Hae
Prime Life by Umppu

Pitäiskö sitä ihan mennä tyrkylle?

Tässä nyt vietetty Koskisen kanssa reilu kymmenen vuotta yhdessä. Mää aika ajoin aina mietin sitä, mitä jos olisin sinkku. En sillä että haluaisin olla, vaan sillä että mitä hittoo sitä tekisi. Mulla on ollut elämässäni yhteensä 3 poikaystävää ja yksi niistä on Juuso. En ole elämäni aikana käynyt kun ihan muutamilla treffeillä ja nekin on ollut yleensä ihan pommeja. Jos siis olisin sinkku niin mitenkä voisin löytää itselleni puolison? Sellaisen kenellä olisi samanlaiset arvot, kun minulla minulla ja olisi muutenkin saman henkinen. Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin puolisossa alkaa arvostamaan ihan erilaisia asioita, kun vaikka 15-vuotta sitten. Musta on välillä hauska kuulla kun joku kertoo kuinka haluaisi miehen kuka olisi komea, rikas ja tumma. Itse asiassa noilla asioilla ei ole paskankaan merkitystä tosi elämässä.

Jos vertaan noita vaikka omaan puolisooni tällä hetkellä, niin mulle on saman tekevää sellaiset pinnalliset seikat, koska niillä ei ole onnellisuuden kanssa mitään tekemistä. Toki ymmärrän myös sen, että tietyllä tapaa ulkonäkö on asia mihinkä voi ihastua ”viisari värähtää”  ja kuka nyt ei haluaisi itselleen komeaa tai kaunista puolisoa, mutta jos luonne on täys mulkku niin se komeus ja kauneus katoaa aika nopeasti. Se ulkokuori ei kuitenkaan kerro juuri mitään ihmisestä.

Jos mun pitäis nyt lähteä etsimään puolisoa niin mitä vaihtoehtoja mulla ihan oikeasti olisi? Onko se ainut vaihtoehto Tinderi? Itse en sielä tietyistä syistä ole ja toivottavasti sinne ei ole koskaan tarve mennä, mutta koen että se on sellainen sinkku katalogi, mistä pärstäkertoimella valitaan se itseä miellyttävä kumppani. Tiedän myös että sieltä on syntynyt pareja, mutta tiedän myös että niitä pettymyksiä on tullut yksi sun toinenkin. Osa hakee sieltä vaan seksi seuraa ja onko se sitten reilua niille tositarkoituksella oleville.

Mun yksi lemppari ohjelmista on ensitreffit alttarilla. Jo se että sinne hakee kymmeniätuhansia, kertoo että ihmiset haluaa vakiintua ja löytää elämänkumppanin. Jos mää haluaisin nyt itselleni puolison (kuvitteellisesti) niin en millään jaksaisi käydä läpi sitä seulaa tai tarjontaa. Olen lapseni jo tehnyt, enkä missään nimessä haluaisi puolisoa jonka unelmana on suurperhe. En tiedä mikä ongelma mulla on aina ollut kissojen kanssa ja mun painajainen olis mies kenellä olisi vaikka viisi kissaa 🙂 🙂 Jo se kissojen raapimispuu saa mulle kylmät väreet. No mutta … tähän hommaan on keksitty ratkaisu. Mun ystäväni on perustanut uuden Deitti palvelun nimeltä Match by K.

Tää olis ehdottomasti sellainen palvelu mihinkä itse lähtisin innolla mukaan. Yritys on kirjaimellisesti deitti palvelu, mutta siitä erilainen että se tekee sen seulonnan sinun puolesta. Sun ei tarvi käyttää omaa aikaa, vaan sulle etsitään juuri sopiva kumppani. Tässä palvelussa haastatellaan jokainen asiakas. Mitkä on omat mieltymykset ja mitä siltä puolisolta odottaa. Seuraa haetaan tosi tarkoituksella, eikä yhdeksi yöksi. Mun omasta mielestä ihan kamala ajutus olisi vetää joku biletoppi päälle ja mennä tyrkylle yökerhon baaritiskille. Siitä sitten naaraat jonkun känniläisen mukaasi ja loppu tuskin on yhtään sen kauniimpi.

Kun työ on tehty sun puolesta niin voit keskittyä olennaiseen, eli tutustua toiseen ihmiseen. Tässä palvelussa hienoa on myös se, että jos haluat tehdä tätä ihan hiljaisuudessa ei kasvosi ole koko kansan nähtävillä. Kasvot paljastetaan vain matchille.

Itsellenihän on käynyt kerran niin, että mun kuva on varastettu ja sillä luotu profiili, jonnekkin seksiseura sivustolle. Kuvan alle laitettu mun tiedot ja kerrottu kuka olen. Kun asia selvisi minulle aika moisen mutkan kautta… niin ensimäinen tunne mikä siitä syntyi oli valtava häpeä ja huoli. Kuka on nähnyt kuvani ja luuleeko joku tosiaan että se olen minä? Asia on nyt kuitenkin hoidettu ja ilmoitus on poistettu. Tämä kyseinen seksi sivusto ei kyllä ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen, kun raivosin sinne että se kuva on poistettava heti tai otan yhteyttä poliisiin.

Eli tavallaan tiivistettynä koko homma. Jos mun tarvisi löytää itselleni puoliso niin en missään tapauksessa kokisi huonoksi vaihtoehdoksi Match by K palvelua. Jos joku olisi valmis tekemään mun puolesta sen työn, että pääsisin deiteille mulle mahdollisesti sopivan kumppanin kanssa, niin todellakin olisin valmis maksamaan siitä. Tässä on myös se erilaista että jos itse keskityt vain siihen ulkonäköön voi  moni potentiaalinen helmi mennä ihan sivusuun ja joku muu nappaa kiinni.

Mää tietysti toivon ja uskon siihen ikuiseen rakkauteen ja vahvasti siihen, että mun ei itse tarvitse koskaan liittyämihinkään deitti palveluun, mutta tämä postaus olikin tehty kuvitteelisesti. BTW Match by K:lta  löytyy myös insta 

Kiitos ihanista kuvista Noora Näppilä

Asu löytyy House of Brandonin* valikoimista ja on JUST nyt ALESSA 29,90e. Shoppaile TÄÄLTÄ*Käyttämällä koodia DSOFHD saat jo alennetuista tuotteista -20%, jotenka nyt viimeistään ne ostohousut jalkaan ja shoppilemaan*

 

Lue viikon postaukset: 

Sanahirviö lapsivapaa viikonloppu

Sun peppusi on täydellinen

Fitness classic 2018

En voi olla kommentoimatta

Terveet ja kiiltävät hiukset

-Umppu

5 kommenttia

 1. iiris kirjoitti:

  Mähän jäin kolmen lapsen kanssa yksin pyörittämään arkea ja pääsin kokeilemaan kaikki tinderit ja muut. Mulla oli tunnus sekä tinderissä, etä pannukakussa ja voin rehellisesti sanoa ettei sieltä löytynyt yhtään mitään. En tiedä mitä miehet sieltä hakee, matcheja tulee kyllä paljon mutta sadasosa ottaa yhteyttä ja jos itse ottaa yhteyttä johonkin niin eipä niitä paljoa kiinnosta vastailla. Sitten tein tunnuksen perinteiseen deittipalveluun ja sieltä tuli sentään jotain oikeita vastauksia. Lopulta tuskastuin ja pistin nekin tunnukset pois, mutta yksi sitkeä mies ehti pyytämään puhelinnumeron ja on piirittänyt mua siitä asti… nyt näyttää hyvältä:)

  Muutama huomio kyllä deittimaailmasta on se, että nelikymppiset miehet jakautuvat kahtia. Osa on niitä uraa tehneitä, jotka ovat edelleen lapsettomia ja etsivät itseään nuorempia naisia perheen perustamista varten. Osa on niitä joilla on lapsia (iso osa heistä vielä naimisissa) joiden valokuviin liittyy moottoripyörät ja alppilajit. Nelikymppiset miehet muutenkin useimmiten toivovat itseään nuorempia eli nelikymppinen nainen joutuu tyytymään vanhempaan – useimmiten. Ihan hulluksi on deittailun maailma kyllä mennyt.. Mutta kai sitä voi sanoa nyt jälkeenpäin, että kannatti sittenkin. Ja netistähän se mun exäkin uuden naikkosensa löysi.
  Iiris http://kolmenmammaloistaa.blogspot.com

 2. Heidi kirjoitti:

  ”En tiedä, mikä ongelma mulla on aina ollut kissojen kanssa…” 😀 😀 Mulla on aina ollut ihan sama ongelma! 😀
  Ja ihan sama ongelma kissoja lääpiskelevien miesten kanssa – ei vain natsaisi. Neuroosit kullakin. 🙂

  Ja muutenkin samansuuntaiset ajatukset tekstisi kanssa.
  Aurinkoista kevättä!

  • primebody kirjoitti:

   En tosiaan tiedä mikä niissä kissoissa on 🙂 tai kissan omistavassa miehessä.. jokin ??

 3. Elli kirjoitti:

  Kiva kirjoitus, ja ihanaa että ymmärrät miten hemmetin hankalaa pariutuminen kolmenkympin paremmalla puolella on ❤️

  Missä te olette muuten Juuson kanssa tavanneet? Vaikutatte huippuparilta ??

  • primebody kirjoitti:

   Meillä on ollut yhteisiä kavereita ja ollaan ns. tunnettu toisemme jo ammattikoulu ajoilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.