustelee. Jos ootte hiffannut sellaisen asian, että mielipidettä ei voi koskaan sanoa niin etteikö joku siitä loukkaantuisi.  Sen olen oppinut ja vähän kantapään kautta. Jos mun postaus on luettu vaikka 30 000 kertaa ja sinne on tullut 100 kommenttia ja koen ne pelkkänä ”paskaa niskaan”, niin voihan olla että ne 29 900 ihmistä ajttelee samanlailla kun minä ja osalle niistä on ihan sama. Kaikkia ei kiinnosta edes kommentoida ja se pitäisi myös mun itse aina muistaa.  En myöskään oleta että mun kanssa tarvii olla samaa mieltä ja tykkään lukea myös eriäviä mielipiteitä, jos voisin niistä jotain oppia ja saada laajempaa näkemystä. Mää saatan joskus höpistä myös storiesin puolella blogiin liittyvistä asioista ja korjata asioita mitkä on ymmärretty väärin tai haluttu ymmärtää. Ihan vaan siksi, koska haluan.

Se mikä mua henkilökohtaisesti ärsyttää on se, että joku tulkitsee tekstin haluamallaan tavalla ja olettaa sen olevan niin. Ei kyseenalaista omaa tulkintaa tai lue vaikka tekstiä uudelleen. (Miettien että kirjoittiko toi nyt tosiaan noin, vai ymmärsinkö mahdollisesti väärin).Sain taas aamulla kuulla kuinka minusta kirjoitellaan jossain Jodel palvelussa ja vaikka sun missä. Ihmiset, jotka välttämättä ei ole edes koskaan tavannut mua tai ihmiset jotka on nähnyt mut ylittämässä tietä, kokee tuntevansa minut. Nämä ihmiset kirjoittaa minusta asioita, millä ei ole mitään totuusperää.

Jos kysyn vaikka näin että: kuinka monella on muuttunut mielipide vaikka jostain artistista Vain elämää ohjelman myötä. Tai kuinka monella on muuttunut mielipide ihmisestä Yökylässä Maria Veitola ohjelman myötä. Mulla ainakin ihan jokaisesta ja mukaan voi laskea ohjelmat kuten Mertaranta ja Selänteestä luotsaama ohjelma, missä oli urheilijoita. Mitä enemmän ”tunnet” ihmisen niin sitä enemmän ymmärrät. Ja niinkuin eilen kirjoitin TIS ohjelmasta niin Bile Dani on niin symppis että <3.

Se on toisaalta mulle yhdentekevää mitä kukin kirjoittaa, mutta voiko nämä ihmiset kirkkain silmin väittää että toimivat esimerkillisesti? Ei todellakaan voi.

Mää oon ihminen siinä missä kaikki muutkin. Mää teen työtä yrittäjänä omassa liikkeessäni, bloggaan ja olen samalla äiti ja puoliso. Mää edusta itseäni ihan kokoajan jokaisessa näissä, eikä mulla ole olemassa eri persoonia, mitkä tekee eri asioita. On olemassa vain yksi minä ja edustan itseäni ihan joka tilanteessa.

Mää oon ihmisenä loppupeleissä aika herkkä, mutta blogin kirjoittaminen on kasvattanut mulle todella vahvan kuoren. Ei mun persoonan päälle, vaan sen mitä kaikkea siedän minusta esimerkiksi kirjoituksen muodossa. Mää en myöskään jaksais blogata ilman mun ihania Fit Fashion blogi kolleegoja, jotka on tukena ja turvana silloin kun sitä tarvitsen. Niille ei tarvi selitellä vaan ne tietää <3 Mua ei tietyllä tapaa haittaa, jos jollain on musta mielipide ja oikeastaan parempi niin, kun olla hajuton, mauton ja väritön. Silti mää kuulen liian usein sen lauseen, että mää tunnen sen Umpun ihmisen suusta ketä en ole edes koskaan tavannut. On täysin eri asia puhua jostain ihmisestä henkilökohtaisesti, kun ottaa yleisesti kantaa pinnalla olevaan asiaan.

Kuvissa näkyvä ihana kesäinen haalari löytyy House of Brandonin* valikoimista. Pääset katsomaan sitä täältä*. Musta on tullut ihan haalari hullu, koska ne on niin helppoja ja tyylikkäitä. Nyt House of Brandonilla on vielä super alet ja kaikista jo alennetuista tuotteista saa -20%. Mene shoppailemaan TÄÄLTÄ*

Kiitos taas upeista kuvista kuuluu Noora Näppilälle

Lue edellinen postaus: Miltä kuulostaisi parisuhteen testaaminen Thaimaassa? TIS

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.