Hae
Prime Life by Umppu

Miltä kuulostais perisuhteen testaaminen Thaimaassa TIS!

Mua hävettää myöntää, että katson temppistä ihan tosissani. Kerroin jo aiemmin että tilasin Ruutu+ palvelun ihan siitä syystä, että näen jaksot etukäteen. Kai se kertoo että oma elämäni on niin tasaisen tylsää ja ohjelmaa katsoessa ymmärrän, kuinka hyvin sitä itsellä menee että jakso jakson perään tuntuu mielenkiintoiselta. Me katsottiin eilen pari jaksoa ja en voinut kun hieroa silmiäni ja miettiä että voiko noi ihmiset olla ihan tosissaan? Musta jo ajatuksen tasolla se, että ryyppäisin pari viikkoa viidakossa tv kameroiden alla olisi niin pommi, että ei olis summaa millä siihen touhuun lähtisin. Tai no aina löytyy summa :), mutta tässä kohtaa se olisi todella iso.

Jos ajatellaan ihan tosi elämää ja parisuhdetta niin onhan siinä tilanteita, että puoliso on vaikka työreissussa pari viikkoa, niin onko silloin sillä toisella niin hirveä läheisyyden kaipuu, että soitetaan joku sillä välillä joku himaan nukkumaan lusikkaan? Toki ymmärrän että monella heistä suhteet on tuoreita ja ikää on reilusti vähemmän, kun esimerkiksi mulla mutta joku roti sentään. Parisuhde on myös paljon muutakin kun läheisyyttä. Se on myös uskollisuutta, luotettavuutta ja rakkautta. Jos kaikki edellämainitut asiat on kunnossa niin homman pitäisi olla aika selvä peli.

Tietenkin tässä tehdään viihdettä ja parhaita paloja leikataan, mutta miltä se tuntuis että sun puoliso kertoo koko Suomen kansalle pettäneensä sinua  ennenkuin tiedät siitä esimerkiksi itse. Kuulet sen siinä iltanuotiolla ja vaikka mieli tekis huutaa vittu, perkele, saatana niin vedät vaan hymyn pyllyyn ja hyvällä säkällä vielä puolustelet ”kumppanisi” tekoja.  Miltä tuntuu että puolisosi kertoo sinun henkilökohtaisia asioita sinusta, jollekin täysin tuntemattomalle ihmiselle ja siinä samassa lähes miljoonalle katsojalle?.

Mää en tiedä mikä siinä sarjassa koukuttaa ja miksi sitä edes katson. Onko se anteeksi annettava teko, jos sun puoliso ei nää omia toilailuja ja haukkuu sua mällirätiksi ja huoraksi? On jotenkin tosi ihanaa olla yli kolmekymppinen ja elää vakaassa parisuhteessa. Jos mun puolisoni käyttäis musta vastaavia nimikkeitä niin lukot olisi jo vaihdettu ennekuin lento olisi laskeutunut takaisin Suomeen.

Mietin myös sarjaa katsoessa että kuuluuko koko Suomen kansan tietää minkälaiset on sun seksuaaliset mieltymykset? Riipaiset pikku kännit ja kerrot kuinka siistiä on kun joku kuristaa ja tukistaa sua ja pelkkä jyystö ei anna sulle kiksejä? Miettiikö ne ihmiset ihan oikeasti mitä ne sanat vaikuttaa tosi elämässä? Koita siinä nyt myydä jakkupuku päällä asuntoja ja olla tosissaan otettava, kun ihmiset muistaa sinusta vain nämä asiat.

Tässä ohjelmassa lähes kukaan ei nää omissa touhuissa mitään pahaa, vaan vaan siinä toisessa. Ei haittaa vaikka itse on harrastanut seksiä edellisenä yönä ja silti arvostellaan toisen käytöstä, kuinka se tuola resortissa hinkuttelee toisia. Jos et pysty hallitsemaan itseäsi humalassa niin kannattaako silloin juoda tai ylipäänsä lähteä saarelle?

Mun kaikki sympatiat on bile Danin puolella. Hänestä on kuoriutunut oikein herras mies. Sitten asia ihan erikseen on ”Jumalasta” seuraava, kuka kohtelee naisia niin rumalla kädellä että en voi ymmärtää. Mitenkä joku ihminen voi edes olla niin ulkonäkökeskeinen tai kokea oikeudekseen toisen ulkonäön arvostelun? Ei sitä voi sillä perustella että sanoo asiat suoraan. Myös hiljaa oleminen on taito ja joskus jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin sitä kannattaa hyödyntää.

Yksi pari lähti jo kotiin ja hyvä niin. Ei TV ole missään tapauksessa se paikka missä selvitetään parisuhdeongelmia ja varsinkaan niin, että puoliso on sinkkujen ympäröimänä kännissä. Tätä varten on terapeutit ja terapia, mitä suosittelen ihan jokaiselle jos omat avut ei riitä ratkomaan ongelmia.

Toi koko ohjelma on niin heviä settiä, että joka jakson jälkeen mietin että voiko tosta enää pahemmaksi mennä ja joka kerta menee. Voihan toki ohjelmaa ajatella ponnahduslautana julkisuuteen ja sitähän se on, mutta on niitä teitä muitakin. No toisaalta eihän se liikuta mun elämää mitenkään mitenkä joku oman polkunsa kulkee, mutta näin äiti ihmisenä ajattelen ehkä liian konservatiivisesti asioista.

Jos olisin itse tuola saarella ja töpeksisin vastaavalla tavalla niin mun vanhemmat häpeisi mua ja olis varmaan hakenut mut saarelta pois kesken tuotantokauden. Ne kaikki toilailut on nähtävissä netistä varmaan koko loppu elämän, mikä kannattaa myös muistaa. Kun haet töitä ja sun nimi laitetaan Googleen niin kannattaa miettiä mitä tuloksia se kone antaa. Toki onhan esimerkiksi Kim Kardashian tullut kuuluisaksi seksivideoista ja elelee nyt aika herroiksi ja onhan meillä täällä Suomessakin jos jonkinlaista salarakasta. Että kaikenlaista sitä ihminen tekee rahan takii, jopa häpäisee omat kasvonsa.

No onneks tässä sarjassa ei ole mun oma elämäni millään tapaa kyseessä ja jokainen tekee kuten haluaa. Sen voin kertoa että jos joskus omat lapseni kyseiseen formaattiin hakevat niin vain mun kuolleen ruumiin yli! Mitä muut fiilaa temppareista?

 

Kuvaus Noora Näppilä

Look:  House of Brandon* Mekko*

Lue edellinen postaus: Päivä mikä meni pieleen!

 

Ja tähän loppuun vielä linkki meidän uusimaan yotube videoon. Pääset kurkkaamaan kulisseihin, mitenkä hiuskuvia otetaan ja minkälainen työ tehdään ennen kuvaa. Laittakaa myös meidän kanava tilaukseen Prime Estrada

13 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Olen aina miettinyt ja haluaisin kuulla syitä miksi joku katsoo kyseistä ohjelmaa..? Ainut mitä olen nähnyt ohjelmasta, on joku mainospätkä. Olen myös lukenut mikä formaatin idea on. Noiden perusteella en ole koskaan katsonut ohjelmaa enkä todellakaan katso. Koko formaatin idea sotii täysin omaa arvomaailmaa vastaan. Minusta kyseinen ohjelma (kuten useat muutkin, mm.paratiisihotelli) on niin täyttä roskaa kuin olla ja voi. Mielummin kulutan sen ajan vaikka Avaraa luontoa katsellen.. 🙂

  • PI kirjoitti:

   Pointti on tuntea onnistumisen tunnetta kun omassa parisuhteessa menee kuitenkin paremmin kuin tyypeillä tempparissa 😉

  • Anna kirjoitti:

   No toivottavasti sitä onnistumisen tunnetta ei ihan noin alhaalta asti tarvitse hakea :)..

 2. A kirjoitti:

  Nämä sun nykyisten postausten kuvat on tosi hienoja! Miten sulla on aika tähän kaikkeen? 🙂 otatteko monta asua ja kuvaatte kaikki kerrallaan vai miten?

 3. @nniina kirjoitti:

  samat fiilikset ku sulla: oon koukussa, muttaen käsitä suurinta osaa porukasta. huikeeta viihdettä!

 4. Minna kirjoitti:

  Tunnustan katsovani. Ohjelmaa on leikattu rankalla kädellä mutta onhan nuo näytetyt pätkät kaukana omasta arvomaailmasta. On tosiaan uskomatonta miten ne ”omat tekemiset” ei ole niinku mitään mut toisen puoliskon teot tosi tuomittavaa. Tällä hetkellä täysin puhtaat jauhot pussissa taitaa olla juuri Danilla.

 5. T kirjoitti:

  Et todellakaa ole ainut kolmekymppinen joka seuraa ohjelmaa 😀

  Se on meinaan ”parasta” tv-viihdettä kaikille kolmenkympin paikkeilla oleville kavereilleni. Mutta kaikkien mielestä se oli myös yhtä älytön.

  Mutta raskas arki vaatii kevyet huvit. Ja mikä sen helpompaa kuin katsoa ohjelmaa ja huokaista miten itsellä ehkä elämässä onkin kaikki ihan hyvin 🙂

 6. Suvi kirjoitti:

  Seuraan myös ohjelmaa, ja samoilla linjoilla ollaan kanssasi. Btw, sulla on kyllä niin hauskoja ilmaisuja teksteissä! 🙂

 7. Miimi kirjoitti:

  Se on just niin kun sanoit ja onhan se koukuttavaksi leikattu. Onneksi siihen ei kai ees hyväksytä perheellisiä? ?

 8. Seija kirjoitti:

  Näistä jaksoista on tullut perjantain työmatkojen taattua viihdettä!!
  Bile-Dani (ehkä pitäisi poistaa toi etuliite!!) on ihan mieletön symppis, en ole katsonut sarjoja missä hän on aiemmin ollut, mutta ilmeisesti kova on bilettämään ollut! Onhan Evekin herttainen, toivottavasti pysyy aisoissa ja palaavat pariskuntana.

  Jos tuonne olisi joskus PAKKO mennä, yhdestä asiasta olisin tyytyväinen: sinkkumiesten saarella on AINA parempi meno, sielä saarella ovat parempi porukka (olen katsonut nyt tämän ja edellisen kauden).

 9. kukkis kirjoitti:

  Tänään alkaa tv:sta mielenkiintoinen uusi sarja eli Manhattanin tukkajumalatar kanavalta TLC. Eli ei kyllä liity tähän sinun bostaukseen, mutta ajattelin kysäistä kun näistä tukka-asioista tiedät. Elikkä saako sinulta tällä tekniikkalla hiusten pidennyksiä? Olen lukenut tämän jumalattaren blogia antaumuksella ja kyllä nyt olisi toivoa meille ohuen ohut hiuksisillekin saada ihana pitkä tukka ilman että päänahka ja liitokset loistaa.

 10. sara kirjoitti:

  Mun mielipide on, et ihan sairas ohjelma. 😀 Varmasti joo viihdyttävä, mutta. En voi ymmärtää. Ja moni sitä osallistumistaan siihen myös katuu jälkeenpäin.. EIköhän tarpeeks oo eroja ja pettämistä täälä maailmas ilman tollasia ohjelmiakin. ;o Ja ymmärtäisin, jos siinä ohjelmassa yritettäisiin EHKÄISTÄ pettämistä tai auttaa parisuhteessa olevia ja kannustaa uskollisuuteen ja luotettavuuteen, mutta kaikkea muuta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.